Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baktırdım normal çıktı muanede kalınlaşması güzel demişti doktor en son düşükte

Bende de gynositol var

Döngün de normal zaten canım sıkıntı yoktur
Ne sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptı sinir oldum

Sen en azından 2 tane doğurmuşsun ben daha 1 taneye bile hamile kalamadım sen de deseydin ay anne sen de filozof olcak kadınmışsın her şeyi ne çok biliyon diye

Bende aynı şeyleri düşünüyorum yediğimiz derken ben hiç marketten gıda fazla alman sıvı yağ su tuz şeker çay alırım gerisi hep el yapımı makarna salça nohut bakla giler dahi köyden gelir bende aynı durum ve düşüncelerle boguşuyorum

Beninde öyleyim yazın salça kaynatırız kurutmalıkları kendim kuruturum yemeklik soslar felan reçel kendimiz yapıyoruz bakliyatlar köyden geliyor süt bile açık alırım köyden getirip satıyor bi amca ama yinde böyle radyasyon çok eskisine göre herşeyde radyasyon var oda etkiliyor

Aynıyız bende herşeyi anneden getiririm köyden sütde açık komşuda inak vardikkat ediyoruz yedigimize ama demekki hava kirliliği radyassyon dediğin gibi sryık herşey zorlaşmış çocuk olması doğum Dr öyle diyordu nedenini bilmiyorum Rabbim çok yaratmadan sağlıkla versin hepimize

Amin inşallah

ben geldimmm ohh nihayet yeniden

Hoşgeldin iyi oldumu dişin ☺ sonuçların çıktımı
disim cok iyi sonuclarima oglen bakmistim cikmamisti simdi eve gidiyorum tekrar bi bakcam Siz neler yaptiniz bakalim yoklugumda ozlediniz mi

cikmamis sonuclarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…