- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bakalım gelecek mi regl bugün ikimize deKader ortağı
Benim karnım sanki ağrımaya başladı inşallah sökülür aminBakalım gelecek mi regl bugün ikimize de
Psikolojiktir oBenim karnım sanki ağrımaya başladı inşallah sökülür amin
Canım benim başlıyor regl çok şükür bugün sökülecek ped e gelmeye başladı yavaş yavaş hemen Ovülasyon testimi ve ilaçlarımı sipariş verdimPsikolojiktir o
3 gündür gelip gidiyo ağrılar benimde, bi bel ağrım hiç geçmeden devam ediyor
Olacaksam olayım, gecikme olmasın istiyorum ya
İyi en azından kafan rahatladı canım, ikilem bittiCanım benim başlıyor regl çok şükür bugün sökülecek ped e gelmeye başladı yavaş yavaş hemen Ovülasyon testimi ve ilaçlarımı sipariş verdim
İkilemde kalmak çok daha zor gerçekten ben kanama başladığı gün niye bilmiyorum çok mutluydum sevinmiştim demek ki o kadar çok sıkmışım ki kendimiCanım benim başlıyor regl çok şükür bugün sökülecek ped e gelmeye başladı yavaş yavaş hemen Ovülasyon testimi ve ilaçlarımı sipariş verdim
İyi en azından kafan rahatladı canım, ikilem bitti
Kesinlikleeee en azından önüme bakarım bi an önceİkilemde kalmak çok daha zor gerçekten ben kanama başladığı gün niye bilmiyorum çok mutluydum sevinmiştim demek ki o kadar çok sıkmışım ki kendimi
evet canim dusmusSonucum çıktı benim de düşmüş oluyor demi doktora gösteremedim
Hayırlısı olsun bakalım vardır bunda da bir hayırevet canim dusmus
Malesef kuzum düşmüşSonucum çıktı benim de düşmüş oluyor demi doktora gösteremedim
Nasip artık önümüzde ki aya inşallahMalesef kuzum düşmüş
Sağlık olsun canım, bir daha ki sağlıkla devam etsinSonucum çıktı benim de düşmüş oluyor demi doktora gösteremedim
İnşallah canımNasip artık önümüzde ki aya inşallah
Erken gebelik testin var kullansamıydıBenim karnım sanki ağrımaya başladı inşallah sökülür amin
Yok kız regl oldum bak acele etmedim 25 tl cebime kaldıErken gebelik testin var kullansamıydıbelki hamilesindir ☺☺☺
İyi yapmışsın canım bişey olmaz diş ağrısı ile yaşayamazsın bol bol su içbugun artik dis agrisina dayanamayip antibiyotige basladim dayanilmaz bi hal aldi beynime vuruyor sanki agrisi. Zaten dr hamilelikte verdigimiz antibiyotik grubundan icebilirsin demisti umarim bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?