Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik geçirenler gelin dertleşelim 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.045
6.775
398
Vajinismusum tek umudum o bebekti,hiç oluşamadan beni bırakan Adetim 11 gün gecikmişti şüphem vardı testte silik çizgi görmüştüm hatta sizlere de sordum sonraki gün tek çizgi gördüm onun akşamına kahverengi akıntı ve şiddetli sancıyla birlikte soluğu acilde aldık adet başlangıymış ama ben testte silik çizgi gördüm dediğimde kadınların çoğu bunu yaşar dedi yani kimyasal gebelik geçirmişim çok ama çok üzüldüm neden olur ki kimyasal gebelik

Tutunamadigi zaman dusuyor hornonlarina baktir iyisii boleymis ileri haftalarda olsaydi daha mi iyiydi en azindan hamile kalmissin vajinusmusla ilgili cok topik var goz at derim hepimizin basina geldi kimyasal dert etme dua et allah kalbine gore versin

Merak etme kimyasal gebeliğin ardından hemen sağlıklı gebelik gelir derler ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdilik sağlıklı içini ferah tut

Bende ilk tup bebek denememde yasadim degerim poztifken bir anda dusmeye basladi 2.deneme icinde korkuyorum yine olur diye neden oluyo ya da ne aciklama yapildi size ben daha doktorumla konusmadim

Uzme kendini cogu kadin farkina bile varmadan kimyasal yasiyor. Arkadasim kimyasalin hemen obur ayi hamile kaldi ve dogurdu. Gebelik ilerleyip kurtaj da olabilirdin beterin beteri var. Ben ilk bos gebelik gecirdim ve kurtaj oldum 3 ay yasak geldi mesela. Keske kimyasal olsaydi demistim.

Cok bilgim olmadigindan sasirmistim canim tabiiki kürtaja gitmemesi iyi dedigin gibi ama tup bebekle olunca bu ihtimali dusunmemistim hic simdide 2.deneme icin korkuyorum. Sanada cok gecmis olsun Allahim bian once versin yavrunu kucagina

Cok bilgim olmadigindan sasirmistim canim tabiiki kürtaja gitmemesi iyi dedigin gibi ama tup bebekle olunca bu ihtimali dusunmemistim hic simdide 2.deneme icin korkuyorum. Sanada cok gecmis olsun Allahim bian once versin yavrunu kucagina

Suan cok sukur 13.haftamdayim canim. Yasak suresinden hemen sonra yine kaldim. Demem o ki cok kotu dusunmeyin. Kimyasaldan hemen sonra cok kolay hamile kalindigini okumustum vucut gebelige hazirlandigi icin. Dedigim gibi arkadasim da hemen kalabildi.
Hep böyle olacak diye dusunmeyin. Cogu kadin omrunde bir kez kesin yasiyor. Ben de ilk cok karalar baglamistim ama nasip iste.
Allah tez zamanda guzel haberler vermeyi nasip etsin

Senin adina cok sevindim canim saglicakla kucagina al insallah insallah darisi bana olur bende bebegime kavusabilirim cok tesekkur ederim cevapladigin icin icimi rahatlattin

Kalitesiz yumurta ve sperm artı tutunamadığından oluyor merak etme bir defa hamile kaldıysan tekrar hamile kalma şansın vardır...

Bu ay benim de başıma geldi. Pazartesi, günü silik çizgiyi gördüm. perşembe kan testi yaptırdım hamile idim, cumartesi tekrar yaptırdığımda düzgün artmadığını gördüm. doktora kimyasal dedi. nitekim pazarda adet oldum. hayırlısı canım.

Bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum ilk yükseldi 245 e kadar sonra düşmeye başladı kanamam var çok bitcek inşallah ama benimde kimyasal sonrası hemen hamile kalan arkadaşlarım var. Bebek yerini yaparmış korkma dua et rabbim sana sağlık versin gerisi kolay

animlar merhaba doktorun belirttiği tarihlerde eşimle birlikte olduk daha sonra ederim 4 gün gecikti test yaptım silikçizgi çıktı kan testi sonucum ise 11doktor sınırı gecmissin ama bekle biraz daha tekrar test yapalım dedi.bu sabah adet oldum çok üzgünüm sizce neden böyle oldu

Merak etme kimyasal gebeliğin ardından hemen sağlıklı gebelik gelir derler ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdilik sağlıklı içini ferah tut
Insallahh umut oldun icimi ferahlattin bende dis gebelik yani kimyasal gebelikle sonuclandi 7 haftalikken kendiliginden adet gibi düşük oldu düşükten sonra 1 kere regl oldum suan bu ay ovulasyon gunleri dua edin insallahh

AllahummeAmin rabbim ins herbirimizin yuzunu evlatla guldursun amin amin

animlar merhaba doktorun belirttiği tarihlerde eşimle birlikte olduk daha sonra ederim 4 gün gecikti test yaptım silikçizgi çıktı kan testi sonucum ise 11doktor sınırı gecmissin ama bekle biraz daha tekrar test yapalım dedi.bu sabah adet oldum çok üzgünüm sizce neden böyle oldu

Bundan aylar önce şu kelimeyi etmiştim kimyasal gebelik geçirsem bile sevinecem en azindan hamile kaldığımi bilmek istiyorum demistim allah o yetmez bu kelimeye defi iki gün önce 7 haftalık gebeliğim sonlandı kürtaj oldum bebek olusmamis boş gebelik yaşamışım o yüzden üzülme isyan etme allah herşeyin hayırlısını sagliklisini versin

Kimyasal gebelim yasamissin sende canim

Bende gecen ay kimyasal yaşadim.idrar testinde surekli silik cizgi cikiyordu.Her sabah ateş olcuyorum surekli 36.8 uzeri oluyordu.catlatma ignesinin 17.gunu test pozitifti ama atesim 36.2 ye dustu ve 3 saat sonra kirmizilari gordum.doktorum kimyasal dedi.
Bu ay catlatma ignesini 3.defa vuruldum.10.gunundeyim nasip bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…