Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi instagramda bir doktorun paylaşımına denk geldim, buraya ekliyorum ✌

Eklentiler

• Screenshot_20200529_125646.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 27

Yaaa. Çok İn şaşırdım Allah yardımcınız olsun ben de bir benzerini konya nova Fetil de yaşadım o yüzden kesinlikle en güzel yere gitmeliyim diye düşünüyordum ancak bu tür aksaklıklar demekki her yerde oluyor muş benim konya’daki tedavimde bir ilaç kullanmadığım için 2-3 ay uzadı çok stresli çok zor bir dönem değil zaten ili dışından gittiğim için ekstra bir sitresi oluyor.

Selam kızlar benim regl bugün başlıcak galiba 3 cü gün gecikmenin akıntının rengi koyulaşıyor gibi çoğaldı birde belimde ağrıyor arada bu ayda güme gitti 4 tanede erken gebelik testini boşa harcadım

Ya stres masraf yolculuk sıkıntısı tedavi takip edilmediği için bunları yaşayınca insan çok bozuluyor.
Valla bende en iyi şartlar bahcecide diye gittim. Doktoru da tavsiye üzerine seçtim. Tedavi imkanları için evet doğru en iyi şartlar var kesinlikle inkar etmiyorum.
Transferin tutup tutmaması da bi yerde nasip ona inanıyorum. Şahıslardan kaynaklı aksaklıklar üzüyor insanı transfere hazırlanıyorum ve doktorum yok. Bu nasıl bişeydir. İnsanın güveni sarsılıyor.

İnsanların umutları ile oynuyor resmen böyle iş ahlakına sahip olmayan insanlar

Evet çok değişik olmuş. Hele şimdi heryer çok kalabalık. Nasıl yapacağız bilmiyorum. Sizin doktor kimdi

İnsanların umutları ile oynuyor resmen böyle iş ahlakına sahip olmayan insanlar
Kocaman bi hayal kırıklığı. Diğer doktor istersen doktorunu bekleyebilirsin Gelebilirde gelmeyebilir de dedi. Transfer günü beni görürsen şaşırma dedi.
Yok dedim ertelemek istemiyorum. Sizi görmeye de hazırım dedim. Diğeri yapmıştı transferi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…