Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba 2.5 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. bu ayda adet dönemimde yine aynı şekilde açık kahve lekem geldi tabi umutlanmadım öncesini bildiğim için leke 2 gün sürmedi daha sonra aradan 3 4 gün geçti ben test yaptım çift çıktı ama hafif çizgi vardı. aradan 3 gün geçti kan verdim 7 çıktı. ve akşamına adetim başladı sizce yine kimyasal mı yoksa üstüne görme denen bişeu varmış o mu. diğer verdiğim kanlarda betam hep daha yüksek çıkıyordu bunun yeni oluşma ihtimali var mı? yaşadınız mı böyle bişey
Hastaneye gidip kan versen genetik bakılsa keşke 2 den sonra bakılıyor çünkü hoş hastanelerde güvenilir değil ama 🤔🤔

Canım bende hamileliğimi ovülasyon testinde öğrenmiştim bi kan mı versenki? 🤔
yok vermem her yer virus kayniyor varsa zaten bi sure sonra kendini belli eder😊 ben virus olayina cok takintiliyim hastaneye gidersem psikolojik olarak hasta olurum🙈

Canım bende hamileliğimi ovülasyon testinde öğrenmiştim bi kan mı versenki? 🤔
sence ovulasyon testine gore var mi bende biseyler? hamilelik testinde de cikardi olsa diye dusunuyorum ama

sence ovulasyon testine gore var mi bende biseyler? hamilelik testinde de cikardi olsa diye dusunuyorum ama
2 saat önce su içmeyi kesip 4 de yine yap yükle bi bakalım olmazmı? Benimde normal testte çıkmadı ovülasyonda çıkmıştı sonra gebelikte çıkmıştı 🤔🤔

Hastaneye gidip kan versen genetik bakılsa keşke 2 den sonra bakılıyor çünkü hoş hastanelerde güvenilir değil ama 🤔🤔
hastaneye gitmeye korkuyorum daha önce muayene edildiğinde yumurtalarımda bi sorun olmadığını söylemişlerdi ve smear testi de yaptırmıştım sonucum çıkmış fakat olaylardan dolayı gidemedim açıkçası ama en azından sağlık ocağı daha sakin olur diye düşünüyorum pazartesi günü test isteyeceğim tekrardan

Kızlar yavaştan yasaklar artmaya başladı. Evden çıkma yasagıda geliyor gibi.. Dikkatli olmakta fayda var🤲🏽🤲🏽

X