- 5 Mart 2019
- 220
- 449
Yarın yaptıracağım inşallahKan tahlili yaptırdınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yaptıracağım inşallahKan tahlili yaptırdınız mı?
Benim eltimde olmuştu. 9 ay boyunca hem hamileydi hem de adeti devam etti. Yani adet zamanlarında hamile degilmis gibi adet oldu.Çok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.
Kanamam birden başladı ve adet olduğum kesin. Bugüne ağrım da kalmadı. Yarın kan testi yaptırıp duruma göre muayenemi olacağım inşallah.Doktora gidin muhakak progestan fitil prolutan depot verir. Nasipte yaşaması varsa zaten devam eder ama önce tedbir…
Hcg 1000 e ulaşıp kanama da yoksa öyle bir durum olmaz.Benim HCG 1000 ağrılarım var ama kanamam yok kimyasak gebelik olma ihtimali var mı ?
Hayır canım ama tüp bebekle anne oldum kan sulandırıcı kullandım 9 aySebebi nedir peki bir şey dediler mi size ben 2 kez oldu sonra kızım klomen tedavisi ile oldu şuan ikinciyi düşünüyorum çok korkuyor
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahYarın yaptıracağım inşallah
Allah öncelikle sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallah Aynı durumu bende yaşadım kan testimde beta hcg çok düşüktü, testte de pozitif çıkmıştı zaten daha sonra yoğun adet kanaması gibi kanamam oldu doktorlar kimyasal gebelik olduğunu söyledi iki günde bir kanıma bakmak için çağırdılar hcg nin sıfıra düştüğüne bakmak için. En sağlıklısı hastaneye gidip kan tahlili yaptırmanız rabbim gönlünüze göre versin inşallahMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Kese alttan 1500 karıncadan ultrason 3000 sonrasında gösteriyor çoğunlukla demişti doktor kese oluşmadan oluşan dusukler kimyasaldir demişti
Kanama bir şey yoksa niye kimyasal olsun ki istersen bir doktora git sancin çoksa
Çok teşekkür ederim ben genede korktum doktora geldimHcg 1000 e ulaşıp kanama da yoksa öyle bir durum olmaz.
Hayır canım ama tüp bebekle anne oldum kan sulandırıcı kullandım 9 ay
İyi yapmışsın bence deÇok teşekkür ederim ben genede korktum doktora geldim
Kasıklarda ağrı normal o haftalarda oluyor. Yine de şüphe duyduğunuzda dr kontrolü iyidirÇok teşekkür ederim ben genede korktum doktora geldim
Çok geçmiş olsun size de kanamayı yoğun yaşadım hem de birden bire. Bugün de iyiyim ağrı sızı bişeyim kalmadı kan tahlili yaptırıp durumu göre gideceğim doktora mecburen.Yoğun kanama bende maalesef kimyasal gebelikle sonuclanmıstı umarım sizde olmaz. Ozaman nette çok okumustum yerleşme olurken progesteran ipnesi yapılarak bebeğin tutunması kolaylaştırılabiliyormuş. Bir doktoran görünmenizi öneririm acilen. Sağlıkla sonuçlansın inş
Öyle gibi duruyor canım benim de idrar pozitif ti kan verdim 27 çıktı sonra 67 çıktı sonra 2 değer çıkınca adet oldum Dr kimyasal dediMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorumMerhaba ben yaşadım Mart ayında kimyasal gebelik 7 gün gecikme sonucu önce lekelenme sonra bildiğimiz adet kanaması devam etti. HCG de düşmüştü Zaten kan tahlili yaptırdığınizda belli olur herşeyin hayırlısı canınızi sıkmayın Şuan 11 haftalık hamileyim insallah herşey gönlünüzce olur