- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 37
Hayir canim onceki kimyasal gebeligim gecen sene oldu iki senedir cocuk olmuyor, doktora gittim birsey yok diyi gonderiyorlr, benim tiroid bezim yok kanser gecirdim ve tamamen alindi tiroid bezim, disardn hormon aliyorum,pazartesi kan vermem lazim saglik ocagina gidecegim, kansizlikta var bende oda etkilermi acaba gebeligiMerhaba canım, gebelikler in 2 ay üst üste mi oldu? Kanama süresi gebelik haftasına göre değişiyor ama çok uzun sürmez senin reglime erken başlamış kanama. Yumurtlamanı Ovülasyon testi ile takip et mutlaka kimyasal gebelikte günler değiştiği için yumurtlama günü de farklılaşır internetten sipariş edebilirsin test. Onun dışında multivitamin, folik asit kullanmaya devam et biz önlem amaçlı coraspin kullanıyoruz kan sulandırdığı içim pıhtılaşmaya karşın bunun dışında gerisi Allaha kalmış. 3. kimyasalı yaşarsan mutlaka doktora git kanda pıhtılaşma var mı vs. Bakarlar
Çok geçmiş olsun canımHayir canim onceki kimyasal gebeligim gecen sene oldu iki senedir cocuk olmuyor, doktora gittim birsey yok diyi gonderiyorlr, benim tiroid bezim yok kanser gecirdim ve tamamen alindi tiroid bezim, disardn hormon aliyorum,pazartesi kan vermem lazim saglik ocagina gidecegim, kansizlikta var bende oda etkilermi acaba gebeligi
Çok az var gibi canım
İnşallah yarın olmaz eşim yarın nöbetçiDaha devam et canım daha belli olmaz en sonkinde ben 20.gün yumurtlama olmuştu geç olabilir
Ovulasyonla takip ettim aslında ama bu ay nedense hiç umudum yok.Geç döllenme ise idrarda görünmez daha canım ovülasyon ile takip ettin mi
Şubatta kimyasal oldu. Kimyasal olanlar bilir ki herkes bunu düşük zannediyor ve neden düşük oldu acaba sorun mu var diye düşünüyor.Umutsuzluğa kapılma kuzum kimyasalın üzerinden kaç ay geçti?Ucanbilge
Ben de şubatta hamile kaldım martta oldu kuzum, bu ay Ovülasyon ile deneyeceğim bakalım. evet düşük olarak akıllara yer etmiş aslında yanlış kelime kullanımı çünkü gelişen bir embriyo yok doktor bana sen hamile bile değildin düşük falan yapmadın dediŞubatta kimyasal oldu. Kimyasal olanlar bilir ki herkes bunu düşük zannediyor ve neden düşük oldu acaba sorun mu var diye düşünüyor.
bebek aspirini kullaniyorum ben o sulandirmaz miKuzu sen coraspin kullanıyor muydun?tugcekb
Olur tabi canım onun mg o farklı olduğu için 2 tane yutmak gerekiyor sadece sen doktoruna sormuş muydun asprin olayını ben sormayı unuttum bu gidişimde ya o kadar çok şey konuşuldu kafam doldubebek aspirini kullaniyorum ben o sulandirmaz mi
sormadim ama arastirdim gebelik olsa bile bi zarari yokmus ama gunde 1 iciyorum 2ye mi cikartiyimOlur tabi canım onun mg o farklı olduğu için 2 tane yutmak gerekiyor sadece sen doktoruna sormuş muydun asprin olayını ben sormayı unuttum bu gidişimde ya o kadar çok şey konuşuldu kafam doldu
Kaç mg canım?sormadim ama arastirdim gebelik olsa bile bi zarari yokmus ama gunde 1 iciyorum 2ye mi cikartiyim
100 mgKaç mg canım?
E o zaman 1 tane yeter kuzu coraspin de 100 mg100 mg
zaten kendi kendime onlem olsun diye iciyorum yeterli olur sanirimE o zaman 1 tane yeter kuzu coraspin de 100 mg
Aynen canım ben de inşallah işe yararzaten kendi kendime onlem olsun diye iciyorum yeterli olur sanirim
Anladığım evet rahat batıyor. Ben 2.evliliğiyim ama oturup şunu sormuyor kendine ilk kadın hatalıydı boşadım acaba bunun ne hatası var demiyorÇok şükür yine de olmasın. Allah öyle bişeyi kimseye yaşatmasın
Ya buradan bakınca çok saçma ve gereksiz görünüyor. Çok afedersin ama adama rahat mı batıyor acaba
Canım 2 yada 3 gün içinde pik yapar gibi görünüyor ben pek kaset tipi testlere güvenmem ama yinede bakalım koyulaşmasına
Yanii erkekler önce kendine bakmıyor canım malesef. Seninde mi ikinci evliliğin. Ailen var mı destek çıkar mı boşanma olursa.Anladığım evet rahat batıyor. Ben 2.evliliğiyim ama oturup şunu sormuyor kendine ilk kadın hatalıydı boşadım acaba bunun ne hatası var demiyor
Neden yanlış mı gösteriyor?Canım 2 yada 3 gün içinde pik yapar gibi görünüyor ben pek kaset tipi testlere güvenmem ama yinede bakalım koyulaşmasına✔