Olabilir bebeğim ben Ovülasyon ilk kez denedim merak ediyordum uygulama ile tutacak mı diye tuttu belki başka ay tutmayabilirher ay tutmayabiliyor canim benim cok duzenlidir ama en son 12. gunde pik oldu 2 gun erken oldu yani
kan sonuclarim bi ciksa da rahatlasam bende icim icimi yiyorAynen kuzum kimyasalın üzerine 1 kere regl olmak iyi oldu bence de vücut kendini temizledi
Beklemek çok heyecanlı ya sizin orda hemen çıkıyor mu sağlık ocağında ben özel hastanede 1 saat bile bekleyememiştimkan sonuclarim bi ciksa da rahatlasam bende icim icimi yiyor
ozel hastanede en gec 1 saate cikiyor genelde ama saglik ocaginda ertesi gun cikiyor. Yasak gelmeseydi yarin tekrar verip katlamis mi diye bakardimBeklemek çok heyecanlı ya sizin orda hemen çıkıyor mu sağlık ocağında ben özel hastanede 1 saat bile bekleyememiştim
mantikli canim ama ben dayanamadimBen testte pozitifi gördükten sonra hemen kan vermeye gitmeyeceğim galiba bi reglin 1 hafta geçmesini bekleyeceğim yine kimyasal olursa falan diye
Bizim de perşembe kan verme günü pazartesi sonuç çıkıyor. Pazartesi gidersin kuzum boşver hem baya yükselmiş olur pazartesiye tahminen şuan daha 3 haftalık galiba di miozel hastanede en gec 1 saate cikiyor genelde ama saglik ocaginda ertesi gun cikiyor. Yasak gelmeseydi yarin tekrar verip katlamis mi diye bakardim
3+4 gorunuyor canim su anBizim de perşembe kan verme günü pazartesi sonuç çıkıyor. Pazartesi gidersin kuzum boşver hem baya yükselmiş olur pazartesiye tahminen şuan daha 3 haftalık galiba di mi
Kadın doğum doktoru na muane olun bence en iyisi o kan tahlili ister doktor nasılsaAynı senin yasadıgın gibi inanılmaz bir ağrı cektiğim icin sebebini arıyorum. Normal değildi ya.. ondan hep süpheliyim kimyasal mı dış mı. Napsam gidip yarın beta baktırsam cıkar mi malum sonra yasak var cıkamamda..
Benim kimyasal kanamam hastanede başlamıştı ya sanki hastaneye gidersem bi daha aynı şeyi yaşıcam gibi geliyormantikli canim ama ben dayanamadim
Kotu bir deneyim ama umarim bir daha oyle bisey olmayacak iyi dusunelimBenim kimyasal kanamam hastanede başlamıştı ya sanki hastaneye gidersem bi daha aynı şeyi yaşıcam gibi geliyorkanama başlamadan önce kantinde tansiyonum düşmüştü elim ayağım tutmamıştı sonra birden kan boşalmıştı
Evet canım inşallahKotu bir deneyim ama umarim bir daha oyle bisey olmayacak iyi dusunelim
E nabızdan mı bakıyorsun sonuca oraya hemen girmiyebiliyorlar gidip sorsan sağlık ocağına ama doktorun yanına gitmen gerekecek3+4 gorunuyor canim su an
Burda iyi bi dr buldum randevu alabilirsem tabi sonucta guzel cikarsa haftaya sali-carsamba gitmeyi dusunuyorumEvet canım inşallah
Babaannemlerde kaldim dun annemlerde burda saglik ocagina uzagim yani e nabizdan bakiyorum. Aslinda arayip sorabilirdim ama dunden sonra cekiniyorumE nabızdan mı bakıyorsun sonuca oraya hemen girmiyebiliyorlar gidip sorsan sağlık ocağına ama doktorun yanına gitmen gerekecek
Git git kuzum bakalım neler diyecek kimyasaldan sonra belki bişiler önerirBurda iyi bi dr buldum randevu alabilirsem tabi sonucta guzel cikarsa haftaya sali-carsamba gitmeyi dusunuyorum
aynen doktora gitmek icin o yuzden acele ediyorum bi sorun varsa hemen onlemini alalim ya da belki biseyler onerir diyeGit git kuzum bakalım neler diyecek kimyasaldan sonra belki bişiler önerir
Ben asprini sordum bu arada sıkıntı yok içebilirsin dedi canım folik asit ne kullanıyorsun?aynen doktora gitmek icin o yuzden acele ediyorum bi sorun varsa hemen onlemini alalim ya da belki biseyler onerir diye
Hangi doktora gideceksin ben sanırım bu yakındaki medova hastanesini tercih edicem veya farabide oğlumu doğumunu yaptıran mehmet bardakçı var ona tekrar gidebilirimaynen doktora gitmek icin o yuzden acele ediyorum bi sorun varsa hemen onlemini alalim ya da belki biseyler onerir diye
Unutmuştur bence seni şansını bir dene benceBabaannemlerde kaldim dun annemlerde burda saglik ocagina uzagim yani e nabizdan bakiyorum. Aslinda arayip sorabilirdim ama dunden sonra cekiniyorum