Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum doğum kontrol hapları ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Ben vücuda ekstra bir hormon alınması karşıtıyım o yüzden hiç kullanmadım çok araştırdım çoğu doktor önerirken bazı bilim insanları uzun vadede kadınlık organlarına zararı olduğunu karanlık bir tarafı olduğunu kötü huylu tümörlerin oluşabilmesine zemin hazırladığını söylüyorlar. Sizler neler düşünüyorsunuz merak ettim :KK76:

Kızlar ben merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum doğum kontrol hapları ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Ben vücuda ekstra bir hormon alınması karşıtıyım o yüzden hiç kullanmadım çok araştırdım çoğu doktor önerirken bazı bilim insanları uzun vadede kadınlık organlarına zararı olduğunu karanlık bir tarafı olduğunu kötü huylu tümörlerin oluşabilmesine zemin hazırladığını söylüyorlar. Sizler neler düşünüyorsunuz merak ettim :KK76:
bende senin gibi dusunuyorum hic kullanmadim

Önlem amaçlı coraspin kullanabilirsin canım pıhtılaşma varsa yardımcı olur bana da Manukabal Manukabal ile Deryakckn Deryakckn önermişti 1 kutuyu bitirmek üzereyim onun dışında folik asit ini içmeye devam et ve yumurtlama takip et gerisi Allaha kalmış 🙏
Doktorum vermiştin3 aydır kullanıyorum folik asit bitti farklı bir vitamin vermişti yumurta kalitesini arttırmak için onun vesilesi ile hamile kaldım diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı 3 ay kullan gebelik olmazsa rahim filmi isticem demişti bu son ayım işte hayırlısı olur inşallah

Daha önce düzenli miydi canım reglin ben de Kimyasaldan sonra ilk regli yaşayacağım ayın 10 u görünüyor ama bakalım gecikme olacak mı merak ediyorum🤔
Evlenmeden önce düzenliydi ama evliliğin belli döneminden sonra değişti özellikle son üç aydır çok düzensiz düzenleyicide kullandım 1 ay 😊

Doktorum vermiştin3 aydır kullanıyorum folik asit bitti farklı bir vitamin vermişti yumurta kalitesini arttırmak için onun vesilesi ile hamile kaldım diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı 3 ay kullan gebelik olmazsa rahim filmi isticem demişti bu son ayım işte hayırlısı olur inşallah
coraspin kullandın mı peki ?

Aynı fikirdeyim canım ama kişiye göre değişiyor kullanıp hiç sıkıntı yaşamayanlarda var

Ben ilk evlendiğimde yasmin kullandım bitkisel ve doğum kontrol hapları arasında en bitkisel olanı demişlerdi

minseo minseo canım benim bat tarihini yazabilirsin 07.04. Diye bidahaki tarih 08.05 olacak sanırım tarihlerde değişme olmazsa ☺️

kızçeler benim regl geldiiii :işsiz: başkalarının gecikir benimki 2 gün erken geliyor böyle de delikanlıdır kendisi bekletmeyi hiç sevmez :KK70:

Merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın arkadaşlar ayın 30 unda saglik ocağında hcg yaptırdım sonucum 38.44 çıktı ayın ikisinde tekrar yapıldı ama sonuç çok geç çıktı dört gün sonra çıktı oda 38.42 oldu doktor cihaz yanlış bakmış olabilir arızalı olabilir dedi.dun yine kan verdim bugün aldım sonucu 72.98 çıktı sizce sonuç ne olabilir

X