Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şehirler arası gitmek yasak deseydin bir ay g değişim yapsan sorun olur sanki
2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi😔😔 hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlar 😔😔😣

Evet bayadır kayyumda 😊😊😊
ama odemeleri falan sorunsuz bildigim kadariyla ona sukret biz onlarin kargolarini tasimistik bi ara babamla kargo acentemiz vardi ordan biliyorum

2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi😔😔 hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlar 😔😔😣
canim su durumda gondermezler diye dusunuyorum gondermek isterlersede sen rahatsiz oldugunu soyle zorla gondermezler herhalde🤔

canim su durumda gondermezler diye dusunuyorum gondermek isterlersede sen rahatsiz oldugunu soyle zorla gondermezler herhalde🤔
İlaç firmalarında işler farklı yürüyor kuzum anlaşma bitti araçlar mecbur değişcek şimdiye denk gelmesi kötü😔

İlaç firmalarında işler farklı yürüyor kuzum anlaşma bitti araçlar mecbur değişcek şimdiye denk gelmesi kötü😔
o zaman valilikten izin cikartmalari lazim yasak artik cunku valilik de boyle bi sebepten izin verir mi sanmam

Hasta olduğunu söylesen en kötü kırgınlığım var de başım ağrıyor de 😆

X