• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik geçirenler gelin dertleşelim 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bundan aylar önce şu kelimeyi etmiştim kimyasal gebelik geçirsem bile sevinecem en azindan hamile kaldığımi bilmek istiyorum demistim allah o yetmez bu kelimeye defi iki gün önce 7 haftalık :dua:gebeliğim sonlandı kürtaj oldum bebek olusmamis boş gebelik yaşamışım o yüzden üzülme isyan etme allah herşeyin hayırlısını sagliklisini versin
Cnm ok gecmis olsun.Rabbim tez zamanda saglikli sihhatli bebisler versin hepimize

o zaman ben baya geciktim benim lekelenme ile başladı kimyasalım bir hafta sonra arttı kanamam arttığı zamanımı sat sayıcam acaba çok kafamı karıştırıyor normal de bat 28 haziran olmalıydı
Vallahi ben 18 şubat kimyasal gebelik geçirdim hala hamile kalamadım ve adetlerim çok düzensiz 10-15 gün gecikiyor ve önce lekelenme ile başlıyor

Bende geçirdim..suandada hamileyim saniyodum7 haftalık bos gebelik cıktı buraya dertlenmek için üye oldum guclu görünmeye çalışmaktan yoruldum

Suan cok sukur 13.haftamdayim canim. Yasak suresinden hemen sonra yine kaldim. Demem o ki cok kotu dusunmeyin. Kimyasaldan hemen sonra cok kolay hamile kalindigini okumustum vucut gebelige hazirlandigi icin. Dedigim gibi arkadasim da hemen kalabildi.
Hep böyle olacak diye dusunmeyin. Cogu kadin omrunde bir kez kesin yasiyor. Ben de ilk cok karalar baglamistim ama nasip iste.
Allah tez zamanda guzel haberler vermeyi nasip etsin🙏

Canim 6 ay once bende kimyasal gebelik gecirdim esimde azosperm dedigimiz tani koyuldu yillardir korunmuyoruz ama ilk defa alti ay once 11 gun gecti test sonucum pozitif cikti 33 gun sonra baska hastanede 0.5 dustu ve adet oldum suanda da ayni durumun icindemiyim bilmiyorum ama soemak istedim 29 mayisda adet oldum en son ve hala olmadim olmaktanda korkuyorum test yapmak icin erkenmi yoksa yapmalimiyim

Canim 6 ay once bende kimyasal gebelik gecirdim esimde azosperm dedigimiz tani koyuldu yillardir korunmuyoruz ama ilk defa alti ay once 11 gun gecti test sonucum pozitif cikti 33 gun sonra baska hastanede 0.5 dustu ve adet oldum suanda da ayni durumun icindemiyim bilmiyorum ama soemak istedim 29 mayisda adet oldum en son ve hala olmadim olmaktanda korkuyorum test yapmak icin erkenmi yoksa yapmalimiyim

Epey gecmis varsa çıkacaktır zaten. Belki de stresten olmuyosun en azindan kafan rahatlar.

Arkadaşlar merhaba . Geçen ay benim de bir kimyasal gebeliğim oldu değerim 163 ken iki gün sonra 54 e düştü kimyasal olduğunu söyledi doktor.Ancak vajinal ya da ulturasonla bir muayene yapmadı kürtaja gerek yok dedi. Sizleri kimyasal gebelik sonrası kan değeri dışında muayene etti mi doktorunuz? Kürtaj oldunuz mu?

Arkadaşlar merhaba . Geçen ay benim de bir kimyasal gebeliğim oldu değerim 163 ken iki gün sonra 54 e düştü kimyasal olduğunu söyledi doktor.Ancak vajinal ya da ulturasonla bir muayene yapmadı kürtaja gerek yok dedi. Sizleri kimyasal gebelik sonrası kan değeri dışında muayene etti mi doktorunuz? Kürtaj oldunuz mu?
Ben gebelik testim pozitif çıkıp adet olunca bir de üzerine şiddetli ağrı çekince doktora gittim.Kan testi yapıldı ama değer kaçtı bilmiyorum zaten beni alttan muayene edemezlerdi vajinismusum vardı o zaman

Canım geçmiş olsun. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tabi ki üzüldüm ancak allah daha beterinden korusun dedim hep kendi kendime. Ya daha sonra olsaydı diye düşündüm hep. Böyle şeylerin erkenden sonlanması her zaman daha iyi. Böyle düşününce çabuk toparladım. Hiç denemekten korkuyorum yine kimyasal olursa moduna girmedim. Bu ay yine deniyorum. Nasipten öte köy yok demişler. Belki meleğim bu ay gelir. :KK51:

Canım geçmiş olsun. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tabi ki üzüldüm ancak allah daha beterinden korusun dedim hep kendi kendime. Ya daha sonra olsaydı diye düşündüm hep. Böyle şeylerin erkenden sonlanması her zaman daha iyi. Böyle düşününce çabuk toparladım. Hiç denemekten korkuyorum yine kimyasal olursa moduna girmedim. Bu ay yine deniyorum. Nasipten öte köy yok demişler. Belki meleğim bu ay gelir. :KK51:
Bende aynı durumdayım 16 temmuz da düşük yaptım şimdi tekrar deniyoruz ama yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum :KK43:(

Bende aynı durumdayım 16 temmuz da düşük yaptım şimdi tekrar deniyoruz ama yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum :KK43:(
Canım korkman doğal tabi ama yapacak bir şey yok. yine kimyasal yaşarsam doktora giderim modundayım ben. Korkma,dene bakalım sende.

Canım korkman doğal tabi ama yapacak bir şey yok. yine kimyasal yaşarsam doktora giderim modundayım ben. Korkma,dene bakalım sende.
Doktora ayrıntılı sordum zaten canım bana bebe aspirini kullan dedi kullanıyorum bakalım folik asitte kullanıyorum inşallah bi daha yaşamayız aynı şeyi

Back