- 24 Aralık 2014
- 5.045
- 6.775
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Merak etme kimyasal gebeliğin ardından hemen sağlıklı gebelik gelir derler ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdilik sağlıklı içini ferah tutVajinismusum tek umudum o bebekti,hiç oluşamadan beni bırakanAdetim 11 gün gecikmişti şüphem vardı testte silik çizgi görmüştüm hatta sizlere de sordum sonraki gün tek çizgi gördüm onun akşamına kahverengi akıntı ve şiddetli sancıyla birlikte soluğu acilde aldık adet başlangıymış ama ben testte silik çizgi gördüm dediğimde kadınların çoğu bunu yaşar dedi yani kimyasal gebelik geçirmişim çok ama çok üzüldüm neden olur ki kimyasal gebelik
Cok bilgim olmadigindan sasirmistim canim tabiiki kürtaja gitmemesi iyi dedigin gibi ama tup bebekle olunca bu ihtimali dusunmemistim hic simdide 2.deneme icin korkuyorum. Sanada cok gecmis olsun Allahim bian once versin yavrunu kucaginaUzme kendini cogu kadin farkina bile varmadan kimyasal yasiyor. Arkadasim kimyasalin hemen obur ayi hamile kaldi ve dogurdu. Gebelik ilerleyip kurtaj da olabilirdin beterin beteri var. Ben ilk bos gebelik gecirdim ve kurtaj oldum 3 ay yasak geldi mesela. Keske kimyasal olsaydi demistim.
Cok bilgim olmadigindan sasirmistim canim tabiiki kürtaja gitmemesi iyi dedigin gibi ama tup bebekle olunca bu ihtimali dusunmemistim hic simdide 2.deneme icin korkuyorum. Sanada cok gecmis olsun Allahim bian once versin yavrunu kucagina
Senin adina cok sevindim canim saglicakla kucagina al insallahSuan cok sukur 13.haftamdayim canim. Yasak suresinden hemen sonra yine kaldim. Demem o ki cok kotu dusunmeyin. Kimyasaldan hemen sonra cok kolay hamile kalindigini okumustum vucut gebelige hazirlandigi icin. Dedigim gibi arkadasim da hemen kalabildi.
Hep böyle olacak diye dusunmeyin. Cogu kadin omrunde bir kez kesin yasiyor. Ben de ilk cok karalar baglamistim ama nasip iste.
Allah tez zamanda guzel haberler vermeyi nasip etsin
Senin adina cok sevindim canim saglicakla kucagina al insallahinsallah darisi bana olur bende bebegime kavusabilirim cok tesekkur ederim cevapladigin icin icimi rahatlattin
Aminn canim aminn insallah hepimize nasip olsunAmin Allah razi olsun arkadasim, karartmayin icinizi, guzel dusunun guzel olsun insallah♡
Kalitesiz yumurta ve sperm artı tutunamadığından oluyor merak etme bir defa hamile kaldıysan tekrar hamile kalma şansın vardır...Vajinismusum tek umudum o bebekti,hiç oluşamadan beni bırakanAdetim 11 gün gecikmişti şüphem vardı testte silik çizgi görmüştüm hatta sizlere de sordum sonraki gün tek çizgi gördüm onun akşamına kahverengi akıntı ve şiddetli sancıyla birlikte soluğu acilde aldık adet başlangıymış ama ben testte silik çizgi gördüm dediğimde kadınların çoğu bunu yaşar dedi yani kimyasal gebelik geçirmişim çok ama çok üzüldüm neden olur ki kimyasal gebelik
Insallahh umut oldun icimi ferahlattin bende dis gebelik yani kimyasal gebelikle sonuclandi 7 haftalikken kendiliginden adet gibi düşük oldu düşükten sonra 1 kere regl oldum suan bu ay ovulasyon gunleri dua edin insallahhMerak etme kimyasal gebeliğin ardından hemen sağlıklı gebelik gelir derler ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdilik sağlıklı içini ferah tut
AllahummeAmin rabbim ins herbirimizin yuzunu evlatla guldursun amin aminSuan cok sukur 13.haftamdayim canim. Yasak suresinden hemen sonra yine kaldim. Demem o ki cok kotu dusunmeyin. Kimyasaldan hemen sonra cok kolay hamile kalindigini okumustum vucut gebelige hazirlandigi icin. Dedigim gibi arkadasim da hemen kalabildi.
Hep böyle olacak diye dusunmeyin. Cogu kadin omrunde bir kez kesin yasiyor. Ben de ilk cok karalar baglamistim ama nasip iste.
Allah tez zamanda guzel haberler vermeyi nasip etsin
Vajinismusum tek umudum o bebekti,hiç oluşamadan beni bırakanAdetim 11 gün gecikmişti şüphem vardı testte silik çizgi görmüştüm hatta sizlere de sordum sonraki gün tek çizgi gördüm onun akşamına kahverengi akıntı ve şiddetli sancıyla birlikte soluğu acilde aldık adet başlangıymış ama ben testte silik çizgi gördüm dediğimde kadınların çoğu bunu yaşar dedi yani kimyasal gebelik geçirmişim çok ama çok üzüldüm neden olur ki kimyasal gebelik
Kimyasal gebelim yasamissin sende canimanimlar merhaba doktorun belirttiği tarihlerde eşimle birlikte olduk daha sonra ederim 4 gün gecikti test yaptım silikçizgi çıktı kan testi sonucum ise 11doktor sınırı gecmissin ama bekle biraz daha tekrar test yapalım dedi.bu sabah adet oldum çok üzgünüm sizce neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?