Dış gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız ve kaç gün kanamanız oldu

Sensiz-asla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
4
0
1
23
Dış gebelik geciriyorum kanamam 40 gündür devam ediyorum ilk başta kimyasal sanıldı daha sonra dış gebelik oldugu ortaya cıktı doktor herhangi bir müdahalede bulunmadan kendisi yenileyecek dedi agrım olursa gelmem gerektigini söyledi benim sorum kanamam daha ne kadar sürer ve ne zaman gebe kalırım siz ne zaman dış gebelikten sonra hamile kaldınız

Dış gebelik geciriyorum kanamam 40 gündür devam ediyorum ilk başta kimyasal sanıldı daha sonra dış gebelik oldugu ortaya cıktı doktor herhangi bir müdahalede bulunmadan kendisi yenileyecek dedi agrım olursa gelmem gerektigini söyledi benim sorum kanamam daha ne kadar sürer ve ne zaman gebe kalırım siz ne zaman dış gebelikten sonra hamile kaldınız
Başka bir doktora daha mı görünseniz? Dış gebelik dışarıdan müdahale edilmeden sonlanmıyor. Müdahale ne kadar gecikirse iç kanama riski o kadar artıyor. Ben de dış gebelik geçiriyorum şu an, metotreksat veya cerrahi müdahale haricinde bir seçenek olmadığı söylendi

Bana da dış gebelik dendi ve ilerlemeden kürtaj artı metotreksat yapıldı. Ben 5 ay bekleyeceğim

Nasıl yani müdahalede bulunmadı?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktor nasıl müdahalede bulunmadı orayı anlayamadım betanız en son kaçtı acaba. Dış gebelikte iğne yada operasyon ile sonlandırılıyor. Bu arada benim kanamam 40 gün sürmüştü

Başka bir doktora daha mı görünseniz? Dış gebelik dışarıdan müdahale edilmeden sonlanmıyor. Müdahale ne kadar gecikirse iç kanama riski o kadar artıyor. Ben de dış gebelik geçiriyorum şu an, metotreksat veya cerrahi müdahale haricinde bir seçenek olmadığı söylendi
Bilmiyorum kendiliğinden sonlanacak dendi şuanda betam düşüşe gecti 1140 dan 390 a indi ben birdaha tekrarlarmı diye korkuyorum siz ne zaman hamile kaldınız tekrardan

Back
X