Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

slm benim en son adet olma tarihim 5 nisan yaklaşık 2 ay önce doktorumdan randevu aldım ve 11 mayısta doktora gittim ve benim adetim şuan geçmiş durumda kant testi yapıldı beta hcg 9,73 çıktı doktorum şuan ben sana bir şey söylüyemem kimyasal gebelik olma ihtimalin var dedi bende ilk başında anlamadım dediğini internetten araştırdım ne olduğunu öğrendim dün sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm doktorum adet olmazsan 10 gün sonra gel test yapalım değerlere bakalım dedi ve şuan gün sayıyorum ve bende tık yok şimdi ben size belirtileri yaz<sam acaba sizdede bu belirtiler oldumu benim kafam iyice karıştı benim hamileliğim şuan kimyasal mi normalmi anlamadım gitti birliktelikten 15 gün sonra yumurta akı gibi bir şey geliyordu ve bu bir kaç gün sürdü şuan göğüslerim sızlıyor ve bu bir haftadan beri aşırı halsizlik çabuk yorulma ve aşırı uyku bastırıyor kızlar bu sizdede oluyormuydu

ESCALES bende kımyasal gebelık gecırdım ,degerlerın cokk dusuk ama ıns gec dollenme olmustur saydıgın belırtıler kımyasal gebelık olsun olmasın her gebede genelde olur inş kımyasal gebelık deıldır ve bebegın saglıkla sana gelır inş:Saruboceq:

escales bende kımyasal gebelık gecırdım ,degerlerın cokk dusuk ama ıns gec dollenme olmustur saydıgın belırtıler kımyasal gebelık olsun olmasın her gebede genelde olur inş kımyasal gebelık deıldır ve bebegın saglıkla sana gelır inş:saruboceq:

amin canım benim kafam çok karışık sen kaç gün sonra regli olsun benim bugün 11. Günüm ama daha tık yok canım

slm.bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.kan testimde bhcg 108 çıktı. daha sonra kahverengi bir akıntım geldi.dr. aradım. kimyasal gebelik olabilir çünkü bhcg değerin düşük geldi bana dedi.2 gün sonra gittim ve kan testi yaptı. bu sefer bhcg 10 olmuştu.iki güne kadar regli olursun dedi ve oldum.ama şu anda ayın 19. olmam gerekirken yine olmadım.acaba bu kimyasal gebelikten dolayı olan bir aksamamı yada tekrar bir hamilelik varmı bilemiyorum.lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız?

slm.bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.kan testimde bhcg 108 çıktı. daha sonra kahverengi bir akıntım geldi.dr. aradım. kimyasal gebelik olabilir çünkü bhcg değerin düşük geldi bana dedi.2 gün sonra gittim ve kan testi yaptı. bu sefer bhcg 10 olmuştu.iki güne kadar regli olursun dedi ve oldum.ama şu anda ayın 19. olmam gerekirken yine olmadım.acaba bu kimyasal gebelikten dolayı olan bir aksamamı yada tekrar bir hamilelik varmı bilemiyorum.lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız?

öncelıkle gecmıs olsun canım dusukten sonra aksama olabılır 40 gunun dolmasını bekle ama yıne olmazsa dr gıt

çok tşk ederim angel.bu yazıyı yazdıktan sonra regl oldum.peki bu regli tarihleri ne zaman düzene giriyor.?daha devam edermi sence bu düzensizlikler?

