ahahahahhOlursa ilk olur galiba ✔
Aynen ozaman çoğu gebelik kimyasal olurdu. Ya zaten 2 gün de kalitesi düşen sperm yumurtayı dölleyemez ki. Bence kanı yanlış. Yoksa doktorlar herkese ovulasyon takibi önerirdi gün aşırı ilişki yerineYok kuzum yaaa kimyasalın onla alakası yok
Demek ki tek keşfeden sen deilmişsinya benim aklima gecenlerde bisey geldi bu beta hcg ilk kanda cikiyor ya idrar testine kan damlatsak cikmaz mi acaba diye dusundum sonra bugun oyle bisey var mi acaba diye bakarken daha once burda oyle bi konus acilmis onu gordum kanla idrari karistirip test yapiyolarmis. Ne diyorsunuz sizce ise yarar mi?
Şaka mı ya? Öyle deme yok eşinde test yaptırdımı hemen yaptırsın benceKizlar esimin isyerinde birinin covid-19 testi pozitif cikmis ya bize de geldiyseinsallah hamileyimdir derken simdi hamile olmasam bari diyorum allah kahretsin bu virusu ya
saka degil az once haber geldi hemen tatil ettiler isyerini biz test faln yaptirmadik daha belirtide yokŞaka mı ya? Öyle deme yok eşinde test yaptırdımı hemen yaptırsın benceinşallah çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım rabbim esirgesinsaka degil az once haber geldi hemen tatil ettiler isyerini biz test faln yaptirmadik daha belirtide yok
Stresten de olabilir hamilelikte de olabilir yerleşme kanaması da olabilirminseo tugcekb Deryakckn kızlar ben dün adet oldum sandım ama şeffaf peçeteye geldi orkid koydum gelen giden yok. Akıntı siliniyor peçeteye beyaz kıvamda gidiyorum acaba adetmiyim diye yok test yaptım negayif dün. Gecen ay 26 sında adet oldum. 25 günde oluyorum hiç şaşmaz neden böyle oldu acaba strestenmiki ✔
Aynı şehirde değilsiniz sanırım keşke yanında olsalarmış başka şehire gitmek evlenip çok zorBenim ilk evliliğim kuzum ✔ ailem hep yanımda tabiki ama acısını tek çekiyosun malesef
Ovv çok kötü inşallah bulamamıştır karantina verildimi peki eşineKizlar esimin isyerinde birinin covid-19 testi pozitif cikmis ya bize de geldiyseinsallah hamileyimdir derken simdi hamile olmasam bari diyorum allah kahretsin bu virusu ya
İlaçla düşürürüm napalım mecbur. Babasız evlat büyütemem ben. Benden önceki evliliğinden 2 tane var onlar ortada bide benimkimi kalsın büyük vebal...Stresten de olabilir hamilelikte de olabilir yerleşme kanaması da olabilirolmazsan kan testi ver ama aldırmak istersen isteğe bağlı kürtaj yok yasaklanmış sağlık sorunu olmadığı sürece kürtaj yaptıramıyorsun
Çok kötü ada çayı iç maydanoz suyu iç adet sökülmesi içinİlaçla düşürürüm napalım mecbur. Babasız evlat büyütemem ben. Benden önceki evliliğinden 2 tane var onlar ortada bide benimkimi kalsın büyük vebal...
yok verilmedi is yeri tatile girdi sadeceOvv çok kötü inşallah bulamamıştır karantina verildimi peki eşine
Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi. Bu ay Adetim beş gün gecikti hala bekliyorum dün test yaptım negatif çıktı. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar sürede hasta oldunuz
Arkadaşlar peki kimyasal gebelik ile dış gebelik arasında bir bağlantı var mı bilginiz var mı yani kimyasal geçirenlerin dış gebelik geçirme olasılığı yüksek diye bir şey denebilir mi yoksa hiç bi alakası yok mu?
Benim eşimin fabrikası eşinin fabrikasına tank yaptırıyorlarmışyok verilmedi is yeri tatile girdi sadece
50 güne kadar uzayabiliyorŞubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi. Bu ay Adetim beş gün gecikti hala bekliyorum dün test yaptım negatif çıktı. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar sürede hasta oldunuz
Ay allahım şu işyerlerini bi kapatamadılar zaten insanlar işten eve taşıyor eşinle 1-2 hafta ayrı yataklarda yatın temas kurmayın canım bu virüsün nerden nasıl geleceği belli olmaz aynı katta mı çalışıyorlar yoksa virüs çıkan kişi farklı birimde mi?Kizlar esimin isyerinde birinin covid-19 testi pozitif cikmis ya bize de geldiyseinsallah hamileyimdir derken simdi hamile olmasam bari diyorum allah kahretsin bu virusu ya
daha cok yeni zaten baska kimsede hic belirti falan yok zaten isyerinde surekli ates olcuyorlardi muhtemelen baska kimsede yok ama insan endiseleniyor yinede tabiBenim eşimin fabrikası eşinin fabrikasına tank yaptırıyorlarmışyakın zamanda alışveriş olmamış allahtan insan korkuyor
yok baska yerde canim icerde kimseyle temasi yok o kisininAy allahım şu işyerlerini bi kapatamadılar zaten insanlar işten eve taşıyor eşinle 1-2 hafta ayrı yataklarda yatın temas kurmayın canım bu virüsün nerden nasıl geleceği belli olmaz aynı katta mı çalışıyorlar yoksa virüs çıkan kişi farklı birimde mi?