Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de temizliğimi yaptım yarına ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Hadi hayırlı olsun güzelim rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah ponçiğimiz de olurda teyze oluruz

Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim korktuğuna uğratmasın ilk 5 hafta ağrın olması normal bebek yerleşiyor korkma sakın kafandan at o fikri görceksin rabbim hayırlıca evladını sana bağışlayacak hiç kötü hissetmedim

Güüüünaaayyydııııınnnnn ponçik annelerr ve biz minnoş anne adayları güzel bir hafta bizimle olsun sabah kahvelerinizzzz gelddiiii jkalkın hadi Yağmurlu havada size kahve ısmarlayacam

Güüüünaaayyydııııınnnnn ponçik annelerr ve biz minnoş anne adayları güzel bir hafta bizimle olsun sabah kahvelerinizzzz gelddiiii jkalkın hadi Yağmurlu havada size kahve ısmarlayacam
Gunaaayyydiiiiinnnnn Ohh her sabah kahve hazir bende kruvasan aliyim

Güna
Günaydın ☺☺tabi zayıf bir hamile olunca yersin kruvasanları bende 58 dakikada 5km yol yürüdüm işe geldim ☺☺yeşil çay içip üstüne kahve alayım
zayif olmak da iyi degil giydigin yakismiyor

Merhaba aranıza bende katılmak istiyorum.

3 yıllık evliyim ve evlendiğimizden bu yana uğraşıyoruz ama nasip olmamıştı. Eşimin değerleri çok iyi ama sorun bende bir sene önce histereskopi laparoskopi ameliyatları oldum tüpüm açıldı rahim düzeltildi polip temizlendi ve temiz çıktı.

Ocak ayında 6 haftalık düşük yaptım ve bu ayda kimyasal gebelik geçirdim. Tekrar hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirip evladıma kavuşmak istiyorum. Ama öncesinde pıhtılaşma ve genetik testi yaptıracağız. Önerebileceğiniz başka birşey var mı üçüncüye tekrar yıkılmak istemiyorum

Ayrıca hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlatlar diliyorum

Canım en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…