Çıktı mı canımAdetimin 4.günu bugün kan verdim henüz çıkmadı bitkisel bir ilaç aldım onu içiyorum şu anlık bu şekilde
Yok canım yarın çıkar galiba ilk defa bu kadar uzadı sonuç bende anlamadımÇıktı mı canım
Haber vermeyi unutma sakın kuzuYok canım yarın çıkar galiba ilk defa bu kadar uzadı sonuç bende anlamadım
Tamam canım ben proxfemin diye bir ilaç aldım kullanıyorum 2 gündür kullanıp faydasını gören var mı acabaHaber vermeyi unutma sakın kuzu
Hiç duymadım ne işe yarıyormuş canımTamam canım ben proxfemin diye bir ilaç aldım kullanıyorum 2 gündür kullanıp faydasını gören var mı acaba
Yumurta kalitesini arttırıyor muş deneyim dedim bendeHiç duymadım ne işe yarıyormuş canım
Ayy hadi inşallah cumartesi tekrar doktora gideceğim yumurta takibi yapıyorumYumurta kalitesini arttırıyor muş deneyim dedim bende
Hadi bakalım canım ilaç içiyormudun pekiAyy hadi inşallah cumartesi tekrar doktora gideceğim yumurta takibi yapıyorum
Yok canım kendinden gelişti geçen ay bu ayda ben istemedim ilaç belki gelişir yineHadi bakalım canım ilaç içiyormudun peki
İnşallah canımYok canım kendinden gelişti geçen ay bu ayda ben istemedim ilaç belki gelişir yine
Beta HCG 1 e düşmüş canım az kalmış sıfırlanmasınaYok canım kendinden gelişti geçen ay bu ayda ben istemedim ilaç belki gelişir yine
Oh çok sevindim canımBeta HCG 1 e düşmüş canım az kalmış sıfırlanmasına
Beta HCG 1 e düşmüş canım az kalmış sıfırlanmasına
zaten 5 sın aldı gebelik yok kuzu sıfırlanmışOh çok sevindim canım
Teşekkür ederim canım benim darısı sana inşallah bu ay tekrar hamiş oluruz sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbimOh çok sevindim canım
Ah kuzu inşallah ama 5ın altı gebelik yok demek zaten senin 1 çıkmış düşmüş yani netden bak istersen öyle yazıyorTeşekkür ederim canım benim darısı sana inşallah bu ay tekrar hamiş oluruz sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim
Biliyorum canım yeniden hamile kalırız inşallah anlamında yazdımAh kuzu inşallah ama 5ın altı gebelik yok demek zaten senin 1 çıkmış düşmüş yani netden bak istersen öyle yazıyor
Ah canım benim inşallah inşallah benim bitti regl bugünBiliyorum canım yeniden hamile kalırız inşallah anlamında yazdım
Ne güzel canım vaktinde bitmişAh canım benim inşallah inşallah benim bitti regl bugün
Senin nasıl kuzuNe güzel canım vaktinde bitmiş
Bugün yarın bitecek gibi duruyor canımSenin nasıl kuzu