Kimyasal gebelik sonrası 2. Çizgi silik

ddssyums

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
27
5
1
Merhaba 25 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim tamamen düşürdüm beta 88 den 3'e düştü . Tekrar çocuk için deneme yapmaya başladık adet günüm geçti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı . Sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine çok çok silik çıktı sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-20-14-26-21-045_com.miui.gallery.png
    419,2 KB · Görüntüleme: 415
Kimyasal gebelik hemen hamile kalmaya engel değil. Başka bi markanın testini dene bi de ben de bi keresinde yapmıştım silik çıkmıştı ama hamile değilmişim. Ben de Mart ayında geçirmiştim ama düşükten sonra 40 gün olmadım ben doktor bu ay yumurtlaman olmaz demişti. Ama çok duydum hemen de hamile kalan

3 markadan ayrı ayrı denedim hep silik çıkıyor . Doktor muayenesinde yumurtaların güzel bir sorun görünmüyor demişti ama hayırlısı bakalım

Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim temmuz ayinda hamile oldugumu ogrendim canim. Hic strese sokma kendini. Eli kulağında bebişin merak etme

sonuc ne oldu canim? hamilemisin?

Ovulasyon testine başladım bu şekilde hamile kalan oldu mu yumurtlamayı takip edip :)

Eklentiler

• IMG_20190827_162009.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 212
Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim temmuz ayinda hamile oldugumu ogrendim canim. Hic strese sokma kendini. Eli kulağında bebişin merak etme

Ya merhaba bişey sormak istiyordum hamilelik belirtileri arasında karın içi acıması var mıydı resmen karnımın içi sızlıyor acıyorda ?

Allti gün kala beş ve üzeri değeri olcuuyor

Merhaba elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım . 12 . Gün pik yapmıştı sonra tamamen silikleşmişti çizgi bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20190909_224026.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…