Rabbim yaşatmasın inşallah cidden çok zor nedensiz böyle olması daha zorSelam kizlar gecen ay kimyasal gecirmistim, bu ay adetime 6 gun gecikmisti bu sabah kan testim 12 cikti ayni gecen ay gibi, sonra adet oldum cok fazla agrim var ayni gecen ay gibi psykolojim artik bozuldupazrtesi doktoru arayacam, hepimize gecmis olsun kizlar rabbim yasatmasin birdaha amin
Yaa çok geçmiş olsun niye böyle oluyor ki acabaSelam kizlar gecen ay kimyasal gecirmistim, bu ay adetime 6 gun gecikmisti bu sabah kan testim 12 cikti ayni gecen ay gibi, sonra adet oldum cok fazla agrim var ayni gecen ay gibi psykolojim artik bozuldupazrtesi doktoru arayacam, hepimize gecmis olsun kizlar rabbim yasatmasin birdaha amin
Canım benimki adetim geçtik den 1hafta sonra kanda çıkmış dı kimyasal gebelik dinama sende acalele etme bekle test yapKızlar ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası kaç gün sonra regl oldunuz? benim üç gün gecikti ama kan testi ve idrar testi dün negatifti
Tesekur ederim cok siddetli agrim var gecen ay dan daha kotuYaa çok geçmiş olsun niye böyle oluyor ki acaba
Cok saolRabbim yaşatmasın inşallah cidden çok zor nedensiz böyle olması daha zor
Tam sebebi değil ama kronik rahim enfeksiyonu t şeklinde rahim pıhtılaşma kilo fazlalığı bunları buldumBen de sizinle aynı durumdayım bir kürtajım bir de şu an kimyasal mı dış gebelik mi ne olduğu belli olmayan bir şey yaşıyorum.
Düşüklerin sebebini öğrenebildiniz mi ?
Bir kere kimyasal gebelik geçirdim 2400 e kadar çıkmıştı üstelik değerim. 2 kere de 8. Haftalarda kalp durmasıyla kürtaj oldum. Ama şimdi 2.5 yaşında bir oğlum var. Üstelik 14 haftalıkta hamileyim gayet güzel gidiyor çok şükür. Kimyasal gebelik hiç sıkıntı değil canım çoğu kadın farkında olmadan geçiriyor kafana takma hiç. Allah sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim
Rabbim bağışlasın inşallahBir kere kimyasal gebelik geçirdim 2400 e kadar çıkmıştı üstelik değerim. 2 kere de 8. Haftalarda kalp durmasıyla kürtaj oldum. Ama şimdi 2.5 yaşında bir oğlum var. Üstelik 14 haftalıkta hamileyim gayet güzel gidiyor çok şükür. Kimyasal gebelik hiç sıkıntı değil canım çoğu kadın farkında olmadan geçiriyor kafana takma hiç. Allah sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Yaa düzeltilmiyor mu acaba bunlarTam sebebi değil ama kronik rahim enfeksiyonu t şeklinde rahim pıhtılaşma kilo fazlalığı bunları buldum
Hepsinin tedavisini oldum şuan kilo veriyorum bakalım ise yarayacak mı bilmiyorumYaa düzeltilmiyor mu acaba bunlar
İnşallahHepsinin tedavisini oldum şuan kilo veriyorum bakalım ise yarayacak mı bilmiyorum
Hayla içte kanama varmış kuzu adet tam bitmemiş olabilir dedi dokurum beta hcg istedi şimdi onu bekliyorum, şuanlık 13mm bi yumurta var dedi ama kanama olunca şaşırdı oda adet tam sökülmemiş olabilir dedi bekliyorum şimdi sonuçuCanım benimki adetim geçtik den 1hafta sonra kanda çıkmış dı kimyasal gebelik dinama sende acalele etme bekle test yap
Allah allah.yumurtan iyi ama canım inşallah sıfırlanmış dir degerinHayla içte kanama varmış kuzu adet tam bitmemiş olabilir dedi dokurum beta hcg istedi şimdi onu bekliyorum, şuanlık 13mm bi yumurta var dedi ama kanama olunca şaşırdı oda adet tam sökülmemiş olabilir dedi bekliyorum şimdi sonuçu
Evet 0.29 çıktı sonuç ama içerde kanama var pazartesi tekrar kontrole gideceğim hem kanamaya bakacak hemde yumurta tam sökülmedi galiba adet anlamadım ki birşeyAllah allah.yumurtan iyi ama canım inşallah sıfırlanmış dir degerin
Şuan kanaman mı var akıntı mı var canım doktor ultrason ile bakınca mı gördü bu durumuEvet 0.29 çıktı sonuç ama içerde kanama var pazartesi tekrar kontrole gideceğim hem kanamaya bakacak hemde yumurta tam sökülmedi galiba adet anlamadım ki birşey
Evet ultrasonda gördü ama gelen giden yokŞuan kanaman mı var akıntı mı var canım doktor ultrason ile bakınca mı gördü bu durumu
İlginç ilk defa duydum canımEvet ultrasonda gördü ama gelen giden yok
Vallahi bende şaşırdım kaldımİlginç ilk defa duydum canım