Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorunlu doktor bence şu süreçte doktorların kafası yerinde değil doğru düzgün ilgilenmiyorlar

balkondaydi sana bi surprizim var gozlerini kapat dedim sonra testi tuttum ac gozunu dedim cok sevindi mutlu oldu
Ben de ilkinde çok özenerek söylemiştim sürprizler falan bu sefer dümdüz söylerim heralde sonra hevesim kursağımda kalıyor

Canım inan ben de öyle hissediyorum sanki o ağrının bir nedeni var hayatımda ilk yaşadım. Şimdi adet dönemini bekliyorum ne olacak. Sen 3 küsür cıktıgında bat geçmiş miydi

Onun hoşuna giden şeye göre mi hareket edecekmiş insanlar böyle bi kolaylık sunulmuş korona ortamında neden sıra bekleyesin işini en kısa sürede halletmek varken ne cins insanlar var
aynen canim ya binbir nazla aldirdi kani

Ben de ilkinde çok özenerek söylemiştim sürprizler falan bu sefer dümdüz söylerim heralde sonra hevesim kursağımda kalıyor
ben valla ilkindede duz soyledim bunda da romantiklikten falan cok anlamam ben

Canım inan ben de öyle hissediyorum sanki o ağrının bir nedeni var hayatımda ilk yaşadım. Şimdi adet dönemini bekliyorum ne olacak. Sen 3 küsür cıktıgında bat geçmiş miydi
14 şubat tı eşime supriz yapacaktım kısmet olmadı bat tarihide 14 şubat tı aynı gün kan verdim

Belli olmaz Artabilir
Aynı senin yasadıgın gibi inanılmaz bir ağrı cektiğim icin sebebini arıyorum. Normal değildi ya.. ondan hep süpheliyim kimyasal mı dış mı. Napsam gidip yarın beta baktırsam cıkar mi malum sonra yasak var cıkamamda..

Canlar günaydın dün Ovülasyon testi daha da koyulaşmıştı sanırım dün pik oldu bugün Şeffaf akıntım var çatlamada mı Şeffaf akıntı oluyor

Canlar günaydın dün Ovülasyon testi daha da koyulaşmıştı sanırım dün pik oldu bugün Şeffaf akıntım var çatlamada mı Şeffaf akıntı oluyor
Sanirim catlamada oluyor canim onu tam bilmiyorum amaaa umarim tutmustur guzel bir bebis sizinle olmaya hazirlaniyordur

Sanirim catlamada oluyor canim onu tam bilmiyorum amaaa umarim tutmustur guzel bir bebis sizinle olmaya hazirlaniyordur
İnşallah bebeğim yaa çok merak ediyorum bu ay hamile kalabilecek miyim diye kimyasaldan sonraki ilk denemem ya bakalım sen mart ayında korunmuş muydun kuzum?

İnşallah bebeğim yaa çok merak ediyorum bu ay hamile kalabilecek miyim diye kimyasaldan sonraki ilk denemem ya bakalım sen mart ayında korunmuş muydun kuzum?
korunmadim ama takip de yapmamistim 1 ay ara vermis olmak daha iyi oldu ama

Bu arada uygulamada da dün Ovülasyon gösteriyordu dün pik gördüm demek ki benim regl düzenli olduğu için tutuyor kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20200422_084805_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 14
Bu arada uygulamada da dün Ovülasyon gösteriyordu dün pik gördüm demek ki benim regl düzenli olduğu için tutuyor kızlar
her ay tutmayabiliyor canim benim cok duzenlidir ama en son 12. gunde pik oldu 2 gun erken oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…