Kimyasal Gebelik Mi Yaşıyorum?

Çok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.
Benim eltimde olmuştu. 9 ay boyunca hem hamileydi hem de adeti devam etti. Yani adet zamanlarında hamile degilmis gibi adet oldu.
Sizin kimyasal da olabilir. Bence bor doktora gidin hcg bakip ultrason yapar.

Doktora gidin muhakak progestan fitil prolutan depot verir. Nasipte yaşaması varsa zaten devam eder ama önce tedbir…
Kanamam birden başladı ve adet olduğum kesin. Bugüne ağrım da kalmadı. Yarın kan testi yaptırıp duruma göre muayenemi olacağım inşallah.

Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???

Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce. ☹️
Allah öncelikle sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallah🤲🏼 Aynı durumu bende yaşadım kan testimde beta hcg çok düşüktü, testte de pozitif çıkmıştı zaten daha sonra yoğun adet kanaması gibi kanamam oldu doktorlar kimyasal gebelik olduğunu söyledi iki günde bir kanıma bakmak için çağırdılar hcg nin sıfıra düştüğüne bakmak için. En sağlıklısı hastaneye gidip kan tahlili yaptırmanız rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏼

Kese alttan 1500 karıncadan ultrason 3000 sonrasında gösteriyor çoğunlukla demişti doktor kese oluşmadan oluşan dusukler kimyasaldir demişti
Kanama bir şey yoksa niye kimyasal olsun ki istersen bir doktora git sancin çoksa

Hcg 1000 e ulaşıp kanama da yoksa öyle bir durum olmaz.
Çok teşekkür ederim ben genede korktum doktora geldim 😂

Bana da bir şey demediler net olarak aslinda ama araştırmalarım sonucu hasimato hastalığının buna sebep olabileceği ki bende de var başlangıcıydi o zamanlar
Hayır canım ama tüp bebekle anne oldum kan sulandırıcı kullandım 9 ay

Yoğun kanama bende maalesef kimyasal gebelikle sonuclanmıstı umarım sizde olmaz. Ozaman nette çok okumustum yerleşme olurken progesteran ipnesi yapılarak bebeğin tutunması kolaylaştırılabiliyormuş. Bir doktoran görünmenizi öneririm acilen. Sağlıkla sonuçlansın inş 🙏🏻

Yoğun kanama bende maalesef kimyasal gebelikle sonuclanmıstı umarım sizde olmaz. Ozaman nette çok okumustum yerleşme olurken progesteran ipnesi yapılarak bebeğin tutunması kolaylaştırılabiliyormuş. Bir doktoran görünmenizi öneririm acilen. Sağlıkla sonuçlansın inş 🙏🏻
Çok geçmiş olsun size de kanamayı yoğun yaşadım hem de birden bire. Bugün de iyiyim ağrı sızı bişeyim kalmadı kan tahlili yaptırıp durumu göre gideceğim doktora mecburen.

Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???

Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce. ☹️
Öyle gibi duruyor canım benim de idrar pozitif ti kan verdim 27 çıktı sonra 67 çıktı sonra 2 değer çıkınca adet oldum Dr kimyasal dedi

Merhaba ben yaşadım Mart ayında kimyasal gebelik 7 gün gecikme sonucu önce lekelenme sonra bildiğimiz adet kanaması devam etti. HCG de düşmüştü Zaten kan tahlili yaptırdığınizda belli olur herşeyin hayırlısı canınızi sıkmayın 🙏 Şuan 11 haftalık hamileyim insallah herşey gönlünüzce olur ☺️
Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum 🙄

Çok geçmiş olsun bende yaşadım kimyasal gebelik üst üste iki kez umarım öyle değildir ama kan vermeniz lazım belli olmaz belki düşük tehlikenin de olabilir bir an önce bir doktora görünün derim

Çok geçmiş olsun bende yaşadım kimyasal gebelik üst üste iki kez umarım öyle değildir ama kan vermeniz lazım belli olmaz belki düşük tehlikenin de olabilir bir an önce bir dok

X