Günaydın canımgunaydin kizlar
biz hic korunmuyoruzBişi sorcam yumurtlama gördüğümüz günden önce ki ilişkiler reglden sonra olanlar yani korunarak mı olmalı?
Yani hepsi kapalı geliyor neden pis olsun kuzum
Yoo korunmana gerek yok aksine rahimi hazırlıyorsun canımBişi sorcam yumurtlama gördüğümüz günden önce ki ilişkiler reglden sonra olanlar yani korunarak mı olmalı?
Benim ilk evliliğim kuzumYanii erkekler önce kendine bakmıyor canım malesef. Seninde mi ikinci evliliğin. Ailen var mı destek çıkar mı boşanma olursa.
Çok haklısın.Benim ilk evliliğim kuzumailem hep yanımda tabiki ama acısını tek çekiyosun malesef
İnşallah canımÇok haklısın.Mübarek günlerde Allah InşAllah sıkıntıya sokmaz seni. Güzel günlerin olsun bugünleri unutturacak InşAllah
biz hic korunmuyoruz
Hani bekleyen spermin kalitesi düşerse döllenirse kimyasal olabilir muhabbeti vardı ya o kafamı karıştırdıYoo korunmana gerek yok aksine rahimi hazırlıyorsun canım✔
Yok o kağıdı idrara sokuyon ya ondan canım bakalım ben forumda pik testler gördüm kaset tipinde ama benim nasıl olacakYani hepsi kapalı geliyor neden pis olsun kuzum✔ ben hiç pik göreni görmedim ama yanıltmak istemem kuzucumbu arada adet oldum sanmıştım olmadım sadece peçeteye silindi bu kadar
yani mesela yumurtlamadan 2 gun once iliski olup yumurtlama gunu olmazsa 2 gunde spermlerin kalitesi dusuyor. Ben yumurtlamadan bikac gun once hic iliski yasamiyorum ki spermler dinlensin kalitesi artsin diyeHani bekleyen spermin kalitesi düşerse döllenirse kimyasal olabilir muhabbeti vardı ya o kafamı karıştırdı
evet kaset tipi 2 gun pik gordumYok o kağıdı idrara sokuyon ya ondan canım bakalım ben forumda pik testler gördüm kaset tipinde ama benim nasıl olacaktugcekb de kaset tipi kullandı diye hatırlıyorum
Yok kuzum yaaa kimyasalın onla alakası yokHani bekleyen spermin kalitesi düşerse döllenirse kimyasal olabilir muhabbeti vardı ya o kafamı karıştırdı
Ben de onu düşündüm kuzu ben de öyle yapimyani mesela yumurtlamadan 2 gun once iliski olup yumurtlama gunu olmazsa 2 gunde spermlerin kalitesi dusuyor. Ben yumurtlamadan bikac gun once hic iliski yasamiyorum ki spermler dinlensin kalitesi artsin diye
Leke Şeffaf mı geldi stres tetiklemiş olabilir 1-2 gün daha bekle bakalım canım gelmezse tekrar bi test yaparsınminseo tugcekb Deryakckn kızlar ben dün adet oldum sandım ama şeffaf peçeteye geldi orkid koydum gelen giden yok. Akıntı siliniyor peçeteye beyaz kıvamda gidiyorum acaba adetmiyim diye yok test yaptım negayif dün. Gecen ay 26 sında adet oldum. 25 günde oluyorum hiç şaşmaz neden böyle oldu acaba strestenmiki ✔
stresten gecikmia olabilir canim 1-2 gun daha bekle gelmezse bi test daha yap bakalimminseo tugcekb Deryakckn kızlar ben dün adet oldum sandım ama şeffaf peçeteye geldi orkid koydum gelen giden yok. Akıntı siliniyor peçeteye beyaz kıvamda gidiyorum acaba adetmiyim diye yok test yaptım negayif dün. Gecen ay 26 sında adet oldum. 25 günde oluyorum hiç şaşmaz neden böyle oldu acaba strestenmiki ✔
ya benim aklima gecenlerde bisey geldi bu beta hcg ilk kanda cikiyor ya idrar testine kan damlatsak cikmaz mi acaba diye dusundum sonra bugun oyle bisey var mi acaba diye bakarken daha once burda oyle bi konus acilmis onu gordum kanla idrari karistirip test yapiyolarmis. Ne diyorsunuz sizce ise yarar mi?