Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde fazla test varsa denemekten zarar gelmezYarin test yapiyim mi yumurtlamadan sonra 11. gun
2 tane var onlarda normal erken gebelik testi degilElinde fazla test varsa denemekten zarar gelmez
İnşallah canımYa çok çekilişkili bi durumdasın. İnşAllah daha fazla çıkmazın içine girmezsin
Günaydın canım uykusuz 10.gecemin sabahındayım bugünde adet olmadım beklemedeyim ovülasyon testim pozitif nefenseGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben işe geldim çok mutsuzum
İdrar testi denedin mi kuzum?Günaydın canım uykusuz 10.gecemin sabahındayım bugünde adet olmadım beklemedeyim ovülasyon testim pozitif nefense
günaydin herkese. Daha yeni uyandim canim ama daha cikmaz gibi geliyor testte dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi diyetugcekb sen naptın canım test yaptın mı
Senin Bat geçmişmiydi canım?günaydin herkese. Daha yeni uyandim canim ama daha cikmaz gibi geliyor testte dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi diye
İşe gitmek zorunda olduğun için mi mutsuzsun canım?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben işe geldim çok mutsuzum ☹
yok gecmedi daha 4-5 gun varSenin Bat geçmişmiydi canım?
3 gün önce çıkmadı bugünde denemedim kuzum yasak vardı çıkamıyodum çıkıp alcam test bakalımİdrar testi denedin mi kuzum?
Evet canım bir de servisi iptal etmişler az kişi gelecek diye araba ile sıkış tepiş geldik sabah sinirim tepeme çıktıİşe gitmek zorunda olduğun için mi mutsuzsun canım?
Al dene mutlaka kafan rahatlasın kuzum3 gün önce çıkmadı bugünde denemedim kuzum yasak vardı çıkamıyodum çıkıp alcam test bakalım
12 günde kana geçiyo diyorlar canım ama istersen yarını bekle daha garanti olsun benim reglden 1 gün önce bile çok zor çıkmıştı sağlıklı yükselmediği için mi acabagünaydin herkese. Daha yeni uyandim canim ama daha cikmaz gibi geliyor testte dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi diye
bilmemki kuzum. Bekleyim o zaman 1-2 gun daha12 günde kana geçiyo diyorlar canım ama istersen yarını bekle daha garanti olsun benim reglden 1 gün önce bile çok zor çıkmıştı sağlıklı yükselmediği için mi acaba
Bekle bekle canım boşver şimdi varsa bile negatif çıksa moralin bozulacak boşu boşuna sıkıntı yapcan en güzeli bat ın geçmesini beklemek ama işte dayanamıyoruzbilmemki kuzum. Bekleyim o zaman 1-2 gun daha