Baktırdım normal çıktı muanede kalınlaşması güzel demişti doktor en son düşükteEvet rahim içi yeteri kadar kalınlaşmadığı için embriyo tutunamıyormuş canım, rahim için progesteron kalınlaştırıyormuş onun eksikliği düşüğe sebep oluyor sen progesteron hormonuna baktırdın mı hiç onun eksikliği hamile kalmayı da zorlaştırır
Döngün de normal zaten canım sıkıntı yokturBaktırdım normal çıktı muanede kalınlaşması güzel demişti doktor en son düşükte
Bende de gynositol varSana önerim folik asite ek olarak yumurtalık kalitesine etki edecek takviyeler de kullanman mesela bilirsin pco hastalarına inofolic veriliyor ben muadili olan venatura inositol kullandım bu ay B8 vitamini kaliteli yumurtalık gelişimini destekliyor bi araştırabilirsin folik asiti ne ek olarak içebilirsin onu da, ben ayrıca solgar 2000 vm multivitamin kullandım bu ay T Turkuazkizz
Ne sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptıDöngün de normal zaten canım sıkıntı yoktur
O da iyi canımBende de gynositol var
Sen en azından 2 tane doğurmuşsun ben daha 1 taneye bile hamile kalamadımNe sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptısinir oldum
Bende aynı şeyleri düşünüyorum yediğimiz derken ben hiç marketten gıda fazla alman sıvı yağ su tuz şeker çay alırım gerisi hep el yapımı makarna salça nohut bakla giler dahi köyden gelir bende aynı durum ve düşüncelerle boguşuyorumNe sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptısinir oldum
Beninde öyleyim yazın salça kaynatırız kurutmalıkları kendim kuruturum yemeklik soslar felan reçel kendimiz yapıyoruz bakliyatlar köyden geliyor süt bile açık alırım köyden getirip satıyor bi amca ama yinde böyle radyasyon çok eskisine göre herşeyde radyasyon var oda etkiliyorBende aynı şeyleri düşünüyorum yediğimiz derken ben hiç marketten gıda fazla alman sıvı yağ su tuz şeker çay alırım gerisi hep el yapımı makarna salça nohut bakla giler dahi köyden gelir bende aynı durum ve düşüncelerle boguşuyorum
Ah keşke öyle hazır cevap olabilsem sonradan geliyor aklımaSen en azından 2 tane doğurmuşsun ben daha 1 taneye bile hamile kalamadımsen de deseydin ay anne sen de filozof olcak kadınmışsın her şeyi ne çok biliyon diye
Aynıyız bende herşeyi anneden getiririm köyden sütde açık komşuda inak varBeninde öyleyim yazın salça kaynatırız kurutmalıkları kendim kuruturum yemeklik soslar felan reçel kendimiz yapıyoruz bakliyatlar köyden geliyor süt bile açık alırım köyden getirip satıyor bi amca ama yinde böyle radyasyon çok eskisine göre herşeyde radyasyon var oda etkiliyor
Ah bana denk gelse benim kaynanamın da ağzı var dili yokAh keşke öyle hazır cevap olabilsem sonradan geliyor aklıma
Harikabenim de ilkinde çok barizdi kasık ağrısı göğüs ağrısı kimyasal oldu, bakalım 2. de nasıl olacak
Yok cnm pcos filan,adetlerim 25 29gun arasi olur genelde onun disinda bir problem yokPCO falan var mı sen de varsa hassas testlerden al eğer yoksa adetin düzenliyse kaset test alabilirsin idare eder ama yüksek performans için hassas testler daha iyi
Oh ne güzel benimkininde çenesi biraz kısılsa çok sevinicemAh bana denk gelse benim kaynanamın da ağzı var dili yok
Amin inşallahAynıyız bende herşeyi anneden getiririm köyden sütde açık komşuda inak vardikkat ediyoruz yedigimize ama demekki hava kirliliği radyassyon dediğin gibi sryık herşey zorlaşmış çocuk olması doğum Dr öyle diyordu nedenini bilmiyorum Rabbim çok yaratmadan sağlıkla versin hepimize
Hoşgeldin iyi oldumu dişinben geldimmm ohh nihayet yeniden
disim cok iyi sonuclarima oglen bakmistim cikmamisti simdi eve gidiyorum tekrar bi bakcamHoşgeldin iyi oldumu dişin ☺ sonuçların çıktımı
Hadiya tatil oldu pazartesi çıkar ozmncikmamis sonuclarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?