Benimde bugün yine az geldi bugün bitti sayılırBugün yarın bitecek gibi duruyor canım
Aynen canım benim ki de öyleBenimde bugün yine az geldi bugün bitti sayılır
inşallah canım ama 3 gün varken yaptım negatif çıktı sanırım olumsuz şuan bekliyorum 1 günüm kaldı ama hiç regl ağrım yok göğüs hassasiyeti devam ediyor bakalım nasipAy hadi İnşallah olur bize de umut olur hem test yapsana canım
Allah nasip etsin inşallah kuzu bu ay beklenen adet tarihin neAynen canım benim ki de öyle
15 Nisan canım seninAllah nasip etsin inşallah kuzu bu ay beklenen adet tarihin ne
Benimkide bu ay öyle olmuş du adet tarihimden 1 hafta sonra kan. Testinde belli olmuştu.ama kimyasal dı tabi uani geç döllenme olabilir canım bekle bakalım inşallah iyi olurinşallah canım ama 3 gün varken yaptım negatif çıktı sanırım olumsuz şuan bekliyorum 1 günüm kaldı ama hiç regl ağrım yok göğüs hassasiyeti devam ediyor bakalım nasip
12 Nisan kuzu15 Nisan canım senin
Yakınmış tarihlerimiz12 Nisan kuzu
Allah nasip etsin inşallah kuzu bu ay beklenen adet tarihin ne
Evet canım ya nasip olsun sağlıkla inşallahYakınmış tarihlerimiz
İnşallah canım hayırlıısı geçen ay gebeliğimi 1 gün geçince kanda öğrenmiştim aslında acele etmek istemiyorum.korku var tekrar nasip artık belkide kimyasaldan dolayı bu ay gecikmede yaşıycak olabilirim kimyasaldan sonra düzensizlikte olabiliyormuşBenimkide bu ay öyle olmuş du adet tarihimden 1 hafta sonra kan. Testinde belli olmuştu.ama kimyasal dı tabi uani geç döllenme olabilir canım bekle bakalım inşallah iyi olur
İyi düşünelim iyi olsun canımİnşallah canım hayırlıısı geçen ay gebeliğimi 1 gün geçince kanda öğrenmiştim aslında acele etmek istemiyorum.korku var tekrar nasip artık belkide kimyasaldan dolayı bu ay gecikmede yaşıycak olabilirim kimyasaldan sonra düzensizlikte olabiliyormuş
Canım selam hayır ondan değildir. Bende kızımda regl olacağım zaman yapmıştım soğan kürü vs bişey olmadı ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Onunla alakası yok. Şuan sanırım bende kimyasal gebelik geçiriyorum çok ağrım varYa ben kimyasal gebelikden 1 hafta önce kan testi verdim negatifdi regl olmak için soğan suyu ada çayı vs içtim sonra bunu öğrendim acaba benim yüzümden mı düşük yaşadım
İçimi ferahlattın canım ben de kendi kendimi yiyordum.Canım selam hayır ondan değildir. Bende kızımda regl olacağım zaman yapmıştım soğan kürü vs bişey olmadı ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Onunla alakası yok. Şuan sanırım bende kimyasal gebelik geçiriyorum çok ağrım var
Maşallah tebrik ederim Peki Kimyasal gebelik sonrasında kanama gördünüz müGeçmiş olsun canım, ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 Şubat'ta, normalde reglim 24-25 gün arasıydı, bu ay gecikme yaşadım ve bunu kimyasal gebeliğe bağlamıştım bir gün olmadım 2 gün olmadım derken, test yapayım dedim kopkoyu kırmızı çift çizgi çıktı hamileydim, kan testi verdiğimde 352'di şu an kesem 17 mm
Kimyasal gebelik geçirdiğim an 8 gün sürdü kanamam, ardından adet görmeden hamile kaldımMaşallah tebrik ederim Peki Kimyasal gebelik sonrasında kanama gördünüz mü
Bende Kimyasal gebelik geçirdim fakat betam tamamen düştüğü halde herhangi bir kanamam olmadı Ve şu anda da Adetim 3 gün gecikti nedenini anlamıyorumKimyasal gebelik geçirdiğim an 8 gün sürdü kanamam, ardından adet görmeden hamile kaldım
Bi hastaneye git canım o zamanBende Kimyasal gebelik geçirdim fakat betam tamamen düştüğü halde herhangi bir kanamam olmadı Ve şu anda da Adetim 3 gün gecikti nedenini anlamıyorum
Çözemedim normal de adettim bitti yani orkide hiç gelmiyor silince peçeteye geliyo anlamadım gitti yaİçimi ferahlattın canım ben de kendi kendimi yiyordum.