Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Kasim ve aralik aylarinda 2 ay ust uste kimyasal gebelik yasadim kasimda 26-198-0 di degerlerim aralik ayinda 34 tu degerin dusuk oldugunu gorunce anladim zaten ertesi gun adet oldum tekrar test yaptırmadım sifirlandi mi diye. sonrasinda doktorum miyositol positive ve coraspirin verdi korunmaya gerek olmadigini soyledi bu ay nolur bilemiyorum fiziksel olarakta psikolojik olarakta cok etkileniyor insan hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay regl tarihim 4 gün geçince yine ümitlendim çünkü herkes hemen hamile kalırsın diyordu. Önce kahverengi leke geldi bir gün öncesi yerleşme kanamasıdır belki dedim. Ertesi günde reglim başladı zaten. Beni düşündüren düşükteki gibi aşırı bir kanamam var ve parça parça pıhtılar geliyor , acaba tekrar mı kimyasal yaşıyorum hiç test filan yaptırmadım ama

sanmıyorum tatlım çünkü doktorlar da iki adet sonrası tekrar düzene girer diyo .

Kızlar merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim en sonki değerim 10,56 çıktı sonra lekelerle beraber kanamam başladı bugün 6gün yoğun kanamam bitti ama lekeler devam ediyor dr bi sıkıntı olmıcagını söyledi lekeler çok değil sadece afedersiniz idrardan sonra peçeteye silince geliyor bu neden olur normalmi

Ben de defalarca kez kimyasal gebelik yaşadım. Bütün testler ( pihtilasma-genetik- tiroid- prolaktin- ve birkaç tane daha bagisiklik) temiz. Muhtemelen şu an yeni bir düşük daha yapıyorum. Yaşım 33; ne olacak bu durum bilmiyorum. Soğan kuru faydalı oluyor mu arkadaşlar. Rabbime her koşulda şükürler olsun vardır bir hayir diyorum tabi ama hayal kırıklığı hissi hep aynı. Artık umursamıyorum diyenlere gıpta ediyorum. Hala çok umursuyorum, bosveremiyorum. Nasıl olacak bu durum...

Canım çok kez kimyasal gebelik yaşamak normal bir durum değil bence. Rahimle ilgili bir sorun olabilir. Bence iyi bir uzman doktor ile görüş. Çünkü gebelik oluşuyor. Fakat rahime tutunamıyor. Mutlaka bir sebebi olmalı. Canını sıkma. Herşeyin hayırlısı

Bi

Bir-çok farklı doktorla görüştüm canim, hepsine göre de herşey yolunda görünüyor... bilemiyorum

haline şükret tatlım 3 sene uğraşıp elime somut bişey geçiremedim. kimyasal dahi olsa gebe kalıyor olman iyi pozitif düşün bence illaki bi sebebi vardır.

haline şükret tatlım 3 sene uğraşıp elime somut bişey geçiremedim. kimyasal dahi olsa gebe kalıyor olman iyi pozitif düşün bence illaki bi sebebi vardır.

Şükrediyorum canim. Biliyorum ki bir hayir var ama yine de biliyorsun iste... bosveremiyor insan. Doktorum aclik kuru uygula dedi.. Rabbim senin de yardimcin olsun insallah. Bu ay rabbim bir sürpriz yapar sana güzel haberler verirsin bize umarım...

Açlık kuru nedir?

Canım "açlık kürünün" ayrıntılarını internette araştırarak bulabilirsin. Ben Aidin Salih adında tıbbın her alanında uzmanlaşmış bir kadının kitabını buldum 'gerçek tıp' bu kitap aynen internete aktarılmış bir blog site oluşturulmuş orada da okuyabilirsin. Çok makul geldi. Bu yolla birçok ciddi hastalığından kurtulan insanlar da olmuş. Benim doktorum da gebelikte veya gebe kalmakta sorun yasayan ve açlık uygulayan hastalarından olumlu sonuçlar aldıklarını duymuş. Bir-kac kez 36 saatlik açıklar yaptim bana cok iyi geldi ama daha uzununu yapamadim. Yapmayı çok istiyorum

36 saatmi dayanılır mı yaa

Söylediğin doğrudur canım. Aslında şuan bizim yaşadığımız şey. Tamamen gdo lu besinlerle alakalı malesef. Bir çok kadında polikistik over olarak etkisini gösteriyor. Bir kadın doğum uzmanı da söylemişti bunu. Bu en başta etkisi ileride kimbilir ne gibi etkileri çıkacak

Kızlar arısütü bal karışımı var. Bunun yumurta kalitesinde, genetik bozulmanın etkilerini iyileştirme özelliği buluyor. Erkeklerde de genetik yapıları düzeltme sperm kalitesini arttırma da etkili oluyor. Ben geçen ay eşimle birlikte her sabah aç karına yedim.En az 3 ay kullanılmalı yazıyor. Arı sütü bal karışımından da çok gebe kalan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…