Bence yok sonuçta kalabiliyorsun senin sorun devamı gelmiyor vitamin veya bitkisel ürünler deneyebilirsin soğan kürü yapıyorlar rahmi temizliyormuş soğan seviyorsanızEşimde de bende de hepsi tertemiz, tüm değerlerimiz iyi çıktı, aslında istediğimiz nerdeyse her ay hamilelik oldu, ama aksi gibi devamı gelmedi, şunu merak ediyorum, hamile kalabildiğime göre klomen ve çatlatma iğnesine gerek yok mu?
Canım bunun bi testi mi var?Klomen yumurtlamayı tetikleyen bi ilaç sen hamile kalabildiğine göre yumurtlamada sıkıntı yok ama kalitesini ölçmek lazım bence çünkü kimyasal kalitesiz gelişen sperm ve yumurtalıktan oluyor
Bi deneyeyim ben onu, doğru diyorsunuz, bir de rahim kalınlığı yetersiz olunca kimyasal olabiliyor demişler, bu rahim kalınlığı ultrasonla anlaşılan bir şey değil mi?ayrıca onun bi testi falan yok yani?Bence yok sonuçta kalabiliyorsun senin sorun devamı gelmiyor vitamin veya bitkisel ürünler deneyebilirsin soğan kürü yapıyorlar rahmi temizliyormuş soğan seviyorsanız
Ben inofolic e başlayacağım bu ay yumurtalık kalitesini artırıcı şeyler tüketip kullan canım inofolic bunlardan biri faydasını görebilirsin ben de deneyeceğim bakalımKızlar bir de benim adetlerim düzenli ama hafif düzeyde polikistik overliyim, bu inofolic kullanıyormuşsunuz ya, onu önerir misiniz? Normalde folbiol kullanıyordum, şimdi 2m osente istedim, ona başlayacaltım ama acaba inofolic mi kullansam? Önerir misiniz?
Canım hamilelik ile ilgilimi bilmiyorum ama hormonel bişi olabilirKızlar birşey sorucam adetime 4 gün var bugün test yaptım çıkmadı.Duşa girerken farkettim göğüs ucunun etrafında öyle çok küçük kabarcık gibi şeyler oluşmuş ki şok oldum korktum kendimden sizce bu belirti olabilirmi
İlk defa böyle birşey oluyor bende normalde vardı 3 5 tane ama bu çok fazla ondan aklıma acaba hamilelik belirtisimi diye geldiCanım hamilelik ile ilgilimi bilmiyorum ama hormonel bişi olabilir
O zaman güzel haberlerde buluşmak üzere, tabii benim tek tüpüm olmadığından şansım kafadan yarıya düşüyor ama olsun, kısmet, sen hamile kal bana da umut ol, takipteyimBen inofolic e başlayacağım bu ay yumurtalık kalitesini artırıcı şeyler tüketip kullan canım inofolic bunlardan biri faydasını görebilirsin ben de deneyeceğim bakalım
Canım inşallah hepimiz birbirimize şans getiririzO zaman güzel haberlerde buluşmak üzere, tabii benim tek tüpüm olmadığından şansım kafadan yarıya düşüyor ama olsun, kısmet, sen hamile kal bana da umut ol, takipteyim
Batı bekle bakalım canım hormonlar her vücutta farklı reaksiyona sebep olabilirİlk defa böyle birşey oluyor bende normalde vardı 3 5 tane ama bu çok fazla ondan aklıma acaba hamilelik belirtisimi diye geldiher ne kadar negatif çıksa da
Aynen tabi öyle yapayım inşallahBatı bekle bakalım canım hormonlar her vücutta farklı reaksiyona sebep olabilir
Bakmıyor canım ben sordum büyük hastanelerde bakılıyorKızlar Prolaktin, Estradiol, LH, FSH Bu hormonlara sağlık ocağı bakıyor mu bilginiz var mı bir de regl döneminde mi olmak gerekiyor illa ki kan verirken? Sağlık ocağı kan alma günü perşembe reglime denk gelmiyor
amh değerine de baktırKızlar Prolaktin, Estradiol, LH, FSH Bu hormonlara sağlık ocağı bakıyor mu bilginiz var mı bir de regl döneminde mi olmak gerekiyor illa ki kan verirken? Sağlık ocağı kan alma günü perşembe reglime denk gelmiyor
Tamam canım o zaman hastanede baktırayım reglin 3. Günü mü olması lazımdı?amh değerine de baktır
Reglin 3-5 gün arası bakıyorlar. Sana hangi gün uygun olursaTamam canım o zaman hastanede baktırayım reglin 3. Günü mü olması lazımdı?
Tamam canım sağol kendi doktoruma ısrarla yaptıramadım bu testleri gerek yok diyor başka bişey demiyorReglin 3-5 gün arası bakıyorlar. Sana hangi gün uygun olursa
Aslında her doktor ilk bu testleri istiyor ona göre yönlendiriyor seninki farklı demekkiTamam canım sağol kendi doktoruma ısrarla yaptıramadım bu testleri gerek yok diyor başka bişey demiyorbaşka doktora gidip direk bu testleri yaptırmam gerekiyordu koronadan dolayı yaptıramadım bugün yaptırmak istiyorum dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?