Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen hemen 35-40 arasında olmuştum canım ben kimyasallardan sonra. Sağlıklı gebelikler getirsin inşallahKimyasal gebelik sonrası adet döngünüz nasıl oldu kaç gün sonra oldunuz benim adet günüyle beraber 40 gün oldu. Bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi??
Hemen hemen 35-40 arasında olmuştum canım ben kimyasallardan sonra. Sağlıklı gebelikler getirsin
Adet gecikmesi normal yaniHemen hemen 35-40 arasında olmuştum canım ben kimyasallardan sonra. Sağlıklı gebelikler getirsin inşallah![]()
Evet sağlıksız gebelik kimyasal oluyo adetle attım ben normal adet oluyorum sandım kan değerim biraz yüksek çıktı 20 lerdeydi değer sonra düştü işteMerhaba doktorum bana sağlıksız gebelik dedi ama kimyasal ile aynı mı bilmiyorum sizin tam olarak gebeliginiz nasıldı nasıl sonlandı bir de değerleriniz nasıldı kanama ile mi düştü?
En fazla 1 hafta gecikme normal diye biliyorum canım ama bazı durumlarda istisnalsr olabiliyor sonuçta hormonlar değişmeye çalışırken birden düşüş oluyor vsAdet gecikmesi normal yani
Mesela senin adetin normalde kaç günde bir oluyordu bende kimyasaldan sonra adet olmadım da acaba gebelik mi diye düşünmeye başladım test te yapmadım üzülürüm diye bekliyorum öyleEn fazla 1 hafta gecikme normal diye biliyorum canım ama bazı durumlarda istisnalsr olabiliyor sonuçta hormonlar değişmeye çalışırken birden düşüş oluyor vs![]()
Normalde 30 32 günde adet oluyordum ben kimyasallarda kanamanın ilk günü yine adetin birinci günü sayılıyor diye biliyorum bazılarında kanamam uzun sürmüştü o zaman gecikmem uzamisti ama genel olarak 1 hafta Max oynamısti, bence yap ne kaybedersinMesela senin adetin normalde kaç günde bir oluyordu bende kimyasaldan sonra adet olmadım da acaba gebelik mi diye düşünmeye başladım test te yapmadım üzülürüm diye bekliyorum öyle![]()
Benim 9 kasımda başladı kanamam bu 15 gün sürdü o şekil atmışım şu zaman oldu hala adet olmadım hafîf kaşık ağrılarım var bakalım yapayım en iyisiNormalde 30 32 günde adet oluyordum ben kimyasallarda kanamanın ilk günü yine adetin birinci günü sayılıyor diye biliyorum bazılarında kanamam uzun sürmüştü o zaman gecikmem uzamisti ama genel olarak 1 hafta Max oynamısti, bence yap ne kaybedersin, kimyasaldam sonra hamile kalma ihtimali daha yüksek
![]()
Kaç günde bi oluyordunuz adet pekiben normal döngümden 2 hafta geç oldum
Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın canım benimmmBenim 9 kasımda başladı kanamam bu 15 gün sürdü o şekil atmışım şu zaman oldu hala adet olmadım hafîf kaşık ağrılarım var bakalım yapayım en iyisi
Amin çok sağolunRabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın canım benimmm
30-33Kaç günde bi oluyordunuz adet peki
Benimde o aralıkta oluyo 1 hafta gecikti şuan demek ki bu kadar gecikme normal30
30-33
Bende de pcos göründü adet düzensizliği varda benim kan sonucumda çıktı kimyasal gebelik test yapmamıştımBenim ki duphaston ve klomen sonucu öyle oldu silik pozitif gebelik testi ve ardından adet gördüm yoğun pko luyum adet düzensizliği var ..
Evet normal bende korkmuştum ama vücut doğum yapmış gibi algılıyor kendine gelmesi zaman alıyor.Benimde o aralıkta oluyo 1 hafta gecikti şuan demek ki bu kadar gecikme normal
Kimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar ya insan acaba mı diyoEvet normal bende korkmuştum ama vücut doğum yapmış gibi algılıyor kendine gelmesi zaman alıyor.![]()