Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Amin canım teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu inşallah. .
Buarada ben de geçtiğimiz şubatta kimyasal gebelik geçirdim 1 kez. 3 haftalikti tesadüfen öğrendik 4.haftaya girdiği gün kaybettik hiçbir şey anlamadım gebeliginden adetim bile geçmemişti kanamam uzun sürdü ama siyah olmadı hiç canım bence normal değil gibi geliyor bana bir kadın dogumcuya görün derim önemli duruyor

ben de dört haftalıkken öğrendim üç gün sonra da kanamam başladı:KK43: doktor bana bir şey söylemedi değerlerle ilgili ama hastaneden çıkar çıkmaz araştırdım. bi sıkıntı olduğunu anlamıştım. burada tekrar muayne olmak istemiyorum ağrım sızım da yok. bir hafta daha bekleyip tatilde kadın doğum uzmanına görüneyim. haklısın sıkıntı olabilir :KK43:

Kızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor :anneadayı::KK200::nazar:
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah:dua:
Allah tamamına erdirsin inşallah canm Bende beşinci haftadayım ama göremedim henüz haftaya cmrtsi inşallah görücem seninki erken görünmüş ne güzel değerlerin kaçtı canm tek embriyo mu

Ben de geçen ay Kimyasal gebelik yaşadım Doktor korunma önermedi aksine klomen ve çatlatma iğnesi olacağını söyledi bir iki gün önce ya da sonra olabilse de takvime göre beklenen adet tarihi yarın büyük bir bekleyiş ve heyecan aynı anda korku içerisindeyim �nşallah bu sefer bebeğim vardır
Bende seninle aynı durumdayım çok geçmiş olsun umarım evlatlarımızı sagliklica kucağımıza aliriz

Amin canım inşallah başladın mı klomen e merak ettim ben bu ay başlayacam merak ediyorum
Canm hala adet olamadım o kadar kötü durumdayım ki şuan hastayım zaten belime kalçalarıma bacaklarıma feci ağrılar giriyo kıvranıyorum bat 10 ocaktı 32. Güne gircem ama hala tık yok

Arkadaşlar bende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ,ama korunmamıza rağmen Hale'n hamile kalamadım...sizce kimyasal gebelik yaşayanlar hamile kalabiliyor demekmidir...inşallah bu ay bu bekleyişimiz biter tek istediğim bu....

Arkadaşlar bende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ,ama korunmamıza rağmen Hale'n hamile kalamadım...sizce kimyasal gebelik yaşayanlar hamile kalabiliyor demekmidir...inşallah bu ay bu bekleyişimiz biter tek istediğim bu....
Canim hiç merak etme hamile kalirsin Allahın izniyle bende diğer ay kimyasal gebelik geçirdim cikolata kistim var ayrıca bu ay tekrar hamile kaldım inşallah yine aynı şeyi yaşamam bugün kan değerlerime bakılacak inşallah beta yukselmistir

Canim hiç merak etme hamile kalirsin Allahın izniyle bende diğer ay kimyasal gebelik geçirdim cikolata kistim var ayrıca bu ay tekrar hamile kaldım inşallah yine aynı şeyi yaşamam bugün kan değerlerime bakılacak inşallah beta yukselmistir
Çok sevindim sizin adınıza ,bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza ......sitres yapmayın sadece ....

Merhaba arkadaslsr. Bende bu ay kimyasal gebelik yasadim 1 ocakta cift cizgiyi gordm 4 ocakta beta hcg baktirdm 7.30 ckti. 5 ocakta adet oldum. Bu ay ovu takibi yaptim bugunnreglimin 18.gnu . 11gunde cift cizgiyi gordm koyuydu ama yeterli degildi gbi ama baya koyuyfu inceydi. Bidaha gormedim hala cok silik. Kimyasaldan dolayi yumurtlamiyorum mu diye dusundm. Kafam cokk karisik.normalde akintim olurdu hic akintimda yok

Merhaba kızlar ben de haziran ayında düşük yaptım ilk defa bu ay yeniden denemeye başladık battan 2 gün önce adet oldum ama sanki kan yerine koyu kıvamlı parçalar geldi sürekli ilk defa başıma böyle birşey geldi bugün adetimin beşinci günü doktora gittim alttan muayene etti bi sıkıntı yok dedi ben düşük geçiriyorum galiba diye şüphelendim bhcg testim <1.20 çıktı doktora daha göstermedim düşük yapmış olabilir miyim

merhaba bilgisi olan yardimci olablr mi ayin 8 nde kimyasal dusuk basladi hatta 9 10 u gibi dger 113 e kadar durmustu.rahime bakildi temizdi hatta parca bile dusurdm.simdi benim goguslerim hamile kaldgm zamanlrda mavi damarlar cikmtisti biraz ama dun farkettim simxi daha belirgnler iki haftadr korunmuyrz yani hic korunmadik neden cikti bu damarlar sizce deger sifirlanmstr bu zamana kadr dimi

Arkadaslar bende kimyasal gebelik geçirenlerdenim.1 seneyi geçti bebek istiyoruz geçen ay tuplerime bakıldı iki tupumunde tıkalı olduğunu ve ilaçla açıldığını söyledi Dr. Bu ay adetim gecikti beta 14.86 çıktı 2 gün sonra 14.95 yani kimyasal gebelik.Dr um bir test vermemi daha istedi bakalım cumartesi ne olacak? Benim sorum şu olacak lütfen yardımcı olurmusunuz?kimyasal gebelikte kürtaj mi olunuyor yoksa kanama ile geçiyor mu

X