Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben testte pozitifi gördükten sonra hemen kan vermeye gitmeyeceğim galiba bi reglin 1 hafta geçmesini bekleyeceğim yine kimyasal olursa falan diye

Beklemek çok heyecanlı ya sizin orda hemen çıkıyor mu sağlık ocağında ben özel hastanede 1 saat bile bekleyememiştim
ozel hastanede en gec 1 saate cikiyor genelde ama saglik ocaginda ertesi gun cikiyor. Yasak gelmeseydi yarin tekrar verip katlamis mi diye bakardim

Ben testte pozitifi gördükten sonra hemen kan vermeye gitmeyeceğim galiba bi reglin 1 hafta geçmesini bekleyeceğim yine kimyasal olursa falan diye
mantikli canim ama ben dayanamadim

ozel hastanede en gec 1 saate cikiyor genelde ama saglik ocaginda ertesi gun cikiyor. Yasak gelmeseydi yarin tekrar verip katlamis mi diye bakardim
Bizim de perşembe kan verme günü pazartesi sonuç çıkıyor. Pazartesi gidersin kuzum boşver hem baya yükselmiş olur pazartesiye tahminen şuan daha 3 haftalık galiba di mi

Bizim de perşembe kan verme günü pazartesi sonuç çıkıyor. Pazartesi gidersin kuzum boşver hem baya yükselmiş olur pazartesiye tahminen şuan daha 3 haftalık galiba di mi
3+4 gorunuyor canim su an

Kadın doğum doktoru na muane olun bence en iyisi o kan tahlili ister doktor nasılsa

mantikli canim ama ben dayanamadim
Benim kimyasal kanamam hastanede başlamıştı ya sanki hastaneye gidersem bi daha aynı şeyi yaşıcam gibi geliyor kanama başlamadan önce kantinde tansiyonum düşmüştü elim ayağım tutmamıştı sonra birden kan boşalmıştı

Kotu bir deneyim ama umarim bir daha oyle bisey olmayacak iyi dusunelim

E nabızdan mı bakıyorsun sonuca oraya hemen girmiyebiliyorlar gidip sorsan sağlık ocağına ama doktorun yanına gitmen gerekecek
Babaannemlerde kaldim dun annemlerde burda saglik ocagina uzagim yani e nabizdan bakiyorum. Aslinda arayip sorabilirdim ama dunden sonra cekiniyorum

Git git kuzum bakalım neler diyecek kimyasaldan sonra belki bişiler önerir
aynen doktora gitmek icin o yuzden acele ediyorum bi sorun varsa hemen onlemini alalim ya da belki biseyler onerir diye

aynen doktora gitmek icin o yuzden acele ediyorum bi sorun varsa hemen onlemini alalim ya da belki biseyler onerir diye
Hangi doktora gideceksin ben sanırım bu yakındaki medova hastanesini tercih edicem veya farabide oğlumu doğumunu yaptıran mehmet bardakçı var ona tekrar gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…