evet onu biliyorumda yinede belli olmaz tabi ben erkek istiyorum hep oglum olacak diyorum ne biliyosun diyorlar biliyorum iste oglum olacak diyorumAslında tıbben o da mümkün pikten 2 gün önceki ilişkide kız olma olasılığı pik ve çatlama günü olan ilişkide erkek olma olasılığı yüksekmiş bilimsel olarak açıklaması da şu X kromozomu (kız) Y kromozomu (erkek) normalde Y kromozomu X den daha hızlı fakat vücutta fazla kalamıyor ölüyor X daha uzun yaşıyor o yüzden yumurtlama dan önce birliktelik te vücudunda Y kromozomu yüzde 90 ölmüş oluyor X dölleniyor bu da kız olma şansını çok çok yükseltiyor
ucuz sana gelsinde gorrrrYap bakalım yumurtan çatlamış mıbugün de pik se gelsin üçüzler
Valla niyeyse benim de senin erkek olcak gibi geldi Allah gönlüne göre versinevet onu biliyorumda yinede belli olmaz tabi ben erkek istiyorum hep oglum olacak diyorum ne biliyosun diyorlar biliyorum iste oglum olacak diyorum☺☺
Aman aman dur kız 1 taneye razıyım benucuz sana gelsinde gorrrrdur yapiyim test bakalim ne cikacak
silik ciktiYap bakalım yumurtan çatlamış mıbugün de pik se gelsin üçüzler
Aman aman dur kız 1 taneye razıyım benben yeni evlendiğimde küçük bi kız beni yolda durdurup abla senin bebeklerin ikiz olcak bak görürsün demişti
ipe baglayip salliyor muyduk nasildiValla niyeyse benim de senin erkek olcak gibi geldi Allah gönlüne göre versinşu yüzük falını yapsana
Zincirin ucuna tak yüzüğünü kolye gibi sol avucunu tansiyonun ölçülcek gibi aç elinin yanına alyansı 3 kere vur avcunun ortasına tut yuvarlak çiziyorsa kız düz çiziyorsa erkek sonra ikinciye yap aynı şekildeipe baglayip salliyor muyduk nasildi
ikiz dogurursan patikler bendenİnşallah değildir yoksa
Merhaba HoşgeldinizHerkese merhaba yazılanların çoğunu okudum bende ekim ayında dış gebelik geçirdim ve bir tüpüm alındı laparaskopi oldum doktor dış gebeliğimin sebebini tüplerimin uzun olmasından kaynaklandığını söyledi o dış gebelik süreci o iğneler okadar zordu ki şimdi bu ay değerlendirdik yine ovuslayon testi kullandım şimdi yumurtlama günümden beri sağ kasığım ağrıyor dün akşam düşündüm de ya yine dış gebelik olursam korkudan ölmek üzereyim Allahım çok zor bir durum
Ay dur strese sokma beni ikiz falan hahahaikiz dogurursan patikler benden
duz oluyorZincirin ucuna tak yüzüğünü kolye gibi sol avucunu tansiyonun ölçülcek gibi aç elinin yanına alyansı 3 kere vur avcunun ortasına tut yuvarlak çiziyorsa kız düz çiziyorsa erkek sonra ikinciye yap aynı şekilde
bi daha cocuk yapmakla ugrasmazsin iste bikerede hop 2 cocukAy dur strese sokma beni ikiz falan hahahabi tanesinin stresini kaldıramıyorum 2 tane için artık nerelerden atarım kendimi 9 ay
Allah Allah hayırlısı olsun diyelim öyleyse belki henüz bünye alışmamıştır dicem de dört de bilemedim ki Rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin4 .kez oldu bilmiyorumki nedensizherşey normal değerlerim eşiminde
Ayyy bakalım tutacak mıduz oluyorama ben demistim zaten erkek olacak diye☺
Allah Allah hayırlısı olsun diyelim öyleyse belki henüz bünye alışmamıştır dicem de dört de bilemedim ki Rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin
Evet aynen öyle oluyor tecrübeyle sabit ben 2 gün görmüştüm değerlendirdim ikiz bebeklere hamile kaldım yaşasalardı şuan doğuma hazırlanıyorduktugcekb canım şimdi bi video izledim hani senin 2 gün üst üste yumurtlama çıktı ya o iki günü de değerlendirince ikiz gebelik olma olasılığı yükseliyormuş tıbben üç gün üst üste pik görürsen 3 günü değerlendirirsen de üçüz gebelik olasılığı artıyormuş
Ah kuzum benim inşallah yine olacakEvet aynen öyle oluyor tecrübeyle sabit ben 2 gün görmüştüm değerlendirdim ikiz bebeklere hamile kaldım yaşasalardı şuan doğuma hazırlanıyorduk ✔