• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik geçirenler gelin dertleşelim 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajinismusum tek umudum o bebekti,hiç oluşamadan beni bırakan 😓 Adetim 11 gün gecikmişti şüphem vardı testte silik çizgi görmüştüm hatta sizlere de sordum sonraki gün tek çizgi gördüm onun akşamına kahverengi akıntı ve şiddetli sancıyla birlikte soluğu acilde aldık adet başlangıymış ama ben testte silik çizgi gördüm dediğimde kadınların çoğu bunu yaşar dedi yani kimyasal gebelik geçirmişim çok ama çok üzüldüm neden olur ki kimyasal gebelik
Bende çok umutlandım değerlerim arttı çift çizgi gördüm bütün belirtiler de vardı dün adet oldum ve kimyasal gebelikmiş doktor bunu yaşayan çok kadın var dedi bugün senden başka 2 kişiye daha dedim aynısını artık şansın daha fazla bu ay dedi yıkıldım resmen ama yapcaj bişey yok malesef hakkımızda hayırlısı ne diyelim

Doktora ayrıntılı sordum zaten canım bana bebe aspirini kullan dedi kullanıyorum bakalım folik asitte kullanıyorum inşallah bi daha yaşamayız aynı şeyi
Bebe aspirinini neden verdi? Pıhtılaşma sorunu mu var? Yoksa önlem diye mi?

Back