İlaç kullanmadım 6 ay olmadı sonrasinda ovulasyon testi aldim ilk kullandığımda hamile kaldım kimyasal oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım sadece keçiboynuzu kullandık eşimle birde ceviz fındık incir kurusu düzenli şekilde çok şükür oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin insMaşallah canım darısı bize inşallah ilaç vs bitkisel filan tedavi uyguladın mı canım
Yeni ilaçlara başladım çatlatma iğnesi vurucamAşılama yaptırdınız mı bende gelecek ay planlıyorum netice aldınız mı?
Aminn canım bizede dua etİlaç kullanmadım 6 ay olmadı sonrasinda ovulasyon testi aldim ilk kullandığımda hamile kaldım kimyasal oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım sadece keçiboynuzu kullandık eşimle birde ceviz fındık incir kurusu düzenli şekilde çok şükür oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin ins
Tabi ederim tez zamanda saglikli bebis nasip etsin mübarek ramazan ayı allahim Amin. Devamlı buralardayım herkese bol bol dua ediyorumAminn canım bizede dua et
Allah razı olsun canım benimTabi ederim tez zamanda saglikli bebis nasip etsin mübarek ramazan ayı allahim Amin. Devamlı buralardayım herkese bol bol dua ediyorum
Ay hadi İnşallah olur bize de umut olur hem test yapsana canımMerhaba herkese öncelikle inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun. Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan akıntım fazla ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum bu akşam da regl ağrıısı gibi ağrım oldu reglime 3 gün var bakalım inşallah bu sefer sağlıklı bir pozitif görürüm. Burada çok okudum kimyasaldan hemen sonra hamile kalanları bizlerde onlardan biri oluruz Allahın izniyle inşallah
Ayy inşallah güzel haberler yaz burayaMerhaba herkese öncelikle inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun. Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şuan akıntım fazla ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum bu akşam da regl ağrıısı gibi ağrım oldu reglime 3 gün var bakalım inşallah bu sefer sağlıklı bir pozitif görürüm. Burada çok okudum kimyasaldan hemen sonra hamile kalanları bizlerde onlardan biri oluruz Allahın izniyle inşallah
İğnede 9. Günüm şişkinlik gitti biraz ama gaz var heycanla 14. Günü bekliyorum test yapıcamDurumlar nasıl kızlar ?
Ayyy hadi güzel haberler inşallahİğnede 9. Günüm şişkinlik gitti biraz ama gaz var heycanla 14. Günü bekliyorum test yapıcam
Canım senin regl devam ediyor mu ne durumda kan değerin sifirlandımıDurumlar nasıl kızlar ?
Kan değeri baktırmadım doktora gittim rahmin filan iyi durumda dedi devam ediyo ama yarın bitiyor gibi çok az akıyoCanım senin regl devam ediyor mu ne durumda kan değerin sifirlandımı
İyi bakalım canım inşallah yeni aya hazır oluruzKan değeri baktırmadım doktora gittim rahmin filan iyi durumda dedi devam ediyo ama yarın bitiyor gibi çok az akıyo
Sende durumlar ne canımİyi bakalım canım inşallah yeni aya hazır oluruz
Adetimin 4.günu bugün kan verdim henüz çıkmadı bitkisel bir ilaç aldım onu içiyorum şu anlık bu şekildeSende durumlar ne canım
Merhaba, bende pikassos kullanıyorum. Doktorunuz adete yakın bırakın filan dedi mi?Bende mart gibi bebek düşünüp ekim ayında kimyasal geçirdim. Bu ay çatlatma ignesi klomen kullandım pikassos kullanıyorum hergün bakalım beklemedeyim inşallah güzel sonuç alırım
Sürekli kullanıyorum ben canım günde 3 adet ama oruçtan dolayı 2 alıyorum ramazanda sahurda ve iftardaMerhaba, bende pikassos kullanıyorum. Doktorunuz adete yakın bırakın filan dedi mi?
Bana bir şey demedi de adet olana kdar içecek miyiz anlamadım