- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Yok galip oğlu hidromasahs mi senin esinin firma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok galip oğlu hidromasahs mi senin esinin firma
ay pardon o kacmamisti batmisti
[/QUOTE
Sizin hangisi
biliyorum o firmayi kayyumda bayadir afo da benim esimYok galip oğlu hidromas
Evet bayadır kayyumdabiliyorum o firmayi kayyumda bayadir afo da benim esim
2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlarŞehirler arası gitmek yasak deseydin bir ay g değişim yapsan sorun olur sanki
ama odemeleri falan sorunsuz bildigim kadariyla ona sukret biz onlarin kargolarini tasimistik bi ara babamla kargo acentemiz vardi ordan biliyorumEvet bayadır kayyumda
canim su durumda gondermezler diye dusunuyorum gondermek isterlersede sen rahatsiz oldugunu soyle zorla gondermezler herhalde2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlar
İlaç firmalarında işler farklı yürüyor kuzum anlaşma bitti araçlar mecbur değişcek şimdiye denk gelmesi kötücanim su durumda gondermezler diye dusunuyorum gondermek isterlersede sen rahatsiz oldugunu soyle zorla gondermezler herhalde
o zaman valilikten izin cikartmalari lazim yasak artik cunku valilik de boyle bi sebepten izin verir mi sanmamİlaç firmalarında işler farklı yürüyor kuzum anlaşma bitti araçlar mecbur değişcek şimdiye denk gelmesi kötü
Evet fabrikayı bıraktığında banka borcu bile yoktu fabrikanın çok şükür maaş ödemeleri iyiama odemeleri falan sorunsuz bildigim kadariyla ona sukret biz onlarin kargolarini tasimistik bi ara babamla kargo acentemiz vardi ordan biliyorum
Hasta olduğunu söylesen en kötü kırgınlığım var de başım ağrıyor de2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlar
Ameliyatta kalbim durdu eve çıktım raporum bitti yenileme çalışman lazım dediler. Hesabını sen yapHasta olduğunu söylesen en kötü kırgınlığım var de başım ağrıyor de
İnşallah vermezo zaman valilikten izin cikartmalari lazim yasak artik cunku valilik de boyle bi sebepten izin verir mi sanmam
Ameliyatta kalbim durdu eve çıktım raporum bitti yenileme çalışman lazım dediler. Hesabını sen yap
E şehir dışına çıkışlar yasaklandı nasıl gitcenValla pes dedim dinlerken. Ben birde pazartesi günü istanbula şirkete araç değiştirmeye gidecekmişim ölmem inşallah
Şahsi araçlarla yasak değilmiş. Bizi kapsamıyor malesef. Otobüs tır kamyon vs...E şehir dışına çıkışlar yasaklandı nasıl gitcen
Günaydın canım İzmir de yağmurluGünaydın kızlar Ankara yağmurlu sizde ne var ne yok? Keyifler iyimi?
Geldi çattı mevsim yağmurları..Günaydın canım İzmir de yağmurlu
Günaydın canım konyada hava kapadı yağacak sanırımGünaydın kızlar Ankara yağmurlu sizde ne var ne yok? Keyifler iyimi?