Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek ki tek keşfeden sen deilmişsin bence gerek yok öyle aksiyona

Kizlar esimin isyerinde birinin covid-19 testi pozitif cikmis ya bize de geldiyse insallah hamileyimdir derken simdi hamile olmasam bari diyorum allah kahretsin bu virusu ya

Kizlar esimin isyerinde birinin covid-19 testi pozitif cikmis ya bize de geldiyse insallah hamileyimdir derken simdi hamile olmasam bari diyorum allah kahretsin bu virusu ya
Şaka mı ya? Öyle deme yok eşinde test yaptırdımı hemen yaptırsın bence inşallah çıkmaz

Şaka mı ya? Öyle deme yok eşinde test yaptırdımı hemen yaptırsın bence inşallah çıkmaz
saka degil az once haber geldi hemen tatil ettiler isyerini biz test faln yaptirmadik daha belirtide yok

Stresten de olabilir hamilelikte de olabilir yerleşme kanaması da olabilir olmazsan kan testi ver ama aldırmak istersen isteğe bağlı kürtaj yok yasaklanmış sağlık sorunu olmadığı sürece kürtaj yaptıramıyorsun

Ovv çok kötü inşallah bulamamıştır karantina verildimi peki eşine

İlaçla düşürürüm napalım mecbur. Babasız evlat büyütemem ben. Benden önceki evliliğinden 2 tane var onlar ortada bide benimkimi kalsın büyük vebal...

Hiç alakası yok ama dış gebelik geçiren birinin tekrar dış gebelik geçirme ihtimali hiç gebelik geçirmemiş kişiden daha fazla.
Tüp tıkanıklığı veya embriyonun daha once öğrenilmiş yanlış yere yerleşme durumu buna sebep oluyor.

Ay allahım şu işyerlerini bi kapatamadılar zaten insanlar işten eve taşıyor eşinle 1-2 hafta ayrı yataklarda yatın temas kurmayın canım bu virüsün nerden nasıl geleceği belli olmaz aynı katta mı çalışıyorlar yoksa virüs çıkan kişi farklı birimde mi?

Benim eşimin fabrikası eşinin fabrikasına tank yaptırıyorlarmış yakın zamanda alışveriş olmamış allahtan insan korkuyor
daha cok yeni zaten baska kimsede hic belirti falan yok zaten isyerinde surekli ates olcuyorlardi muhtemelen baska kimsede yok ama insan endiseleniyor yinede tabi

yok baska yerde canim icerde kimseyle temasi yok o kisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…