Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gynositol her kullandığımda hamile kalıyorum bende ama kimyasal
Gerçi pco var bende ondan herhalde

Regl günü öncesine göre iyi bi değer aslında ya. Kimyasal değil gibi geliyor hala bana. Tam kanama olmaz belki
Hani düşük riski falan olmasın
Olacak gibi kanama ama inşallah olmaz. Kimyasalda olan ağrı ve lekelenme ayni şekilde başladı ama canım. Süreç çok yorucu

Ona da bakayım bi canım neymiş sen asprin kullan kuzum o çok faydalı gerçekten
Kanamam geçsin hemen başlıycam kullanmaya. Birde özeldeki doktor neofortil wm kullan dedi kullandım o ay adetim gecikti memnun kalmadım ama ısrarla onu kullan yüzde 50 buna bağlı hamile kalman diyor

Yıne kendin bilirsin ama
O kadar çok çeşit var ki valla insan şaşırıyor ben de Gynositol ile inofolic alıp 2 sini mi kullansam günde 1 doz inofolic 1doz gynositol
Bu arada yaşça benden büyük müsün nasıl hitap edeceğimi bilemedim kusura bakma herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum infolic de iyi diyorlar ben hiç kullanmadım. İnşallah hamilesindir de hiç gerek kalmaz bunlara

93 doğumluyum canım ben istediğin gibi hitap et hiç farketmez ben 2 paket inofolic alayım en iyisi bi deneyim bakayım

Çokta küçük sayılmam
Olur mu tam ideal yaş bence bende birkaç sene sonra evlenip çocuk yapmak isterdim ama ailevi sorunlar işte yine de çok şükür sevdiğim adamla evlendim sadece erken 18 yaşımda evlendim belki de daha tam gelişmeden çocuk için tedavi oldum yok olmadı kendi haline bıraktım okul öncesi öğretmenliğine başladım üniversiteye derken 3. Ay hamile kaldım kimyasal. Şimdi online dersler vizeler derken yine kaldm yine kimyasal

Olsun canım bu halimize de şükür her şeyin bi sebebi var sen yine de okuluna devam et kendine yapacağın en büyük iyilik bu olur

Günde 1 tane mi kullanacaksın canım
Yok canım onun bi paketi 20 tane 2 paket alcam ilk etapta regl başladığında günde 2 tane içcem yumurtlamaya kadar çatlamadan sonra günde 1 e düşürebilirim. Ekstra olarak havuç rendelicem üstüne zeytinyağı limon yicem her gün bol bol ceviz bi de Zerdeçal yemek istiyorum ama onu nasıl yicem bilmiyorum

Vay be havuç zeytinyağı limon da mı etkiliymiş hiç duymamıştım
Ben böyle şeyleri hiç araştırmadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…