Kimyasal gebelik geçirenler gelin toplanalım

Aaa Allah bağışlasın benimde adet bitti sayılır 2-3 gün sonra denemeye başlayacağım belki şans olur

Pcosum ben geçen sene Şubat ayında geçirdim 1 sene geçti hala olmadı gebelik

Yaa ne güzel rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bizlerde evlatlar nasip etsin inşallah

Bende 2 kere kimyasal 1 kere kürtaj oldum Eylül'de gebelik planlıyorum allah nasip ederse
Ben de sizinle aynı durumdayım bir kürtajım bir de şu an kimyasal mı dış gebelik mi ne olduğu belli olmayan bir şey yaşıyorum.
Düşüklerin sebebini öğrenebildiniz mi ?

Ben de sizinle aynı durumdayım bir kürtajım bir de şu an kimyasal mı dış gebelik mi ne olduğu belli olmayan bir şey yaşıyorum.
Düşüklerin sebebini öğrenebildiniz mi ?
Ne kadar arayla yaşadın canım bu durumu.Doktorum bir tetkik vs. Yapalım demedi.insallah bir daha tekrarlanmaz da tabi

Ne kadar arayla yaşadın canım bu durumu.Doktorum bir tetkik vs. Yapalım demedi.insallah bir daha tekrarlanmaz da tabi
Haziranda kürtaj olmuştum 7 ay korundum 9. Ayda hamile kaldım. Arada 9 ay vardı yani
Şimdi pıhtılaşma ve genetik testleri yapacak şu anki sürecim bitince.
İnşallah tekrarlamaz istediğim an hamile kalıyorum ama ilerlemiyor

Olsun canım rabbim çaresiz dert vermesin tedavisi var onunda inşallah en kısa zamanda hayırlı gebelikler nasip olur hepimize

Selam kizlar gecen ay kimyasal gecirmistim, bu ay adetime 6 gun gecikmisti bu sabah kan testim 12 cikti ayni gecen ay gibi, sonra adet oldum cok fazla agrim var ayni gecen ay gibi psykolojim artik bozuldu pazrtesi doktoru arayacam, hepimize gecmis olsun kizlar rabbim yasatmasin birdaha amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…