slm kızlar. ben 19mayısta betahcg baktırdım ve 63,55 çıktı.Adetime daha iki hafta vardı. Bugün 2.kez baktırdım bu sefer 0,188 çıktı..Benimki de mi kimyasal gebelik oluyor. Ama bende lekelenme ve kanama olmadı..Normalde 2 haziranda adet olucam. PEki bu kimyasal gebelik adet kanamasıyla birlikte gitmiyormu, bende adet veya lekenlenme olmadı ama betahcg düşmüş..Yardımcı olurmusunuz..kafam çok karışık benneyaptımki

slm kızlar. ben 19mayısta betahcg baktırdım ve 63,55 çıktı.Adetime daha iki hafta vardı. Bugün 2.kez baktırdım bu sefer 0,188 çıktı..Benimki de mi kimyasal gebelik oluyor. Ama bende lekelenme ve kanama olmadı..Normalde 2 haziranda adet olucam. PEki bu kimyasal gebelik adet kanamasıyla birlikte gitmiyormu, bende adet veya lekenlenme olmadı ama betahcg düşmüş..Yardımcı olurmusunuz..kafam çok karışık benneyaptımki

ya canım bı dr sor ıstersen genelde adetının 12 yada 15. gunleı arasında reglı oluyosun kımyasal gebelıkte,gecmıs olsun

maşallah ertesi kimyasal gebelikten sonra ertesi ay hemen hamile kalan çok olmuş.Allah bize de nasip etsin.benim testim de silikti 4 gün sonra adetim geçti.çok üzülmüştüm.yazılanları okudum tekrar umutlarım yeşerdiii.:ecrin_bebek:

bende kımyasal gebelık gecırdım cok merak edıyorum agostos 8 cok merak edıyorum hamıssen paylas merak ettım senıde

arkadaşlar merhaba bende 21 haziranda kımyasal gebelık geçirdim. doktor korunmanıza gerek yok demişti bizde korunmadık. bugun 41 gün oldu hala regl olmadım. bir hafta önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı . sizde de böyle gecikme olmuşmuydu ?

arkadaşlar merhaba bende 21 haziranda kımyasal gebelık geçirdim. doktor korunmanıza gerek yok demişti bizde korunmadık. bugun 41 gün oldu hala regl olmadım. bir hafta önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı . sizde de böyle gecikme olmuşmuydu ?

canım bazılarınınkı 45 gunde oluo eger bıraz daha gecıkme olursa doktoruna danısırsın,gecmıs olsun

Moonlight bende senin gibi umutlandım.Allah bu umudumu boşa çıkarmadı.kimyasal gebelik yaşadıktan 1 ay sonra hamile kaldım.şu an 2.5 aylık hamileyim.inşaallah sende en kısa sürede hamile kalırsın.

canım ben de 20 haziranda düşük yaptım kese gözükmemişti daha... doktorum 2 ay korunmamı söyledi,bugün ilk adetimi oldum,düşükten sonra 45.gün geldi adetim,belki senin de yeni gelecektir stres yapma :teselli:

arkadaslar bende gecen ay komyasal dusuk yaptım ama aynı adet tarıhımde 4 gun once oldum herzamankı adet duzenım kısıden kısye fark edıyooo rabbım nerde ısteyen varsa onalra nasıp etsın :sinifsinif:

mervam adet oldun yani öylemi. erken olmuşsun inş bi dahaki aya olmassın canım.. ay ben hala olamadım tam olarak kahve akıntılar var. sökülemedi bi türlü :KK43:

Hepinize merhaba
Aranıza bu gün katıldım ve size sormak istediğim bir soru var. Emin olamadığım için iki gün üstüste gebelik testi yaptım ve ikisinde de pozitifi çok silik omakla beraber gördüm. Ama bu gün malesef regl oldum. Bu kimyasal gebelik olabilir mi?

selam kızlar ben de kimyasal gebelik geçirdim ama kanama düzenim çok garip hala gebeliğim 15 gün sürdü hemen hemen 15 gün sonra adet oldum yani. ama her zamankinden az oldum günlük bir ped ancak kullandım ve 13 gündür devam ediyo sonr bi haftadır da sadece koyu renkli lekelenmeler oluyo sizlerin nasıl olmuştu.. benim gibi yaşayan var mı? bu arada benimki tüp bebek yöntemi ile idi.

X