- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
ben onuda yapamamki benim elimi tutan olmazsa kan veremem ben fobim var bikere dogum tarihimi sormuslardida kan verirken bilememistimOff çok sinir bozu evde kan testi yapabilsek çok iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onuda yapamamki benim elimi tutan olmazsa kan veremem ben fobim var bikere dogum tarihimi sormuslardida kan verirken bilememistimOff çok sinir bozu evde kan testi yapabilsek çok iyi olur
Aynen canım en kesin sonucu kanda görebiliyoruz en iyisi öyle yappazartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum en azından değerin düştüğünü görmüş olmak adına
Haaaa sen ondan kan vermeye gitmiyosunben onuda yapamamki benim elimi tutan olmazsa kan veremem ben fobim var bikere dogum tarihimi sormuslardida kan verirken bilememistim
Haaaa sen ondan kan vermeye gitmiyosun
Canım bende hamileliğimi ovülasyon testinde öğrenmiştim bi kan mı versenki?bi de ovulasyon testi deneyim dedim 2 cizgi esit koyulukta olunca hamilelik demekmis onda da ama daha acik cikti
Hastaneye gidip kan versen genetik bakılsa keşke 2 den sonra bakılıyor çünkü hoş hastanelerde güvenilir değil amakızlar merhaba 2.5 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. bu ayda adet dönemimde yine aynı şekilde açık kahve lekem geldi tabi umutlanmadım öncesini bildiğim için leke 2 gün sürmedi daha sonra aradan 3 4 gün geçti ben test yaptım çift çıktı ama hafif çizgi vardı. aradan 3 gün geçti kan verdim 7 çıktı. ve akşamına adetim başladı sizce yine kimyasal mı yoksa üstüne görme denen bişeu varmış o mu. diğer verdiğim kanlarda betam hep daha yüksek çıkıyordu bunun yeni oluşma ihtimali var mı? yaşadınız mı böyle bişey
Valla yakınımda olsanız alırdım kanlarınızı ama uzağızOff çok sinir bozu evde kan testi yapabilsek çok iyi olur
yok vermem her yer virus kayniyor varsa zaten bi sure sonra kendini belli eder ben virus olayina cok takintiliyim hastaneye gidersem psikolojik olarak hasta olurumCanım bende hamileliğimi ovülasyon testinde öğrenmiştim bi kan mı versenki?
sence ovulasyon testine gore var mi bende biseyler? hamilelik testinde de cikardi olsa diye dusunuyorum amaCanım bende hamileliğimi ovülasyon testinde öğrenmiştim bi kan mı versenki?
2 saat önce su içmeyi kesip 4 de yine yap yükle bi bakalım olmazmı? Benimde normal testte çıkmadı ovülasyonda çıkmıştı sonra gebelikte çıkmıştısence ovulasyon testine gore var mi bende biseyler? hamilelik testinde de cikardi olsa diye dusunuyorum ama
tamam canim yaparim tekrar2 saat önce su içmeyi kesip 4 de yine yap yükle bi bakalım olmazmı? Benimde normal testte çıkmadı ovülasyonda çıkmıştı sonra gebelikte çıkmıştı
hastaneye gitmeye korkuyorum daha önce muayene edildiğinde yumurtalarımda bi sorun olmadığını söylemişlerdi ve smear testi de yaptırmıştım sonucum çıkmış fakat olaylardan dolayı gidemedim açıkçası ama en azından sağlık ocağı daha sakin olur diye düşünüyorum pazartesi günü test isteyeceğim tekrardanHastaneye gidip kan versen genetik bakılsa keşke 2 den sonra bakılıyor çünkü hoş hastanelerde güvenilir değil ama
Yıllık izin formlarını dolduruyorum şuan benden mutlusu yok gebelik ve adete gelirsek cıııkKızlar napıyorusnuz? Varmı gebelik öğrenen adet gören?
ben hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim yinee ovulasyon testi bozuk cikti gebelik de negatif daha da test mest yapmam benKızlar napıyorusnuz? Varmı gebelik öğrenen adet gören?
O zaman adet olma duası aminnnben hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim yinee ovulasyon testi bozuk cikti gebelik de negatif daha da test mest yapmam ben
Ayhh izin tatil yapabilcekmiyiz ki ben aralıkta ödedim parasını temmuzda gidecektik güyya bu ortamda imkansızYıllık izin formlarını dolduruyorum şuan benden mutlusu yok gebelik ve adete gelirsek cııık
Zor gibi kuzu vallaAyhh izin tatil yapabilcekmiyiz ki ben aralıkta ödedim parasını temmuzda gidecektik güyya bu ortamda imkansız
Bizim hayaller nisana kaldı benim koca yine yan çizmezseben hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim yinee ovulasyon testi bozuk cikti gebelik de negatif daha da test mest yapmam ben