Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun cnm

İhanet harici evlilikler için sonuna kadar direnilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Herkes çektiğini bilir.
Ben hiçç istemem eşler ayrılsın.
Belki dediğin zaman içinde iyi şeyler olur canım.
Eşim kör kütük inat. Kavga bile etmedik geldi eve seni boşayacam dedi ve annesine gitti. İhanet yok asla olmazda. Ama sebepte yok. Rabbimin yazgısı ben elimden geleni yaptım. Gökte nikah bittiyse zaten yapacak bişey kalmaz bende isterim yuvam yıkılmasın kim isterki elimden artık bişey gelmiyor malesef

Kızlar hasta olmama 3 gün var. Aslında pek belirtide yok ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. Sonuç negatif bu ay da olmadı sanırım

Kızlar hasta olmama 3 gün var. Aslında pek belirtide yok ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. Sonuç negatif bu ay da olmadı sanırım
daha idrara gecmemis olabilir canim adet gununde olmazsan tekrar denersin

Kizlar ben bu ay kimyasal gebelik ysadim. Adetim 4gun gecikti,sonra ilk iki gun lekelenme,devam eden4gun yogun kanama ve devm eden 3gun bugunle birlikte pembe lekelenme devm ediyor, doktora gidemiyorum malum, simsi benim bu ayki yumurtlamam nasil olacak, veya bu pembe akinti ne kadar devam eder, ve bu benim ikinci kimyasal gebeligim, sizce neler yapabilirim? Simdiden tesekkurler.

Merhaba canım, gebelikler in 2 ay üst üste mi oldu? Kanama süresi gebelik haftasına göre değişiyor ama çok uzun sürmez senin reglime erken başlamış kanama. Yumurtlamanı Ovülasyon testi ile takip et mutlaka kimyasal gebelikte günler değiştiği için yumurtlama günü de farklılaşır internetten sipariş edebilirsin test. Onun dışında multivitamin, folik asit kullanmaya devam et biz önlem amaçlı coraspin kullanıyoruz kan sulandırdığı içim pıhtılaşmaya karşın bunun dışında gerisi Allaha kalmış. 3. kimyasalı yaşarsan mutlaka doktora git kanda pıhtılaşma var mı vs. Bakarlar

Çok şükür yine de olmasın. Allah öyle bişeyi kimseye yaşatmasın
Ya buradan bakınca çok saçma ve gereksiz görünüyor. Çok afedersin ama adama rahat mı batıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…