Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yarin cikacakmis. Dr azarladi bide beni manyak midir nedir once gittim kaydin burda degil alamayiz dedi napcam peki dedim kaydini buraya aldirt dedi ciktim ordan sonra e nabiz geldi aklima ordan aldim kaydi tekrar gittim ben internetten yapilan islemlerden hoslanmiyorum burda sira bekleyenler var sen 2 dk da aldin dedi. Bugun heeerrsey ustume geldi😕
Sorunlu doktor bence şu süreçte doktorların kafası yerinde değil doğru düzgün ilgilenmiyorlar

balkondaydi sana bi surprizim var gozlerini kapat dedim sonra testi tuttum ac gozunu dedim cok sevindi mutlu oldu😄🙏🏻
Ben de ilkinde çok özenerek söylemiştim sürprizler falan bu sefer dümdüz söylerim heralde sonra hevesim kursağımda kalıyor 🙄

Benimde en sonki düşükte beta hcg 3.65 çıktı negatif yazıyordu sonra içimdeki ses hamilesin diyordu pazar sabahı erkenden acile gidip kan verdim eşim uyuyordu test sonucu 22 çıktı sonra bir haftada 800 e kadar yükseldi ama müthiş bir ağrı başladı sağ kasığımda ağrıdan duramadım kanama başladı doktora gittim akşam çalşıyordu allahtan kadın doğumcu doktorum yatış verdi ağrı kesicide vermiyorlar serum yedim bir sürü progestan iğne vurdular hala sebebi belli değil düşük olduğu için oldu diyorum ama 4. Kimyasal bu diğerlerinde böyle ağrım yoktu kanama başlamadı az az geldi sıcak su torbası koydum ağrı için ayaklarıma sonra kendiliğinden geçti ağrı dış gebelik diye çok korktum allah tan değildi kimyasal olmasına sevinir oldum😔😔😔
Canım inan ben de öyle hissediyorum sanki o ağrının bir nedeni var hayatımda ilk yaşadım. Şimdi adet dönemini bekliyorum ne olacak. Sen 3 küsür cıktıgında bat geçmiş miydi

Onun hoşuna giden şeye göre mi hareket edecekmiş insanlar böyle bi kolaylık sunulmuş korona ortamında neden sıra bekleyesin işini en kısa sürede halletmek varken ne cins insanlar var
aynen canim ya binbir nazla aldirdi kani

Ben de ilkinde çok özenerek söylemiştim sürprizler falan bu sefer dümdüz söylerim heralde sonra hevesim kursağımda kalıyor 🙄
ben valla ilkindede duz soyledim bunda da romantiklikten falan cok anlamam ben🙈🙈

Canım inan ben de öyle hissediyorum sanki o ağrının bir nedeni var hayatımda ilk yaşadım. Şimdi adet dönemini bekliyorum ne olacak. Sen 3 küsür cıktıgında bat geçmiş miydi
14 şubat tı eşime supriz yapacaktım kısmet olmadı bat tarihide 14 şubat tı aynı gün kan verdim

Canlar günaydın 💕 dün Ovülasyon testi daha da koyulaşmıştı sanırım dün pik oldu bugün Şeffaf akıntım var çatlamada mı Şeffaf akıntı oluyor🙈

Canlar günaydın 💕 dün Ovülasyon testi daha da koyulaşmıştı sanırım dün pik oldu bugün Şeffaf akıntım var çatlamada mı Şeffaf akıntı oluyor🙈
Sanirim catlamada oluyor canim onu tam bilmiyorum amaaa umarim tutmustur guzel bir bebis sizinle olmaya hazirlaniyordur🙏🏻

Sanirim catlamada oluyor canim onu tam bilmiyorum amaaa umarim tutmustur guzel bir bebis sizinle olmaya hazirlaniyordur🙏🏻
İnşallah bebeğim yaa 💕😍 çok merak ediyorum bu ay hamile kalabilecek miyim diye kimyasaldan sonraki ilk denemem ya bakalım 🤭 sen mart ayında korunmuş muydun kuzum?

İnşallah bebeğim yaa 💕😍 çok merak ediyorum bu ay hamile kalabilecek miyim diye kimyasaldan sonraki ilk denemem ya bakalım 🤭 sen mart ayında korunmuş muydun kuzum?
korunmadim ama takip de yapmamistim 1 ay ara vermis olmak daha iyi oldu ama😉

Bu arada uygulamada da dün Ovülasyon gösteriyordu dün pik gördüm demek ki benim regl düzenli olduğu için tutuyor kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20200422_084805_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20200422_084805_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 14
Bu arada uygulamada da dün Ovülasyon gösteriyordu dün pik gördüm demek ki benim regl düzenli olduğu için tutuyor kızlar
her ay tutmayabiliyor canim benim cok duzenlidir ama en son 12. gunde pik oldu 2 gun erken oldu yani

X