- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 33
Mechulzaman canım napıyorsun nasılsın sohbetini özledik☺
canım iyiyim şükür kendimi online eğitimlere falan verdim oyalanıyorum işte :)
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mechulzaman canım napıyorsun nasılsın sohbetini özledik☺
Eski test kuzum ya şubat ayı tuğçeye örnek göstermek için attım ama tugcekb hamile olabilir ondan haber bekliyoruz ben bu ay korundum reglim bitti şimdi yumurtlama bekliyorum inşallah bugün yarın piki görürsem değerlendireceğimminseo test paylaştığını gördüm geriye gidemedim konuşmaları okumaya ay nolur bu eski test değil hamileyim de sevinelim ya :))
İyi yapmışsın ben de bugün işe geldim ev-iş derken işte zaman geçiriyoruz canım napalımcanım iyiyim şükür kendimi online eğitimlere falan verdim oyalanıyorum işte :)
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Öyle yap evet öncesinde cinsel perhiz yapınPerşembeye denk gelirse eşim o gün nöbetçi napayım çarşamba ve cumayı mı değerlendireyim inşallah o güne denk gelmez
minseo canım sen ne iş yapıyorsunİyi yapmışsın ben de bugün işe geldim ev-iş derken işte zaman geçiriyoruz canım napalım
Erken az cık daha bekle 14.gün olsun benceYarin test yapiyim mi yumurtlamadan sonra 11. gun
carsamba tekrar yapcam canim kimyasal gecirdim ya erken gidersem belki onlem icin igne ilac bisey verirler diye dusunuyorumErken az cık daha bekle ☺☺14.gün olsun bence
Anladım ya cidden işe gidenlerin işi zorya. Kişisel tedbirlerine dikkat et.Evet canım bir de servisi iptal etmişler az kişi gelecek diye araba ile sıkış tepiş geldik sabah sinirim tepeme çıktı
Bende aynı senin gibi düşünüyorum ya. Herşeyin hayırlısı diyorumÜzülsem mi sevinsem mi bilemedim kuzum hakkında hayırlısı olsun
minseo canim testin icini actim ustunede bikac damla su damlattim silinecek mi diye bak sonuc bu
Eki Görüntüle 2622548
Bence var kuzu hayal değilse eğer çizgiyi görüyorum ben ama sen bi reglin geçmesini bekle gitmek için doktora hiç bişi de vermiyorlar valla kimyasalı umursamıyorlar sinir oluyorumcarsamba tekrar yapcam canim kimyasal gecirdim ya erken gidersem belki onlem icin igne ilac bisey verirler diye dusunuyorum
Öyle yap evet öncesinde cinsel perhiz yapın ☺
Yaptım yaptım yaklaşık 8-10 gündür Muhasebe ve insan kaynakları sorumlusuyum kuzum fabrikada çalışıyorum ama kendi işimi kurma niyetim var bakalım süreç nasıl ilerlicekminseo canım sen ne iş yapıyorsun
Ediyoruz kuzum da çevrendekiler etmeyince bi işe yaramıyor ki insanlara maskeyi bile zorla taktırıyoruz kimse laf anlamıyorAnladım ya cidden işe gidenlerin işi zorya. Kişisel tedbirlerine dikkat et.
hayirlisi olsun canim kismet ne diyelimBence var kuzu hayal değilse eğer çizgiyi görüyorum ben ama sen bi reglin geçmesini bekle gitmek için doktora hiç bişi de vermiyorlar valla kimyasalı umursamıyorlar sinir oluyorum
İnşallah kuzum oruç tutacak mısın Hamileysen ?hayirlisi olsun canim kismet ne diyelim
yok ben normalde de oruc tutmam zatenİnşallah kuzum oruç tutacak mısın Hamileysen ?
ilk haftalarda daha plesenta yeni yeni olusmaya basladigi icin annenin yediklerinden beslenmiyor bildigim kadariyla yani bisey olmaz ama bi arastir sen yinede yanlis biliyor olabilirimBen şimdi denemeye başlıcam ya tam oruca denk gelcek 12 gün falan tutsam test yapana kadar bişi olur mu diye tereddüt ediyorum tugcekb
Valla ben de korkuyorum benim bi de tansiyon düşüyor ya bayıldım da geçenler de bi doktora sorcam bi daha riske atamam bebeği tansiyonum düşerse zarar görebilirilk haftalarda daha plesenta yeni yeni olusmaya basladigi icin annenin yediklerinden beslenmiyor bildigim kadariyla yani bisey olmaz ama bi arastir sen yinede yanlis biliyor olabilirim