Sorunlu doktor bence şu süreçte doktorların kafası yerinde değil doğru düzgün ilgilenmiyorlaryok yarin cikacakmis. Dr azarladi bide beni manyak midir nedir once gittim kaydin burda degil alamayiz dedi napcam peki dedim kaydini buraya aldirt dedi ciktim ordan sonra e nabiz geldi aklima ordan aldim kaydi tekrar gittim ben internetten yapilan islemlerden hoslanmiyorum burda sira bekleyenler var sen 2 dk da aldin dedi. Bugun heeerrsey ustume geldi
Ben de ilkinde çok özenerek söylemiştim sürprizler falan bu sefer dümdüz söylerim heralde sonra hevesim kursağımda kalıyorbalkondaydi sana bi surprizim var gozlerini kapat dedim sonra testi tuttum ac gozunu dedim cok sevindi mutlu oldu
Canım inan ben de öyle hissediyorum sanki o ağrının bir nedeni var hayatımda ilk yaşadım. Şimdi adet dönemini bekliyorum ne olacak. Sen 3 küsür cıktıgında bat geçmiş miydiBenimde en sonki düşükte beta hcg 3.65 çıktı negatif yazıyordu sonra içimdeki ses hamilesin diyordu pazar sabahı erkenden acile gidip kan verdim eşim uyuyordu test sonucu 22 çıktı sonra bir haftada 800 e kadar yükseldi ama müthiş bir ağrı başladı sağ kasığımda ağrıdan duramadım kanama başladı doktora gittim akşam çalşıyordu allahtan kadın doğumcu doktorum yatış verdi ağrı kesicide vermiyorlar serum yedim bir sürü progestan iğne vurdular hala sebebi belli değil düşük olduğu için oldu diyorum ama 4. Kimyasal bu diğerlerinde böyle ağrım yoktu kanama başlamadı az az geldi sıcak su torbası koydum ağrı için ayaklarıma sonra kendiliğinden geçti ağrı dış gebelik diye çok korktum allah tan değildi kimyasal olmasına sevinir oldum
aynen canim ya binbir nazla aldirdi kaniOnun hoşuna giden şeye göre mi hareket edecekmiş insanlar böyle bi kolaylık sunulmuş korona ortamında neden sıra bekleyesin işini en kısa sürede halletmek varken ne cins insanlar var
ben valla ilkindede duz soyledim bunda da romantiklikten falan cok anlamam benBen de ilkinde çok özenerek söylemiştim sürprizler falan bu sefer dümdüz söylerim heralde sonra hevesim kursağımda kalıyor
yaaaa bi oyle olursaaa o kadar cok sevinicezkii inallah canim yaaaaPozitif kuzum bu hamilesin kan verip artışı takip et
14 şubat tı eşime supriz yapacaktım kısmet olmadı bat tarihide 14 şubat tı aynı gün kan verdimCanım inan ben de öyle hissediyorum sanki o ağrının bir nedeni var hayatımda ilk yaşadım. Şimdi adet dönemini bekliyorum ne olacak. Sen 3 küsür cıktıgında bat geçmiş miydi
ben valla ilkindede duz soyledim bunda da romantiklikten falan cok anlamam ben
Mutlaka haber canım bize deyaaaa bi oyle olursaaa o kadar cok sevinicezkii inallah canim yaaaa
Benim daha en az 10 gün vardı beta verdigimde 0.9 du. Bakalım artacak mi hala hassas yumurtalığım14 şubat tı eşime supriz yapacaktım kısmet olmadı bat tarihide 14 şubat tı aynı gün kan verdim
Belli olmaz ArtabilirBenim daha en az 10 gün vardı beta verdigimde 0.9 du. Bakalım artacak mi hala hassas yumurtalığım
Aynı senin yasadıgın gibi inanılmaz bir ağrı cektiğim icin sebebini arıyorum. Normal değildi ya.. ondan hep süpheliyim kimyasal mı dış mı. Napsam gidip yarın beta baktırsam cıkar mi malum sonra yasak var cıkamamda..Belli olmaz Artabilir
Sanirim catlamada oluyor canim onu tam bilmiyorum amaaa umarim tutmustur guzel bir bebis sizinle olmaya hazirlaniyordurCanlar günaydındün Ovülasyon testi daha da koyulaşmıştı sanırım dün pik oldu bugün Şeffaf akıntım var çatlamada mı Şeffaf akıntı oluyor
İnşallah bebeğim yaaSanirim catlamada oluyor canim onu tam bilmiyorum amaaa umarim tutmustur guzel bir bebis sizinle olmaya hazirlaniyordur
korunmadim ama takip de yapmamistim 1 ay ara vermis olmak daha iyi oldu amaİnşallah bebeğim yaaçok merak ediyorum bu ay hamile kalabilecek miyim diye kimyasaldan sonraki ilk denemem ya bakalım sen mart ayında korunmuş muydun kuzum?
her ay tutmayabiliyor canim benim cok duzenlidir ama en son 12. gunde pik oldu 2 gun erken oldu yaniBu arada uygulamada da dün Ovülasyon gösteriyordu dün pik gördüm demek ki benim regl düzenli olduğu için tutuyor kızlar
Aynen kuzum kimyasalın üzerine 1 kere regl olmak iyi oldu bence de vücut kendini temizledikorunmadim ama takip de yapmamistim 1 ay ara vermis olmak daha iyi oldu ama