Aaa Allah bağışlasınBenim Ekim ayında bir kimyasal gebeliğim olmuştu çocuk düşünmüyordum normalde ama kimyasal olunca çocuğum olmayacak korkusuyla Kasım ayında adetten 2 gün ve 3 gün sonra denedik hamile kaldım şu an 6 Aylık bir kızım var isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah
Teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başınıza inşallahAaa Allah bağışlasınbenimde adet bitti sayılır 2-3 gün sonra denemeye başlayacağım belki şans olur
Pcosum ben geçen sene Şubat ayında geçirdim 1 sene geçti hala olmadı gebelikMerhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim
Rabbim nasip etsin inşallahPcosum ben geçen sene Şubat ayında geçirdim 1 sene geçti hala olmadı gebelik
Aminn hepimize inşallahRabbim nasip etsin inşallah
Yaa ne güzel rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bizlerde evlatlar nasip etsin inşallahBenim Ekim ayında bir kimyasal gebeliğim olmuştu çocuk düşünmüyordum normalde ama kimyasal olunca çocuğum olmayacak korkusuyla Kasım ayında adetten 2 gün ve 3 gün sonra denedik hamile kaldım şu an 6 Aylık bir kızım var isteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah
Son günü ya belki ondandır canımÇözemedim normal de adettim bitti yani orkide hiç gelmiyor silince peçeteye geliyo anlamadım gitti ya
Senin nasıl kuzuSon günü ya belki ondandır canım
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarınızı doldursunYaa ne güzel rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bizlerde evlatlar nasip etsin inşallah
Benim bitti çok şükür ama senin dediğin kahverengi akıntıyı adet olmadan önce 2 gün yaşadim ben canımSenin nasıl kuzu
Şükür canım benimde bugün hiç yok ama karnım ağrıyor az az hiç geçmedi ağrısıBenim bitti çok şükür ama senin dediğin kahverengi akıntıyı adet olmadan önce 2 gün yaşadim ben canım
Benimde bugün kahverengi geldi canım bakalım yarın doktor kontrolüm varBenim bitti çok şükür ama senin dediğin kahverengi akıntıyı adet olmadan önce 2 gün yaşadim ben canım
Bugün o akıntında biter inşallah bir görün bakım doktora ne diyecek bizede haber etBenimde bugün kahverengi geldi canım bakalım yarın doktor kontrolüm var
Tabikide canımBugün o akıntında biter inşallah bir görün bakım doktora ne diyecek bizede haber et
Ben de sizinle aynı durumdayım bir kürtajım bir de şu an kimyasal mı dış gebelik mi ne olduğu belli olmayan bir şey yaşıyorum.Bende 2 kere kimyasal 1 kere kürtaj oldum Eylül'de gebelik planlıyorum allah nasip ederse
Ne kadar arayla yaşadın canım bu durumu.Doktorum bir tetkik vs. Yapalım demedi.insallah bir daha tekrarlanmaz da tabiBen de sizinle aynı durumdayım bir kürtajım bir de şu an kimyasal mı dış gebelik mi ne olduğu belli olmayan bir şey yaşıyorum.
Düşüklerin sebebini öğrenebildiniz mi ?
Haziranda kürtaj olmuştum 7 ay korundum 9. Ayda hamile kaldım. Arada 9 ay vardı yaniNe kadar arayla yaşadın canım bu durumu.Doktorum bir tetkik vs. Yapalım demedi.insallah bir daha tekrarlanmaz da tabi
Olsun canım rabbim çaresiz dert vermesin tedavisi var onunda inşallah en kısa zamanda hayırlı gebelikler nasip olur hepimizeHaziranda kürtaj olmuştum 7 ay korundum 9. Ayda hamile kaldım. Arada 9 ay vardı yani
Şimdi pıhtılaşma ve genetik testleri yapacak şu anki sürecim bitince.
İnşallah tekrarlamaz istediğim an hamile kalıyorum ama ilerlemiyor
Amin inşallahOlsun canım rabbim çaresiz dert vermesin tedavisi var onunda inşallah en kısa zamanda hayırlı gebelikler nasip olur hepimize