- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Harika canım Allah kucağına almayı nasip etsin çok sabretmişsin ödülünü de almışsın çok güzel sürpriz olmuş sana :)
Hamile olduğuna dair hiç bir belirtin olmadı mı ? Gerçi çok erken öğrenmişsin 3 haftalıkken :)
Şöyleki ilk gebeliğimi cok net anladm dollenle zamani yasadim.bel ağrısını asla unutamam adete 8gun varken test yapmıştım golge vardi testte kendi cizgisi ama bi kac gun bekleyip 6 gun varken yaptimda öğrendim
Bu ikincisinde adet donemine denk geldi için ayni bel ağrısını yasadim ama emin olamdm doktorda bana oyle deyince kendimi dinlemedim haliyle ama icimdeki ses susmadi hic acaba erken yumurtlamami oldu diye bitaraftan da dedim oyle olsa bile doktorun anlamasi lazimdi rahim duvari kalinlasmis olmasi lazim ve bunun iki sebebi olur direk o bana adet olunca gel deyince bebek fikrini eledm yine adete 6 gun varken ogrendim ben bebegi adetin 4.gunu test yaptim 3500 küsür cikti kan testim dış gebelik sandim bi kac gun sonrada mide bulantilarim başladı hala bitmeyen kusmalar la sonunu bekliyrm
o zaman senden 1 tanecik fal isterimEh iste biraz biraz salliyorum bisiler
Tamamdiro zaman senden 1 tanecik fal isterimsalla şu garibe bişiler
iyiyim canım depresyonum geçtiTamamdirnasilsin buarada daha iyimisin dune gore
Ayni bende oyleyim ozellikle dolunay vs olaylari cok etkiler beni yildizin dusuk derleriyiyim canım depresyonum geçtiarada geliyorlar bana
ben de çok etkileniyorum bi de dün tam benim burcumdaydı retroAyni bende oyleyim ozellikle dolunay vs olaylari cok etkiler beni yildizin dusuk derler
Ayni bende valla asiri sinir huzursuzluk gecene kadar oyle oluorumben de çok etkileniyorum bi de dün tam benim burcumdaydı retrodolunay olduğunda falan geceleri hiç uyuyamam ben afakanlar basar hep
Valla bem sabah gözümü açıyorum kahve ile aç tok fark etmez içiveriyorumGunaydinn bugunki kahven benden olsunkahvaltisiz direkt kahveye gectim bugun yapmamam lazim ama dayanamadim
Hayatin tadi ya resmen mutluluk hormonuValla bem sabah gözümü açıyorum kahve ile aç tok fark etmez içiveriyorum
Kan sulandırıcı canım sende pıhtılaşma mı vardı, akıldan çıkar demek kolay keşke uygulayabilsekKızlar bende bugün gittim özele. Doktor kilo vermemi istedi glukofen folik asit ve corasprin hamile kalıncaya kadar devam etmemi istedi birde gebelik fikrini aklından çıkar dedi. Göbekten iğne bile yapılabilir dedi hamile kalınca mı orasını anlamadım ne iğnesi
Yok pıhtılaşma testi falan yaptırmadimKan sulandırıcı canım sende pıhtılaşma mı vardı, akıldan çıkar demek kolay keşke uygulayabilsek
Önlem amaçlı da veriyorlar düşük geçmişi olanlara ondan öyle demiştir kritik süreci atlatana kadar sulandırıcı iğne vurulmak iyi olabilirYok pıhtılaşma testi falan yaptırmadim
PCO falan var mı sen de varsa hassas testlerden al eğer yoksa adetin düzenliyse kaset test alabilirsin idare eder ama yüksek performans için hassas testler daha iyiKizlar laboquick ovu test kullanan varmiydi aranizda?kullandiysaniz memnun kaldinizmi?
Pco var bendeÖnlem amaçlı da veriyorlar düşük geçmişi olanlara ondan öyle demiştir kritik süreci atlatana kadar sulandırıcı iğne vurulmak iyi olabilir
Senin kimyasal mı olmuştu canım?Pco var bende
2 kimyasalım var canımSenin kimyasal mı olmuştu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?