- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 39
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.781
bende eylülde geçirdim ama hala hamile kalamadım...herşeyin hayırlısı ...Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsinn inşallahhkizlar eylulde bende kimyasal gebelim gecirdim ertesi ay hamile kaldim umidinizi kesmeyin Allah buyuktur
sagol cnm insallah.bende eylülde geçirdim ama hala hamile kalamadım...herşeyin hayırlısı ...Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsinn inşallahh
kasım sonu tatlımSen ne zaman geçirdim cnm kimyasal gebelik ?
sanmıyorum tatlım çünkü doktorlar da iki adet sonrası tekrar düzene girer diyo .Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay regl tarihim 4 gün geçince yine ümitlendim çünkü herkes hemen hamile kalırsın diyordu. Önce kahverengi leke geldi bir gün öncesi yerleşme kanamasıdır belki dedim. Ertesi günde reglim başladı zaten. Beni düşündüren düşükteki gibi aşırı bir kanamam var ve parça parça pıhtılar geliyor , acaba tekrar mı kimyasal yaşıyorum hiç test filan yaptırmadım ama
evet cnm ben kimyasal sonrası 2 adet öncesi adete 10-15 gün kala lekenmeler yaşamıştım. 3.ayda kesildi normal.Kimyasaldan sonraki ay adet olmam gereken günden bikaç gün sonra kahverengi akıntı geliyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Canım çok kez kimyasal gebelik yaşamak normal bir durum değil bence. Rahimle ilgili bir sorun olabilir. Bence iyi bir uzman doktor ile görüş. Çünkü gebelik oluşuyor. Fakat rahime tutunamıyor. Mutlaka bir sebebi olmalı. Canını sıkma. Herşeyin hayırlısıBen de defalarca kez kimyasal gebelik yaşadım. Bütün testler ( pihtilasma-genetik- tiroid- prolaktin- ve birkaç tane daha bagisiklik) temiz. Muhtemelen şu an yeni bir düşük daha yapıyorum. Yaşım 33; ne olacak bu durum bilmiyorum. Soğan kuru faydalı oluyor mu arkadaşlar. Rabbime her koşulda şükürler olsun vardır bir hayir diyorum tabi ama hayal kırıklığı hissi hep aynı. Artık umursamıyorum diyenlere gıpta ediyorum. Hala çok umursuyorum, bosveremiyorum. Nasıl olacak bu durum...
Canım çok kez kimyasal gebelik yaşamak normal bir durum değil bence. Rahimle ilgili bir sorun olabilir. Bence iyi bir uzman doktor ile görüş. Çünkü gebelik oluşuyor. Fakat rahime tutunamıyor. Mutlaka bir sebebi olmalı. Canını sıkma. Herşeyin hayırlısı
haline şükret tatlım 3 sene uğraşıp elime somut bişey geçiremedim. kimyasal dahi olsa gebe kalıyor olman iyi pozitif düşün bence illaki bi sebebi vardır.Ben de defalarca kez kimyasal gebelik yaşadım. Bütün testler ( pihtilasma-genetik- tiroid- prolaktin- ve birkaç tane daha bagisiklik) temiz. Muhtemelen şu an yeni bir düşük daha yapıyorum. Yaşım 33; ne olacak bu durum bilmiyorum. Soğan kuru faydalı oluyor mu arkadaşlar. Rabbime her koşulda şükürler olsun vardır bir hayir diyorum tabi ama hayal kırıklığı hissi hep aynı. Artık umursamıyorum diyenlere gıpta ediyorum. Hala çok umursuyorum, bosveremiyorum. Nasıl olacak bu durum...
haline şükret tatlım 3 sene uğraşıp elime somut bişey geçiremedim. kimyasal dahi olsa gebe kalıyor olman iyi pozitif düşün bence illaki bi sebebi vardır.
Açlık kuru nedir?Şükrediyorum canim. Biliyorum ki bir hayir var ama yine de biliyorsun iste... bosveremiyor insan. Doktorum aclik kuru uygula dedi.. Rabbim senin de yardimcin olsun insallah. Bu ay rabbim bir sürpriz yapar sana güzel haberler verirsin bize umarım...
Açlık kuru nedir?
36 saatmi dayanılır mı yaaCanım "açlık kürünün" ayrıntılarını internette araştırarak bulabilirsin. Ben Aidin Salih adında tıbbın her alanında uzmanlaşmış bir kadının kitabını buldum 'gerçek tıp' bu kitap aynen internete aktarılmış bir blog site oluşturulmuş orada da okuyabilirsin. Çok makul geldi. Bu yolla birçok ciddi hastalığından kurtulan insanlar da olmuş. Benim doktorum da gebelikte veya gebe kalmakta sorun yasayan ve açlık uygulayan hastalarından olumlu sonuçlar aldıklarını duymuş. Bir-kac kez 36 saatlik açıklar yaptim bana cok iyi geldi ama daha uzununu yapamadim. Yapmayı çok istiyorum