Kimyasal gebelik geçirenler gelin toplanalım

inşallah canım ama 3 gün varken yaptım negatif çıktı sanırım olumsuz şuan bekliyorum 1 günüm kaldı ama hiç regl ağrım yok göğüs hassasiyeti devam ediyor bakalım nasip
Benimkide bu ay öyle olmuş du adet tarihimden 1 hafta sonra kan. Testinde belli olmuştu.ama kimyasal dı tabi uani geç döllenme olabilir canım bekle bakalım inşallah iyi olur

Benimkide bu ay öyle olmuş du adet tarihimden 1 hafta sonra kan. Testinde belli olmuştu.ama kimyasal dı tabi uani geç döllenme olabilir canım bekle bakalım inşallah iyi olur
İnşallah canım hayırlıısı geçen ay gebeliğimi 1 gün geçince kanda öğrenmiştim aslında acele etmek istemiyorum.korku var tekrar nasip artık belkide kimyasaldan dolayı bu ay gecikmede yaşıycak olabilirim kimyasaldan sonra düzensizlikte olabiliyormuş

İyi düşünelim iyi olsun canım

Ya ben kimyasal gebelikden 1 hafta önce kan testi verdim negatifdi regl olmak için soğan suyu ada çayı vs içtim sonra bunu öğrendim acaba benim yüzümden mı düşük yaşadım
Canım selam hayır ondan değildir. Bende kızımda regl olacağım zaman yapmıştım soğan kürü vs bişey olmadı ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Onunla alakası yok. Şuan sanırım bende kimyasal gebelik geçiriyorum çok ağrım var

İçimi ferahlattın canım ben de kendi kendimi yiyordum.

Maşallah tebrik ederim Peki Kimyasal gebelik sonrasında kanama gördünüz mü

Kimyasal gebelik geçirdiğim an 8 gün sürdü kanamam, ardından adet görmeden hamile kaldım
Bende Kimyasal gebelik geçirdim fakat betam tamamen düştüğü halde herhangi bir kanamam olmadı Ve şu anda da Adetim 3 gün gecikti nedenini anlamıyorum

Benimde normal adet tarihimden 2 gün sonra adet kanaması oldu 6 gün sürdü bitti

Benim Ekim ayında bir kimyasal gebeliğim olmuştu çocuk düşünmüyordum normalde ama kimyasal olunca çocuğum olmayacak korkusuyla Kasım ayında adetten 2 gün ve 3 gün sonra denedik hamile kaldım şu an 6 Aylık bir kızım var isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…