- 5 Mart 2013
- 23.523
- 44.630
İyi bari canım hemen farkedilmişyok baska yerde canim icerde kimseyle temasi yok o kisinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari canım hemen farkedilmişyok baska yerde canim icerde kimseyle temasi yok o kisinin
Hadi yaa çok üzücü tez zaman da yok olsa şu virüs.heryerden böyle haberler heliyo artıkKizlar esimin isyerinde birinin covid-19 testi pozitif cikmis ya bize de geldiyse insallah hamileyimdir derken simdi hamile olmasam bari diyorum allah kahretsin bu virusu ya
Hamile misin ki?İlaçla düşürürüm napalım mecbur. Babasız evlat büyütemem ben. Benden önceki evliliğinden 2 tane var onlar ortada bide benimkimi kalsın büyük vebal...
Dün bi şeffaf peçeteye silindi başka yok şişlik başladı üstüne. Adet oldum sanıyorum gidiyorum yok. Umarım değildir ama bugün olmam gerekiyorduHamile misin ki?
Sarımsaklı yoğurt benim de midemi bulandırır ama ben de kusmuştum kimyasalda hatta daha öğrenmemiştim kendi kendime hamileysem bu kadar erken kusma mı olur demiştim hormon seviyesi yükseldiği için mide bulantısı oluyor senin miden hassassa daha çok hissedersin benim öyle mesela kimyasal ile bi ilgisi yoktur yani canım hamileysen bilebenim bugun midem bulaniyor. Kimyasal yasadigim ay da boyle olmustu pasta kursuna baslamistim ilk gunden dersten cikip lavobaya kosmustum bide sucu kursun cayina atmistim simde de sarimsakli yogurt yedim acaba ondan mi diyorum
Ben o ay hic ihtimal vermiyodum hamile olduguma birinde dolmusta cok kotu oldum hatta yari yolda indim birinde de iste pasta kursundayken ikisi de daha regle 1 hafta 10 gun kala olmustu simdi 1 hafta var bugun yine bulandi. Ama bulanti devam ederse bi test yaparim belki simdi belirtiden saymiyorumSarımsaklı yoğurt benim de midemi bulandırır ama ben de kusmuştum kimyasalda hatta daha öğrenmemiştim kendi kendime hamileysem bu kadar erken kusma mı olur demiştim hormon seviyesi yükseldiği için mide bulantısı oluyor senin miden hassassa daha çok hissedersin benim öyle mesela kimyasal ile bi ilgisi yoktur yani canım hamileysen bile
İnşallah hamilesindir yaaa benim de 1 hafta kala bulanmıştı canım demek ki midesi hassas olanları etkiliyorBen o ay hic ihtimal vermiyodum hamile olduguma birinde dolmusta cok kotu oldum hatta yari yolda indim birinde de iste pasta kursundayken ikisi de daha regle 1 hafta 10 gun kala olmustu simdi 1 hafta var bugun yine bulandi. Ama bulanti devam ederse bi test yaparim belki simdi belirtiden saymiyorum
Bat a kaç gün kaldıbenim bugun midem bulaniyor. Kimyasal yasadigim ay da boyle olmustu pasta kursuna baslamistim ilk gunden dersten cikip lavobaya kosmustum bide sucu kursun cayina atmistim simde de sarimsakli yogurt yedim acaba ondan mi diyorum
Perşembeye denk gelirse eşim o gün nöbetçi napayım çarşamba ve cumayı mı değerlendireyim inşallah o güne denk gelmezYok bekle ikiside aynı koyulukta olsun benimde koyulaşma başladı ama bi 5 gün felan bulur pik için
yumurtlamadan 14 gun sayarsak 5 gun gecen aya gore hesaplarsak 7 gun kaldiBat a kaç gün kaldı
o zaman her ihtimale karsi carsambayi degerlendir bence canimPerşembeye denk gelirse eşim o gün nöbetçi napayım çarşamba ve cumayı mı değerlendireyim inşallah o güne denk gelmez
Öyle yapayım canım bence deo zaman her ihtimale karsi carsambayi degerlendir bence canim
Normalde aksadığı oluyor muydu bi kaç gün?Dün bi şeffaf peçeteye silindi başka yok şişlik başladı üstüne. Adet oldum sanıyorum gidiyorum yok. Umarım değildir ama bugün olmam gerekiyordu
Yok şaşmaz hiç. Ameliyat oldum ondan donra bile şaşmadı.Normalde aksadığı oluyor muydu bi kaç gün?
Ya çok çekilişkili bi durumdasın. İnşAllah daha fazla çıkmazın içine girmezsinYok şaşmaz hiç. Ameliyat oldum ondan donra bile şaşmadı.