Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım, gebelikler in 2 ay üst üste mi oldu? Kanama süresi gebelik haftasına göre değişiyor ama çok uzun sürmez senin reglime erken başlamış kanama. Yumurtlamanı Ovülasyon testi ile takip et mutlaka kimyasal gebelikte günler değiştiği için yumurtlama günü de farklılaşır internetten sipariş edebilirsin test. Onun dışında multivitamin, folik asit kullanmaya devam et biz önlem amaçlı coraspin kullanıyoruz kan sulandırdığı içim pıhtılaşmaya karşın bunun dışında gerisi Allaha kalmış. 3. kimyasalı yaşarsan mutlaka doktora git kanda pıhtılaşma var mı vs. Bakarlar
Hayir canim onceki kimyasal gebeligim gecen sene oldu iki senedir cocuk olmuyor, doktora gittim birsey yok diyi gonderiyorlr, benim tiroid bezim yok kanser gecirdim ve tamamen alindi tiroid bezim, disardn hormon aliyorum,pazartesi kan vermem lazim saglik ocagina gidecegim, kansizlikta var bende oda etkilermi acaba gebeligi

Hayir canim onceki kimyasal gebeligim gecen sene oldu iki senedir cocuk olmuyor, doktora gittim birsey yok diyi gonderiyorlr, benim tiroid bezim yok kanser gecirdim ve tamamen alindi tiroid bezim, disardn hormon aliyorum,pazartesi kan vermem lazim saglik ocagina gidecegim, kansizlikta var bende oda etkilermi acaba gebeligi
Çok geçmiş olsun canım 🙏 ama 2 sene olmamış bişey yok diyip göndermesi Biraz anormal geldi bana tüp bebek denediniz mi ya da klomen? Yumurtlama sağlıklı şekilde oluyor mu yumurtlama takibi yapıldı mı? Sen sonuçta ekstra ilaç kullanan birisin özel ilgilenilmesi gerekiyor. Kansızlık etkiler bence canım çünkü rahime yeterli kan akışı olması gerekiyor embriyo nun gelişmesi için

Şubatta kimyasal oldu. Kimyasal olanlar bilir ki herkes bunu düşük zannediyor ve neden düşük oldu acaba sorun mu var diye düşünüyor.
Ben de şubatta hamile kaldım martta oldu kuzum, bu ay Ovülasyon ile deneyeceğim bakalım. evet düşük olarak akıllara yer etmiş aslında yanlış kelime kullanımı çünkü gelişen bir embriyo yok doktor bana sen hamile bile değildin düşük falan yapmadın dedi🤷‍♀️

bebek aspirini kullaniyorum ben o sulandirmaz mi
Olur tabi canım onun mg o farklı olduğu için 2 tane yutmak gerekiyor sadece sen doktoruna sormuş muydun asprin olayını ben sormayı unuttum bu gidişimde ya o kadar çok şey konuşuldu kafam doldu

Olur tabi canım onun mg o farklı olduğu için 2 tane yutmak gerekiyor sadece sen doktoruna sormuş muydun asprin olayını ben sormayı unuttum bu gidişimde ya o kadar çok şey konuşuldu kafam doldu
sormadim ama arastirdim gebelik olsa bile bi zarari yokmus ama gunde 1 iciyorum 2ye mi cikartiyim

Çok şükür yine de olmasın. Allah öyle bişeyi kimseye yaşatmasın👐
Ya buradan bakınca çok saçma ve gereksiz görünüyor. Çok afedersin ama adama rahat mı batıyor acaba
Anladığım evet rahat batıyor. Ben 2.evliliğiyim ama oturup şunu sormuyor kendine ilk kadın hatalıydı boşadım acaba bunun ne hatası var demiyor😔

Anladığım evet rahat batıyor. Ben 2.evliliğiyim ama oturup şunu sormuyor kendine ilk kadın hatalıydı boşadım acaba bunun ne hatası var demiyor😔
Yanii erkekler önce kendine bakmıyor canım malesef. Seninde mi ikinci evliliğin. Ailen var mı destek çıkar mı boşanma olursa.

X