- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
onunki cift kisilik benimki bebek battaniyesiKadın videoda 6 ay sürüyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onunki cift kisilik benimki bebek battaniyesiKadın videoda 6 ay sürüyor dedi
E dün Ovülasyondan önceki vücuttaki spermlerin kalitesi düşüyor dediniz amaOlurmu kız sperm testi yapılırken cinsel perhiz veriyorlar 4 gün sperm değerleri kalitesi iyi olması için 3 gün bekledi diye kalitesi düşmez
İnşallah kuzum yaa ben de bu teoriye tutunarak umudumu yitirmiyorum en azından istediğim ilk ay hamile kalabildim bu da bi artı diyorumİlk gebelik te kimyasal olması kadınların yüzde 40 yaşıyormuş bence sen bidahaki hamileliği sağlıklı yaşayacaksın eminim
Ay manyak mı onlar çift kişiliği örülür mü yaa iyi bari kuzu 3 ay normal yine ben izledim videoları ama daha önce motifli yapmadım hiç şablonu nerden buldun sen bi de sayıları falan iyi ayarlamak lazımonunki cift kisilik benimki bebek battaniyesi
sablonu internetten buldum cikti aldim sayi ayarlayacak bisey yok aslinda her kare 1 motife denk geliyor. Sadece ormek istedigim boyutta kareleri olan sablon buldum her motif 2 cm falan oluyor 50 kare olsa 1 metre yapar yani o sekilde. Gozume kucuk gelirse kenardaki beyazlari arttiririmAy manyak mı onlar çift kişiliği örülür mü yaa iyi bari kuzu 3 ay normal yine ben izledim videoları ama daha önce motifli yapmadım hiç şablonu nerden buldun sen bi de sayıları falan iyi ayarlamak lazım
Çok zevkli ve güzel yasablonu internetten buldum cikti aldim sayi ayarlayacak bisey yok aslinda her kare 1 motife denk geliyor. Sadece ormek istedigim boyutta kareleri olan sablon buldum her motif 2 cm falan oluyor 50 kare olsa 1 metre yapar yani o sekilde. Gozume kucuk gelirse kenardaki beyazlari arttiririm
ben orgu ormeyi hic bilmem motif birlestirmeyi 30 kere izlemisimdir yapabilmek icin ben yapabiliyorsam herkes yapar zor degil yani yap sende elindeki bitinceÇok zevkli ve güzel ya
Motif birleştirmeyi ben de anlamadım tekrar izlemem lazımben orgu ormeyi hic bilmem motif birlestirmeyi 30 kere izlemisimdir yapabilmek icin ben yapabiliyorsam herkes yapar zor degil yani yap sende elindeki bitince☺☺
Aynen oda büyük şans hiç hamile kalamayanlarda varİnşallah kuzum yaa ben de bu teoriye tutunarak umudumu yitirmiyorum en azından istediğim ilk ay hamile kalabildim bu da bi artı diyorum
Şimdi şöyle hergün sık sık ilişki olduğunda sperm kendini yenileyemiyor kaliteli sperm 2 günde bir yenileniyor deniliyor kaliteli sperm için benim düşüncem yumurtlama zamanına yakın ilişki hergün değilde 2 günde bir daha mantıklıE dün Ovülasyondan önceki vücuttaki spermlerin kalitesi düşüyor dediniz ama
bikac kere deneyip ogrenmen lazim sonra o da kolayMotif birleştirmeyi ben de anlamadım tekrar izlemem lazım
anaaammm ikiz olmasin yaa vucudum bozulur ben takintiliyim vucuduma bisey olursaaa gelsin estetik ameliyatlarrre doktorumda izmire gitti bana bakarsin artiktugcekb canım şimdi bi video izledim hani senin 2 gün üst üste yumurtlama çıktı ya o iki günü de değerlendirince ikiz gebelik olma olasılığı yükseliyormuş tıbben üç gün üst üste pik görürsen 3 günü değerlendirirsen de üçüz gebelik olasılığı artıyormuş
Hahahah bişi olmaaazanaaammm ikiz olmasin yaa vucudum bozulur ben takintiliyim vucuduma bisey olursaaa gelsin estetik ameliyatlarrre doktorumda izmire gitti bana bakarsin artik
yok yok 1 tane olsun bizim olsun 3-5 sene sonra kardes yapariz bide sonra o defteri kapatirizzzzzzz hahahahh keske cinsiyeti de biz secebilsek yaHahahah bişi olmaaaz
Aslında tıbben o da mümkün pikten 2 gün önceki ilişkide kız olma olasılığı pik ve çatlama günü olan ilişkide erkek olma olasılığı yüksekmiş bilimsel olarak açıklaması da şu X kromozomu (kız) Y kromozomu (erkek) normalde Y kromozomu X den daha hızlı fakat vücutta fazla kalamıyor ölüyor X daha uzun yaşıyor o yüzden yumurtlama dan önce birliktelik te vücudunda Y kromozomu yüzde 90 ölmüş oluyor X dölleniyor bu da kız olma şansını çok çok yükseltiyoryok yok 1 tane olsun bizim olsun 3-5 sene sonra kardes yapariz bide sonra o defteri kapatirizzzzzzz hahahahh keske cinsiyeti de biz secebilsek ya
Yap bakalım yumurtan çatlamış mı bugün de pik se gelsin üçüzlerbugunde test yapsam mi acaba? Bugunde pik cikarmis