- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Şehir şehir yasak gelicek galiba şehirler arası yolculuk yasaklandıKızlar yavaştan yasaklar artmaya başladı. Evden çıkma yasagıda geliyor gibi.. Dikkatli olmakta fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir şehir yasak gelicek galiba şehirler arası yolculuk yasaklandıKızlar yavaştan yasaklar artmaya başladı. Evden çıkma yasagıda geliyor gibi.. Dikkatli olmakta fayda var
bence daha gelmez yasak boyle dayanabildikleri kadar dayanirlar cunku paralar ayakkabi kutularinda gitti kasa bosKızlar yavaştan yasaklar artmaya başladı. Evden çıkma yasagıda geliyor gibi.. Dikkatli olmakta fayda var
Evet yarın alışveriş yapmak lazım benim evde bişi kalmadı yasak gelirse aç kalcazKızlar yavaştan yasaklar artmaya başladı. Evden çıkma yasagıda geliyor gibi.. Dikkatli olmakta fayda var
Ekonomi çok kötü daha da çökertmemek için sürünerek ölsekte bana da yasak gelcek gibi gelmiyor gelse de üretimi durdurmucaklar bence biz yine işe gitcezbence daha gelmez yasak boyle dayanabildikleri kadar dayanirlar cunku paralar ayakkabi kutularinda gitti kasa bos
Ben un aldım yumurta kabartma tozu maya yağ ekmek olsun yumurta kırar yirik şaka bi yana aynen alış veriş yapmak lazım umarım iyi olur herşeyEvet yarın alışveriş yapmak lazım benim evde bişi kalmadı yasak gelirse aç kalcaz
Eczanelere yazı gitmiş netleşmiş görünüyor malesefbence daha gelmez yasak boyle dayanabildikleri kadar dayanirlar cunku paralar ayakkabi kutularinda gitti kasa bos
Aynen 10 da ulusa seslenecekmiş bakalım hayırlısıŞehir şehir yasak gelicek galiba şehirler arası yolculuk yasaklandı
ne yazisiEczanelere yazı gitmiş netleşmiş görünüyor malesef
Sanayi en son kapanır sanırım benim eşim sanayide bi fabrikada çalışıyor hiç kapanacağı yokEkonomi çok kötü daha da çökertmemek için sürünerek ölsekte bana da yasak gelcek gibi gelmiyor gelse de üretimi durdurmucaklar bence biz yine işe gitcez
benim esimde sanayide bi fabrikada dis ticaret muduru aslinda evden calisabilir ama ona da izin yokSanayi en son kapanır sanırım benim eşim sanayide bi fabrikada çalışıyor hiç kapanacağı yok
Dışarı çıkma yasagı ile ilgili yazı canımne yazisi
vermedi yasak vermez veremez paralarimiz varakli peteklere gitti emine hanimin hermes cantalarina gemiciklere gitti bize bisey kalmadi essek gibi gidecek millet simdi iseDışarı çıkma yasagı ile ilgili yazı canım
Çalışmaya devam allah yardımcımız olsun bi kağıttan bile geçiyor bu virüs nasıl korucaz kendimizivermedi yasak vermez veremez paralarimiz varakli peteklere gitti emine hanimin hermes cantalarina gemiciklere gitti bize bisey kalmadi essek gibi gidecek millet simdi ise
Benimkide fabrika müdürü patronu fetoda kaçtı devlet el koydu fabrikaya kazanılan para kaçak patronun hesabında birikiyor bikaç hafta kapatsalar dokunmaz ama umurlarında değil hangi fabrikada çalışıyor eşin aynı fabrika çıkarmışbenim esimde sanayide bi fabrikada dis ticaret muduru aslinda evden calisabilir ama ona da izin yok
Çok kötü ya nasıl koruyacağız kendimizi bilemiyorumÇalışmaya devam allah yardımcımız olsun bi kağıttan bile geçiyor bu virüs nasıl korucaz kendimizi
ahs mi senin esinin firmaBenimkide fabrika müdürü patronu fetoda kaçtı devlet el koydu fabrikaya kazanılan para kaçak patronun hesabında birikiyor bikaç hafta kapatsalar dokunmaz ama umurlarında değil hangi fabrikada çalışıyor eşin aynı fabrika çıkarmış
Şehirler arası gitmek yasak deseydin bir ay g değişim yapsan sorun olur sankiValla pes dedim dinlerken. Ben birde pazartesi günü istanbula şirkete araç değiştirmeye gidecekmişim ölmem inşallah
ay pardon o kacmamisti batmistiBenimkide fabrika müdürü patronu fetoda kaçtı devlet el koydu fabrikaya kazanılan para kaçak patronun hesabında birikiyor bikaç hafta kapatsalar dokunmaz ama umurlarında değil hangi fabrikada çalışıyor eşin aynı fabrika çıkarmış