Hayır tabiki asıl hamile kalmak isteyenler için bilgi kaynağı olsun diye açtım ve seninde 2 çocuğun var sen de yazabilirsinTek hamişler mi davetli ☺☺☺
Değer sıfırlansada kadın doğuma git canım kaçan rahat olur rahmin içi temizmi yeni bebek için bakılırGünaydııınaz önce kan verdim inşallah değer de 0 lanmıştır. Tekrar kadın doğuma gitmeli miyim sizce
En iyisi gitmek biraz ara verip kilo vermeyi düşünüyorumDeğer sıfırlansada kadın doğuma git canım kaçan rahat olur rahmin içi temizmi yeni bebek için bakılır
Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglim aşırı derece pıhtılı geçti koca koca pıhtılar düştü çok kötüydü bu ay anca normale döndü çok şükür kimyasaldan sonra rahim kendini yeni mi temizledi acaba diyorumDeğer sıfırlansada kadın doğuma git canım kaçan rahat olur rahmin içi temizmi yeni bebek için bakılır
Olabilir canım. Benim geçen kimyasaldan sonra tam günümde ve normal adet olmuştum. Kimyasal deyip geçiliyor ama çok zor gerçekten. Sonuçta kimyasalda da bebek oluşuyor ama tutunamıyor deniliyor da benim anlamadığım yumurta döllenip rahim duvarına yerleştikten sonra beta hcg artar deniliyor. Kimyasalda hem bebek tutunamıyor hem hcg yükseliyor?Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglim aşırı derece pıhtılı geçti koca koca pıhtılar düştü çok kötüydü bu ay anca normale döndü çok şükür kimyasaldan sonra rahim kendini yeni mi temizledi acaba diyorum
Erken dönem düşenlerde aslında daha bebek oluşmuyor canım daha kalp atışı kese vs. Olmuyor benim öyleydi mesela o yüzden normal regl gibi oldum ağrım falan çok olmadı fakat pıhtı olayı aşırı fazlaydı o da bu ay düzeldi hatta ben kanama yüzünden baygınlık geçirdimOlabilir canım. Benim geçen kimyasaldan sonra tam günümde ve normal adet olmuştum. Kimyasal deyip geçiliyor ama çok zor gerçekten. Sonuçta kimyasalda da bebek oluşuyor ama tutunamıyor deniliyor da benim anlamadığım yumurta döllenip rahim duvarına yerleştikten sonra beta hcg artar deniliyor. Kimyasalda hem bebek tutunamıyor hem hcg yükseliyor?
Pıhtı her ay değişebiliyor rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı sanırım benimde kürtajan 56 gün sonra yumurta büyüklüğünde pıhtı attı gebelik ten kalınlaşınca öyle oluyor temizliyor ama Dr yumurtalıklara bakıyor nasıl diye o hemen kalıp kalamayacağını söylüyorBenim kimyasaldan sonra 2 ay reglim aşırı derece pıhtılı geçti koca koca pıhtılar düştü çok kötüydü bu ay anca normale döndü çok şükür kimyasaldan sonra rahim kendini yeni mi temizledi acaba diyorum
Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglimin en yoğun olduğu gün doğuruyorum sanıyordum o kadar büyük büyük düşüyordu kiPıhtı her ay değişebiliyor rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı sanırım benimde kürtajan 56 gün sonra yumurta büyüklüğünde pıhtı attı gebelik ten kalınlaşınca öyle oluyor temizliyor ama Dr yumurtalıklara bakıyor nasıl diye o hemen kalıp kalamayacağını söylüyor
esime soz verdim durcam artik kleopatra gibi oturcam tahtimda
canım senin kaç haftalıktı kimyasal olduğu kesin mi doktorla görüştün mü ? çünkü betan baya yüksekti o kadar yüksekken kimyasal oluyor muymuş ne diyorBeta hcg 61 e düşmüş
Kimyasal dedi canım ve kendi de inanamadı değerin çok yüksek dedi düşük yazalım deyince bende kimyasal mı dedim evet kimyasal diyoruz dedi. Ama bende pco var yumurtalarım kalitesiz olabilircanım senin kaç haftalıktı kimyasal olduğu kesin mi doktorla görüştün mü ? çünkü betan baya yüksekti o kadar yüksekken kimyasal oluyor muymuş ne diyor
Bende bir defa gittim rahim ne durumda diye herşey temiz cıktı çok şükür ama tabi henüz regli olmamıştım dış gebelik sonrası sonrada gitmedimBenim kimyasaldan sonra 2 ay reglimin en yoğun olduğu gün doğuruyorum sanıyordum o kadar büyük büyük düşüyordu kibenim malesef doktor takibi yaptırma imkanım yok çalıştığım için ancak Ovülasyon test takibi
Çok enteresan yüksek değerlerde kimyasal olabiliyormuş demekki hiç birşey güvenmemek gerek artık tamamen korkar oldum.. Gene buna da şükür diğer kötü şeyler gelmeden başına kimyasal olmasına şükrediyor insanKimyasal dedi canım ve kendi de inanamadı değerin çok yüksek dedi düşük yazalım deyince bende kimyasal mı dedim evet kimyasal diyoruz dedi. Ama bende pco var yumurtalarım kalitesiz olabilir
Ben de çok şaşırdım kuzu ya bu kadar yüksek haftada hiç duymamıştım genelde regl bat tarihinden 4 5 gün sonra başlıyor kimyasalda kanama senin baya düşüğe giriyor aslındaKimyasal dedi canım ve kendi de inanamadı değerin çok yüksek dedi düşük yazalım deyince bende kimyasal mı dedim evet kimyasal diyoruz dedi. Ama bende pco var yumurtalarım kalitesiz olabilir
Biraz ara verin dedi ama kadın doğuma gitmedim bugün sağlık ocağına gittimBen de çok şaşırdım kuzu ya bu kadar yüksek haftada hiç duymamıştım genelde regl bat tarihinden 4 5 gün sonra başlıyor kimyasalda kanama senin baya düşüğe giriyor aslındabi dahaki denemen için doktor herhangi bir öneride bulundu mu ya da yumurtalık takibi vs
Ben çok acele ettim herhalde 19 yaşımda rahim filmi çekildim temiz çıktı. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmamıştıBen de çok şaşırdım kuzu ya bu kadar yüksek haftada hiç duymamıştım genelde regl bat tarihinden 4 5 gün sonra başlıyor kimyasalda kanama senin baya düşüğe giriyor aslındabi dahaki denemen için doktor herhangi bir öneride bulundu mu ya da yumurtalık takibi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?