Benimde o civar bakalım bu ay geç olucak gibi hayırlısı30
30-33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde o civar bakalım bu ay geç olucak gibi hayırlısı30
30-33
Ben kalamadım canım 1 sene olcakKimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar ya insan acaba mı diyo![]()
Sadece kimyasal geçiren kadında sıkıntı olmuyor ona emin oldum. Zamanı var demekki diyorumKimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar ya insan acaba mı diyo![]()
Benimde 1 buçuk sene oldu nasip olmadı henüz rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeSadece kimyasal geçiren kadında sıkıntı olmuyor ona emin oldum. Zamanı var demekki diyorum
AminnnBenimde 1 buçuk sene oldu nasip olmadı henüz rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Öylemi cok üzgünüm ama bu pko zorlaştırıyor işte İnositol iç içmiyorsan Pkolular için cok iyi geliyor adeti tek başına düzenleyebiliyor hemde takviye yani iyi gelir .. ben yurtdışındayım burda hastanelerde kan veremiyorsun o yüzden doktorum hep evde takip et dedi ne hikmetse duphaston ve klomen den hemen sonra öyle oldu cok üzülüyorum ama yapacak bişey yok bide 3 yıl oldu insan biyerden sonra artık bi salıyor yanı olmayınca canını sıkma takviye alırsın inşallah önerdiğimden..Bende de pcos göründü adet düzensizliği varda benim kan sonucumda çıktı kimyasal gebelik test yapmamıştım
Öylemi cok üzgünüm ama bu pko zorlaştırıyor işte İnositol iç içmiyorsan Pkolular için cok iyi geliyor adeti tek başına düzenleyebiliyor hemde takviye yani iyi gelir .. ben yurtdışındayım burda hastanelerde kan veremiyorsun o yüzden doktorum hep evde takip et dedi ne hikmetse duphaston ve klomen den hemen sonra öyle oldu cok üzülüyorum ama yapacak bişey yok bide 3 yıl oldu insan biyerden sonra artık bi salıyor yanı olmayınca canını sıkma takviye alırsın inşallah önerdiğimden..![]()
Evet takviye hergün aksatmadan içilirse adet düzenler , yüzde sivilcelenmeler azalır kilo varsa iştah kapatır .. tabiki etkisini görmek için 3 ila 6 ay kullanım şart bana doçent kadın doktoru önermişti Ben 3 ay içinde etkisini görmüştüm tabi bende aşırı kiloda var her bünye bir değil ama emin ol pko için biçilmiş kaftan diyebilirim canım..İnosutol vitamin hapı gibi bişey mi
Ben bi doktorumla konuşayayım olmadı bende kullanırım teşekkür ederim bilgi içinEvet takviye hergün aksatmadan içilirse adet düzenler , yüzde sivilcelenmeler azalır kilo varsa iştah kapatır .. tabiki etkisini görmek için 3 ila 6 ay kullanım şart bana doçent kadın doktoru önermişti Ben 3 ay içinde etkisini görmüştüm tabi bende aşırı kiloda var her bünye bir değil ama emin ol pko için biçilmiş kaftan diyebilirim canım..
Rica ederim :)Ben bi doktorumla konuşayayım olmadı bende kullanırım teşekkür ederim bilgi için![]()
Yani normal donguden 2 hafta gec olmaniz yumurtlamanin gec olmasi anlamina geliyor cok anlamiyorum bu durumlardan benimde basima geldiben normal döngümden 2 hafta geç oldum
kimyasal gebelik yasadım düştü ve 2 hafta sonra regl oldum demek istedimYani normal donguden 2 hafta gec olmaniz yumurtlamanin gec olmasi anlamina geliyor cok anlamiyorum bu durumlardan benimde basima geldi
Ha 2 hafta sonra tekrar adet oldunuz yani erken oldu dogrumu anlamisim benim 35 gun oldu hala gelmedide oyuzdenkimyasal gebelik yasadım düştü ve 2 hafta sonra regl oldum demek istedim
bende normalde 30 günde oluyorum adet 44.gün regl oldm normal sizinHa 2 hafta sonra tekrar adet oldunuz yani erken oldu dogrumu anlamisim benim 35 gun oldu hala gelmedide oyuzden
Baya gecikmis doktora gitmismiydin bu durumda yumurtlama gecmi olmus oluyor yada yumurtlama sagliksiz oldugu icinmi adet gecikiyor acababende normalde 30 günde oluyorum adet 44.gün regl oldm normal sizin
Yumurta ya da sperm sağlıksız olduğu icin vücut atıyor dışarı gebelik oluşamıyor kimyasal oluyor. Doktorum normal olduğunu söyledi daha sonra düzenli olduBaya gecikmis doktora gitmismiydin bu durumda yumurtlama gecmi olmus oluyor yada yumurtlama sagliksiz oldugu icinmi adet gecikiyor acaba
Yok bidahaki aydaki adet neden gecikiyor yani yumurtmami olmuyor yoksa 28 gunde adet oluyordum 14gunde yumurtlama gerceklesiyordu suan hala adet olmadıma gore yumurtlama gunummu degismis oluyor onu anlamadim :)Yumurta ya da sperm sağlıksız olduğu icin vücut atıyor dışarı gebelik oluşamıyor kimyasal oluyor. Doktorum normal olduğunu söyledi daha sonra düzenli oldu
Merhaba canmHa 2 hafta sonra tekrar adet oldunuz yani erken oldu dogrumu anlamisim benim 35 gun oldu hala gelmedide oyuzden
Merhaba canım bende kimyasal gebelik geçirdim adetim 3 gün geçmişti beta HCG değerim 1250 liydi çok yüksek bir değer ve doktor bile sonradan anladı yani hemen anlaislmadi kimyasal olduğun beta dgerim düşmeye başladı 11 . Gün de adet oldum tabimi birazdaha sancılı geçti normal adetime göre zaten sonraki ay dada adet tarihin degiisiyir benim kii o şekilde olmuştu geçtiğimiz şubat ayinda geçirmistim şuan ocaktayiz daha nerdeyse 1 yıl olmuş daha bugün adetim geçti beta HCG yaptırdım değerim 225 çıktı ama hala inanmıyorum kalp atışını duyana kadar da inanamayacagim galiba Alalh sizlerede nasip etsin inşallahEvet sağlıksız gebelik kimyasal oluyo adetle attım ben normal adet oluyorum sandım kan değerim biraz yüksek çıktı 20 lerdeydi değer sonra düştü işte