- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
Ona da bakayım bi canım neymiş sen asprin kullan kuzum o çok faydalı gerçektenGynositol her kullandığımda hamile kalıyorum bende ama kimyasal
Gerçi pco var bende ondan herhalde
Olacak gibi kanama ama inşallah olmaz. Kimyasalda olan ağrı ve lekelenme ayni şekilde başladı ama canım. Süreç çok yorucuRegl günü öncesine göre iyi bi değer aslında ya. Kimyasal değil gibi geliyor hala bana. Tam kanama olmaz belki
Hani düşük riski falan olmasın
Kanamam geçsin hemen başlıycam kullanmaya. Birde özeldeki doktor neofortil wm kullan dedi kullandım o ay adetim gecikti memnun kalmadım ama ısrarla onu kullan yüzde 50 buna bağlı hamile kalman diyorOna da bakayım bi canım neymiş sen asprin kullan kuzum o çok faydalı gerçekten
Onu hiç duymadım ne işe yarıyorKanamam geçsin hemen başlıycam kullanmaya. Birde özeldeki doktor neofortil wm kullan dedi kullandım o ay adetim gecikti memnun kalmadım ama ısrarla onu kullan yüzde 50 buna bağlı hamile kalman diyor
Anladığım kadarıyla vitaminOnu hiç duymadım ne işe yarıyor
O kadar çok çeşit var ki valla insan şaşırıyor ben de Gynositol ile inofolic alıp 2 sini mi kullansam günde 1 doz inofolic 1doz gynositolAnladığım kadarıyla vitamin
Onu hiç duymadım ne işe yarıyor
Bence karıştırma birisini dene memnun kalacak mısın bakarsınO kadar çok çeşit var ki valla insan şaşırıyor ben de Gynositol ile inofolic alıp 2 sini mi kullansam günde 1 doz inofolic 1doz gynositol
Bu arada yaşça benden büyük müsün nasıl hitap edeceğimi bilemedim kusura bakmaO kadar çok çeşit var ki valla insan şaşırıyor ben de Gynositol ile inofolic alıp 2 sini mi kullansam günde 1 doz inofolic 1doz gynositol
93 doğumluyum canım ben istediğin gibi hitap et hiç farketmezYıne kendin bilirsin ama
Bu arada yaşça benden büyük müsün nasıl hitap edeceğimi bilemedim kusura bakmaherşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum infolic de iyi diyorlar ben hiç kullanmadım. İnşallah hamilesindir de hiç gerek kalmaz bunlara
Geçmiş olsun üzerine battaniye ört du torbası varsa veya o sıcak suyu ayaklarına koy karnına değil beni çok rahatlatıyorduPet şişeye su koyup karnıma koyuyorum ama hiç faydası yok
Tamam canım o zaman pek yaş farkımız yokmuş ben nedense daha büyük düşünüyordum seni93 doğumluyum canım ben istediğin gibi hitap et hiç farketmezben 2 paket inofolic alayım en iyisi bi deneyim bakayım
Tamam öyle yaparımGeçmiş olsun üzerine battaniye ört du torbası varsa veya o sıcak suyu ayaklarına koy karnına değil beni çok rahatlatıyordu
Çokta küçük sayılmamTamam canım o zaman pek yaş farkımız yokmuş ben nedense daha büyük düşünüyordum seni
Olur mu tam ideal yaş bence bende birkaç sene sonra evlenip çocuk yapmak isterdim ama ailevi sorunlar işte yine de çok şükür sevdiğim adamla evlendim sadece erken 18 yaşımda evlendim belki de daha tam gelişmeden çocuk için tedavi oldum yok olmadı kendi haline bıraktım okul öncesi öğretmenliğine başladım üniversiteye derken 3. Ay hamile kaldım kimyasal. Şimdi online dersler vizeler derken yine kaldm yine kimyasalÇokta küçük sayılmam
Olsun canım bu halimize de şükür her şeyin bi sebebi var sen yine de okuluna devam et kendine yapacağın en büyük iyilik bu olurOlur mu tam ideal yaş bence bende birkaç sene sonra evlenip çocuk yapmak isterdim ama ailevi sorunlar işte yine de çok şükür sevdiğim adamla evlendim sadece erken 18 yaşımda evlendim belki de daha tam gelişmeden çocuk için tedavi oldum yok olmadı kendi haline bıraktım okul öncesi öğretmenliğine başladım üniversiteye derken 3. Ay hamile kaldım kimyasal. Şimdi online dersler vizeler derken yine kaldm yine kimyasal
Günde 1 tane mi kullanacaksın canım93 doğumluyum canım ben istediğin gibi hitap et hiç farketmezben 2 paket inofolic alayım en iyisi bi deneyim bakayım
Yok canım onun bi paketi 20 tane 2 paket alcam ilk etapta regl başladığında günde 2 tane içcem yumurtlamaya kadar çatlamadan sonra günde 1 e düşürebilirim. Ekstra olarak havuç rendelicem üstüne zeytinyağı limon yicem her gün bol bol ceviz bi de Zerdeçal yemek istiyorum ama onu nasıl yicem bilmiyorumGünde 1 tane mi kullanacaksın canım
Vay be havuç zeytinyağı limon da mı etkiliymiş hiç duymamıştımYok canım onun bi paketi 20 tane 2 paket alcam ilk etapta regl başladığında günde 2 tane içcem yumurtlamaya kadar çatlamadan sonra günde 1 e düşürebilirim. Ekstra olarak havuç rendelicem üstüne zeytinyağı limon yicem her gün bol bol ceviz bi de Zerdeçal yemek istiyorum ama onu nasıl yicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?