- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Çok geçmiş olsun cnmKızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun cnm
Eşim kör kütük inat. Kavga bile etmedik geldi eve seni boşayacam dedi ve annesine gitti. İhanet yok asla olmazda. Ama sebepte yok. Rabbimin yazgısı ben elimden geleni yaptım. Gökte nikah bittiyse zaten yapacak bişey kalmazİhanet harici evlilikler için sonuna kadar direnilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Herkes çektiğini bilir.
Ben hiçç istemem eşler ayrılsın.
Belki dediğin zaman içinde iyi şeyler olur canım.
daha idrara gecmemis olabilir canim adet gununde olmazsan tekrar denersinKızlar hasta olmama 3 gün var. Aslında pek belirtide yok ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. Sonuç negatifbu ay da olmadı sanırım
Sağol canım tekrar yaparım testdaha idrara gecmemis olabilir canim adet gununde olmazsan tekrar denersin
İyiyim güzelim çok şükürminseo canim nasil oldun daha iyi misin?
İyiyim kuzum daha iyiyim daha iyi olcam inşallah
Geç döllenme ise idrarda görünmez daha canım ovülasyon ile takip ettin miKızlar hasta olmama 3 gün var. Aslında pek belirtide yok ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. Sonuç negatifbu ay da olmadı sanırım
Merhaba canım, gebelikler in 2 ay üst üste mi oldu? Kanama süresi gebelik haftasına göre değişiyor ama çok uzun sürmez senin reglime erken başlamış kanama. Yumurtlamanı Ovülasyon testi ile takip et mutlaka kimyasal gebelikte günler değiştiği için yumurtlama günü de farklılaşır internetten sipariş edebilirsin test. Onun dışında multivitamin, folik asit kullanmaya devam et biz önlem amaçlı coraspin kullanıyoruz kan sulandırdığı içim pıhtılaşmaya karşın bunun dışında gerisi Allaha kalmış. 3. kimyasalı yaşarsan mutlaka doktora git kanda pıhtılaşma var mı vs. BakarlarKizlar ben bu ay kimyasal gebelik ysadim. Adetim 4gun gecikti,sonra ilk iki gun lekelenme,devam eden4gun yogun kanama ve devm eden 3gun bugunle birlikte pembe lekelenme devm ediyor, doktora gidemiyorum malum, simsi benim bu ayki yumurtlamam nasil olacak, veya bu pembe akinti ne kadar devam eder, ve bu benim ikinci kimyasal gebeligim, sizce neler yapabilirim? Simdiden tesekkurler.
canim devam et yapmaya az da olsa koyulasmaya baslamis 3-4 gun icinde pik olur bence
İnşallah bebeğim uygulamada 5 gün var diyor bakalım tutacak mıcanim devam et yapmaya az da olsa koyulasmaya baslamis 3-4 gun icinde pik olur bence
Çok şükür yine de olmasın. Allah öyle bişeyi kimseye yaşatmasınEşim kör kütük inat. Kavga bile etmedik geldi eve seni boşayacam dedi ve annesine gitti. İhanet yok asla olmazda. Ama sebepte yok. Rabbimin yazgısı ben elimden geleni yaptım. Gökte nikah bittiyse zaten yapacak bişey kalmazbende isterim yuvam yıkılmasın kim isterki elimden artık bişey gelmiyor malesef
Çok az var gibi canım
Daha devam et canım daha belli olmaz en sonkinde ben 20.gün yumurtlama olmuştu geç olabilir