Niye karamsar oldun bugün bakalım belki pozitif göreceksin yumurtanda çatladı çok şükür belirti olması insanı yanıltıyor olmaması uzuyor ama asıl umutluyken negatif görmek bitiriyor bir süpriz yapar bebegin bu ay inşAynı gün regl tarihimiz ve benim de 27 haziran beni beklemek değil de negatif olması yoruyor hiç umutlu değilim bugün tamamen sıfırlandım 27 sinde yine regl olurum ben
Amin sel gidiyor ya fırtına cıktı şimşek hiç durmuyor korkudan yatağa girdim az önce allah affetsinEvet fena hava da degisti resmen haziranda boyle bisey Rabbim korusun hepimizi
Ne bilim ya bugün acayip depresifimNiye karamsar oldun bugün bakalım belki pozitif göreceksin yumurtanda çatladı çok şükür belirti olması insanı yanıltıyor olmaması uzuyor ama asıl umutluyken negatif görmek bitiriyor bir süpriz yapar bebegin bu ay inş
Dünde ben öyleydim durmadan aglayasım vardı ve çok umutsuz korkak biri olmuştum ama bugün iyim çok şükür Rabbim yazmıştır alnımıza elbet onu yaşarız karamsar olmakta çok kötüNe bilim ya bugün acayip depresifim
Ben de bugün öyleyim ağlamamak için sürekli yutkunuyorumDünde ben öyleydim durmadan aglayasım vardı ve çok umutsuz korkak biri olmuştum ama bugün iyim çok şükür Rabbim yazmıştır alnımıza elbet onu yaşarız karamsar olmakta çok kötü
Aynen canım hiç beklemediği an olur belki şuan boşuna üzülüyorsun minnak belki sana satılmaya calışıyorBen de bugün öyleyim ağlamamak için sürekli yutkunuyorumisyan etmiyorum, bu süreçte çok daha kötülerini yaşayanlar var biliyorum yine de çok şükür ama insan bazen psikolojik olarak çöp gibi hissediyor
İnşallah canım inşallah eşim çok destek oluyor bi kere oldu bi daha olur diyor olacak diyor ama ben bazen işte yelkenleri indiriyorumAynen canım hiç beklemediği an olur belki şuan boşuna üzülüyorsun minnak belki sana satılmaya calışıyor
amin valla ama yapcak bisi yok kac yasindayim hala asiri korkarimAmin sel gidiyor ya fırtına cıktı şimşek hiç durmuyor korkudan yatağa girdim az önce allah affetsin
Allahin izniyle olucak hicc merak etme inaniyorum benİnşallah canım inşallah eşim çok destek oluyor bi kere oldu bi daha olur diyor olacak diyor ama ben bazen işte yelkenleri indiriyorum
İnşallah kuzumAllahin izniyle olucak hicc merak etme inaniyorum ben
Hayiirrrr depresif olmak yok hemen guzel bi muzik ac ve kendine gelNe bilim ya bugün acayip depresifim
Arada geliyorlar banaHayiirrrr depresif olmak yok hemen guzel bi muzik ac ve kendine gel
Onlarda olmasa biz bitmişiz allah razı olsun eşlerden yelkenler inmesin daha doguracaksın pes yok veren allah tez zamanda verecek inş ben senden umutluyum yakında haberini alacağızİnşallah canım inşallah eşim çok destek oluyor bi kere oldu bi daha olur diyor olacak diyor ama ben bazen işte yelkenleri indiriyorum
Bende sizin gibi yim yaş fark etmiyor afattan korkuluyor balım 34 oldum köşe bucak saklanırımAmin
amin valla ama yapcak bisi yok kac yasindayim hala asiri korkarim
İnşallah kuzum yatıp kalkıp hepimiz için dua ediyorum Allah kucaklarımıza doldursun tez zamandaOnlarda olmasa biz bitmişiz allah razı olsun eşlerden yelkenler inmesin daha doguracaksın pes yok veren allah tez zamanda verecek inş ben senden umutluyum yakında haberini alacağız
Amin sağlıkla inş balımİnşallah kuzum yatıp kalkıp hepimiz için dua ediyorum Allah kucaklarımıza doldursun tez zamanda
gonder onlari kov gelmesinlerArada geliyorlar bana
Ayni bende oyleBende sizin gibi yim yaş fark etmiyor afattan korkuluyor balım 34 oldum köşe bucak saklanırım
Ayni bende oyleneyseki sakinledi hava gunes gosterdi yuzunu serinlikte var miss
TabikisiiiiGunaydin cnmist da bugun kiyamet koptu sandim gokgurultusunden de feci korkarim bi kahveni alayim sade turk olsun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?