Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Ben de kimyasal gebeliğin üstünden hiç adet geçmeden tekrar hamile kaldım.şuan 16 haftalık.kimyasaldan sonra normal gebelik oluyor kızlar.ümidinizi yitirmeyin.

Happymoon123 Happymoon123
Gecmis olsun.Kimyasaldan sonraki gebeliginizde belirtileriniz nelerdi hatirliyorsaniz paylasir misiniz?
Kimyasal gebelikte göğüslerim aşırı acıyordu belirti olarak.ikinci gebeliğimde hiçbir belirti olmadı.sadece hafif iştahsızlık vardı.ben adet olurum diye beklerken ki hafif lekelenmem olmuştu yeniden bebiş olmuş.üstünden de baya geçmiş.bi kan testi yaptık değer 18.000.şok olduk.

Ne guzel..Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
Amin.Allah isteyen herkese nasip etsin.ben ilk kimyasal gebelikte mahvolmuştum üzüntüden.çünkü bebek istiyorduk ve aylardır kornumuyorduk.fsh yüksekliği gibi sorunlarım da vardı.sonrasında hemen tekrar oldu.okadar ağlamaya üzüntüye gerek yokmuş.kimyasalın olması iyi bir şeymiş aslında.hamile kalabildiğimizin göstergesi.çok üzülmemek lazım.Rabbim nasip etsin

Mrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi

Mrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi
Canım geçmiş olsun...değerlerin giderek düşüyor sanırım hamile değilsin...değerin tekrar sıfırlanmadan dr.lar çocuk düşünmeyin korunun diyo aslında en azından bir ay...inşallah vardır ama bence iyi bir dr.a gidip detaylı bi baksın...ben hiç korunmadım çünkü değerim hemen sıfırlandı ve hemen hamile kaldım..inşallah Allah gönlüne göre versin..

Canım geçmiş olsun...değerlerin giderek düşüyor sanırım hamile değilsin...değerin tekrar sıfırlanmadan dr.lar çocuk düşünmeyin korunun diyo aslında en azından bir ay...inşallah vardır ama bence iyi bir dr.a gidip detaylı bi baksın...ben hiç korunmadım çünkü değerim hemen sıfırlandı ve hemen hamile kaldım..inşallah Allah gönlüne göre versin..
Canm degerim sifirlandii ondan bende endiselendim idrarda nie ckti die

Canm degerim sifirlandii ondan bende endiselendim idrarda nie ckti die
21 ekim 24 ekim arası senin adet kanaması geçirdiğin şey üstüne görme olmuş..adetin olmasına rağmen hayıflanıp kan testi yaptırmışsın 8.19 çıkmış sonra artmış sağlıksız olduğu İçin tekrar düşüşe geçip kimyasalla sonuçlanmış.

Yok canm baya ustune gorme degildi pihtili pihtili dustu yani yogundu baya sifirlandi simdi test yaptim silik cizgi ckma basladi
21 ekim 24 ekim arası senin adet kanaması geçirdiğin şey üstüne görme olmuş..adetin olmasına rağmen hayıflanıp kan testi yaptırmışsın 8.19 çıkmış sonra artmış sağlıksız olduğu İçin tekrar düşüşe geçip kimyasalla sonuçlanmış.

Kızlar bi sorum olacak geçen ay klomen Çatlama iğnesi oldum buna rağmen kimyasal gebelik oluştu ben şuan kanama dönemindeyim adetimin 3. Günü doktorum bi sorun görmese tekrardan klomen tedavisi uygular mı

Kimyasal olma psikolojisini biliyorum cnm..tam kavuşacakların elinden kayıp gitmesi..kavuşmana az kaldı gibi..sanki bir daha kine yakalayacaksın gibi..ı yüzden sabırsız davranıyoruz..inş kavuşuruz peşisıra..
Başıma geleni yazsam yok artık dersin ben bile bunaldım kendime bile söz geçiremiyorum 3 defadır yaşıyorum bunu Rabbim nezaman nasib edecek o günü bekliyorum ama sabır lazım oda bende yok artık

X