Ovulasyon test yardımcı olurumOvulasyon testi alıp öle düşünüyorum. Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum gerci ama öğrenirim artık.
İnşallahYa bu ay hamile kalcakmisim gibi cok icime doguyor. Bu sabah uyandim icimde oyle bi his vardi dun ovu. testine basladim onun etkisi miydi yoksa gercek bi his mi bilemiyorum
Evet senin baya yakın canım ama tam kırmızı olmasını bekle ikiside aynı renk olsun spermler 2 günde bir yenileniyormuş onun için tam kırmızı iken tam sağlıklı spermler giderbugun boyle cikti daha pik degil ama yarin olabilir
Eki Görüntüle 2615877
aynen bende oyle dusundum 1 gun daha bekleyimEvet senin baya yakın canım ama tam kırmızı olmasını bekle ikiside aynı renk olsun spermler 2 günde bir yenileniyormuş onun için tam kırmızı iken tam sağlıklı spermler gider
Aa eskiyo mu spermler bekleyince bunu bilmiyodumEvet senin baya yakın canım ama tam kırmızı olmasını bekle ikiside aynı renk olsun spermler 2 günde bir yenileniyormuş onun için tam kırmızı iken tam sağlıklı spermler gider
kalitesi dusuyormusAa eskiyo mu spermler bekleyince bunu bilmiyodum
Eskime değilde sipermiyogram raporunda ilişki diyeti öneriliyor yani sağlıklı sperm sayısı için 4gün ilişki yasaklanıyor bizimkinde öyle olmuştu sonra araştırdım 2 günde bir sperm kalitesi artıyorAa eskiyo mu spermler bekleyince bunu bilmiyodum
Hadi ya o zaman yumurtlamayı görünce o gün ve üstüne gelen 4 gün ilişki yanlış bi durum öyleyseEskime değilde sipermiyogram raporunda ilişki diyeti öneriliyor yani sağlıklı sperm sayısı için 4gün ilişki yasaklanıyor bizimkinde öyle olmuştu sonra araştırdım 2 günde bir sperm kalitesi artıyor
Bence öyle ama öyle öneriyor herkes ovulasyon takibi yapanlar bence ilk kırmızı yı görünce yapmalı sonra birgün bekleyip ertesi gün yapmalı 2 günde bir ideal ben öyle yaparak iki kez hamile kaldımHadi ya o zaman yumurtlamayı görünce o gün ve üstüne gelen 4 gün ilişki yanlış bi durum öyleyse
Hadi ya o zaman yumurtlamayı görünce o gün ve üstüne gelen 4 gün ilişki yanlış bi durum öyleyse
Ayy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınızBence öyle ama öyle öneriyor herkes ovulasyon takibi yapanlar bence ilk kırmızı yı görünce yapmalı sonra birgün bekleyip ertesi gün yapmalı 2 günde bir ideal ben öyle yaparak iki kez hamile kaldım
Al bence ben yazın aldım son 2 gebeliğino testle yakaladım testde ovulasyon görünüyordu takvimde daha 3 gün var diyordu her ay aynı aralıkta yumurtlama olmuyor değişiyorAyy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınızben bunları bilmiyordum valla
Al kuzum her ay değişiyor yumurtlama çünküAyy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınızben bunları bilmiyordum valla
Al kuzum çünkü her ay aynı zamanda yumurtlamıyorsunAyy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınızben bunları bilmiyordum valla
Bende ovülasyona kadar gün aşırı ovülasyon ve sonrası 4 gün ilişki ile kaldım 2 sinde. 1 tanesi alakasız zamanda alakasız tarihte olduBence öyle ama öyle öneriyor herkes ovulasyon takibi yapanlar bence ilk kırmızı yı görünce yapmalı sonra birgün bekleyip ertesi gün yapmalı 2 günde bir ideal ben öyle yaparak iki kez hamile kaldım
Al bence ben yazın aldım son 2 gebeliğino testle yakaladım testde ovulasyon görünüyordu takvimde daha 3 gün var diyordu her ay aynı araAyy bana da Ovülasyon testi aldıracaksınızben bunları bilmiyordum valla
Ayy bana da OvGeç döllenme veya erken döllenme olayı var birde ondan değişik olmuşturBende ovülasyona kadar gün aşırı ovülasyon ve sonrası 4 gün ilişki ile kaldım 2 sinde. 1 tanesi alakasız zamanda alakasız tarihte oldu
Bir gebenin günlüğü canım instagramdan takip et orda numarası var onlar adet ve fiyatları söylüyor sen tercihine göre alıyorsun
Gebelik haberim yok malesef canım. Kimyasal gebelikten dolayı döngüm şaştı bu yüzden bu ay ovulasyon testi aldım. Ama şu coronadan dolayı ara da verebilirimKızlar sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz gebelik haberi alan var mıMechulzaman Ucanbilge @sunsea @Sur-es @Turkuazkizz @miyaww__ @Meryemcez
Kızlar sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz gebelik haberi alan var mıMechulzaman Ucanbilge @sunsea @Sur-es @Turkuazkizz @miyaww__ @Meryemcez
Daha önce düzenli miydi canım reglin ben de Kimyasaldan sonra ilk regli yaşayacağım ayın 10 u görünüyor ama bakalım gecikme olacak mı merak ediyorum
Ben de bu ayı es geçtim kuzu korona yüzünden napalım hem vücut toparlamış olur belkiGebelik haberim yok malesef canım. Kimyasal gebelikten dolayı döngüm şaştı bu yüzden bu ay ovulasyon testi aldım. Ama şu coronadan dolayı ara da verebilirim