- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Canım kaç gün kala yaptın bu testiEki Görüntüle 2622693
erken gebelik testi sonucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaç gün kala yaptın bu testiEki Görüntüle 2622693
Dua ediyorum sana inşallah vardır inşallajcarsamba yapiyim tekrar canim birazcik belirginlessin yine cizgi cikarsa hemen kan veririm
sagol canim isteyen herkese nasip olsun insallahBen hiç denemedim erken gebelik testinden. Pek anlamam Ama görüyorum evet evet görüyorum ya erken gebelikte de diğeri gibi yani.
Allah tamamına erdirsin InşAllah canı gönülden dilerim canım yaa
4-5 gun var adete canimCanım kaç gün kala yaptın bu testi
insallah canim yarin kan vercemDua ediyorum sana inşallah vardır inşallaj
Bende bugün dayanamadım yaptım 6 gün kala negatif senin adına da çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahinsallah canim yarin kan vercem
amin canimBende bugün dayanamadım yaptım 6 gün kala negatif senin adına da çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2622693
Ayyyyy şaka mııııı allaaaah biliyodum ama ben demiştimEki Görüntüle 2622693
Aynen kuzum içim rahatladı gerçektenÇok komik.. sevindim yaa rahatlamışsındır.
harika pozitif çıkmış çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler sımsıkı tutunurEki Görüntüle 2622693
minseo teyze de oluuuyooooorr(insallah bu da kimyasal falan olmazsa)Ayyyyy şaka mııııı allaaaah biliyodum ama ben demiştim
prodoctor canimtugcekb predictor mü aldın test bebiş ay çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
insallah canim insallahharika pozitif çıkmış çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerler sımsıkı tutunur
Ağzına bile alma her şey harika olcakminseo teyze de oluuuyooooorr(insallah bu da kimyasal falan olmazsa)
Bu teste çok iyi diyorlardı pahalı da biraz ben bizim eczanede bulamamıştım ama cidden iyimiş baksana nasıl koyu çıkmışprodoctor canim
Sen bi doktora git gel de seni hamile olarak güncelleyelim tugcekb
Hangi doktora gidiceksin kadın doğumcu karar verdinmiinsallah canim insallah