Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa minseo minseo ben dayanamadim yaptim boyle cooook silik bi cizgi var ama dikkatli bakinca gorunuyor var mi acaba? Fotosunuda koyuyum cok gorunmuyor ama olsun😂
DB041D64-DA8F-45E4-A721-5976744AF167.jpeg

aynen canim golge gibi
Bak benim ilk testi koyacağım eğer böyleyse vardır 🥰 bir saat sonra ikinci resimdeki gibi belirginleşmişti kuzum ben gölgeyi gördüm senin testte ay inşallah vardır yaaa😍

Eklentiler

• IMG_20200307_100203.jpg
    IMG_20200307_100203.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200307_105111.jpg
    IMG_20200307_105111.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 22
Bak benim ilk testi koyacağım eğer böyleyse vardır 🥰 bir saat sonra ikinci resimdeki gibi belirginleşmişti kuzum ben gölgeyi gördüm senin testte ay inşallah vardır yaaa😍
ama benim simdiki hali senin ilk cikan gibi cok daha silik yani ilk hali seninkinden

Ben reglden 1 gün önce yapmıştım kuzu bana var gibi geliyor ama bi iki gün sonra tekrarla bakalım bence var 🥰
gidip erken gebelik testi aliyim mi🤣 esim fabrikaya gitti bilgisayarini almak icin o gelmeden aldim aldim yoksa o gelince alamam anlar bi isler cevirdigimi🙈

Yok kuzum kendin bakarken flaşı açıp bak o zaman çizgi var mı yok mu daha çok belli olur
cizgi su an belli zaten canim fotoda cikmiyor sadece kuruma cizgisi mi diye testin icini actim ustune su damlattim silinmedi var sanirim baska test de almicam ya carsamba gunu bidaha yapiyim yine cizgi cikarsa kan vermeye gidiyim

X