Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genel olarak yazıyorum arkadaşlar arada bu topiği görüyorum inşallah kimyasal ve dış gebelik sayılarınız artmaz Çokta iyi anlıyorum hepinizi ben 9dan sonra ki kimyasal sayısını daha saymıyorum artık tabiki bu beni sizden daha tecrübeli ve üstün yapmaz. Ama birazcık bildiklerimi yazabilirim.
Öncelikle beslenmenize kilonuza çok dikkat edin. Metil folat içeren vitaminleri kullanın tavsiye edebileceğim osende 2m. Daha geniş kapsamlı vitaminler kullanmanız tabiki daha iyi olur ben promen ve prowomen kullandım düzenli olarak. D vitamini eksikliği varsa mutlaka giderin.
Kür olarak bana en etkili gelen havuç incir kürü oldu ve arı ürünleri, arı sütü, polen bunlarda da kısa sürede etki görüp hamile kaldım. Bunlarda hep güzel etkiler gördüm ama yine de kimyasalla sonuçlandı. Sonuncu kimyasalda o kadar rahattım ki sıfır heyecan sıfır stres ama yine gitti Demekki heyecanla ilgili bi durumda değil diyorum. Bence bendeki bağışıklıkla ilgili ona da virüsten sonra bakacaz. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Birde imryl diye bir vitamin var Buda çok etkili Biraz pahalı vitaminler ama gerçekten faydasını görürsünüz

.
Gerçekten sabır işi, bi diyorum hiç bir şey yapmayacağım akışına bırakayım bazen de diyorum tüm önlemleri alayım osemde 2m ağızda eriyen vitamin mi? Alayım ondan

.

Gerçekten sabır işi, bi diyorum hiç bir şey yapmayacağım akışına bırakayım bazen de diyorum tüm önlemleri alayım osemde 2m ağızda eriyen vitamin mi? Alayım ondan
Evet ve mide yakmıyor öyle o yönden çok iyi Deneyin kızlar size neyin iyi geleceğini bilemezsiniz hiç bişe yapmamaktansa deneyin. En azından deneyip sonucu öğrenmiş oluyorsunuz

Evet ve mide yakmıyor öyle o yönden çok iyi Deneyin kızlar size neyin iyi geleceğini bilemezsiniz hiç bişe yapmamaktansa deneyin. En azından deneyip sonucu öğrenmiş oluyorsunuz
İnofolic combi de yumurta kalitesini artırıyormuş inositol denen madde ben de Laboquick Ovülasyon testi kullanıyorum iki aydı pik denecek seviyede koyulaşma göremedim çatlama gördükten sonra da devam etmedim hiç reglim düzenli diye. Geç mi pik oldu acaba dedim Ama geç yumurtlamada regl gecikmez diyor bazıları, bir doktoru dinledim o da yumurtlama ve regl dönemi arasında en az 14 gün olması gerekli diyor kafam çok karıştı artık

O markadan kaynaklanıyo gebelik testleri iyi ama ovulasyonda değil başka marka dene. Bazılarında net göstermiyor bende de net göstermiyor

O markadan kaynaklanıyo gebelik testleri iyi ama ovulasyonda değil başka marka dene. Bazılarında net göstermiyor bende de net göstermiyor
İnşallah öyledir kuzu 2 ay üst üste aynı olunca dedim acaba bende mi sıkıntı var bu ay kağıt testlerden alacağım

Regle 6 gün varken erken gebelikte mi çıkar sadece? Şu siparişleri vermeden önce emin olmak istiyorum

Regle 6 gün varken erken gebelikte mi çıkar sadece? Şu siparişleri vermeden önce emin olmak istiyorum
ovülasyona bağlı ben ovulasyondan 10gün sonra idrar testinde görünüyorum biliyorsan hangi gün olduğunu 10gün sonra bak. Oncomed de iyi sanırım laboqıckle aynı firma

Çıkmayabilir şuan ama alırsa kargo gelene kadar iki hafta geçer. Bi sonraki ay için işe yarayabilir
Cumaya kadar bekleyim 13. Gün erken gebelik testi alırım eczaneden bi denerim, siparişleri de vereceğim ya Ovülasyon vitamin falan geç kalmasın diye acele ediyorum yoksa bat gecikmeden test yapmak istemiyorum hiç

ovülasyona bağlı ben ovulasyondan 10gün sonra idrar testinde görünüyorum biliyorsan hangi gün olduğunu 10gün sonra bak. Oncomed de iyi sanırım laboqıckle aynı firma
oncomedin gebelik testide digerlerinden daha soluk gosteriyor

Aminnn inşallah

Kızlar ben yine kimyasal geçirdim, 1.5 yıldır falan istiyoruz bebiş, 1.5 yılda başıma gelmeyen kalmadı, 3 kimyasal, 2 dış gebelik,bir tüp kaybı le yola devam ediyorum. Genetikte iki mthfr genim heterozigot, pai 5g/5g.size sorularım var şimdi
Gebeliği öğrenir öğrenmez mi iğneye başlamalı?
Yumurta ya da sperm kalitesini anlamak için nasıl bi test var? Kalitesini artırmak için ne yapmalı?
Klomen ve çatlatma iğnesi bizim gibiler için anlamlı bir tedavi mi?
Tüp bebek ya da aşılama yapılsa dahi kimyasal gebelik riski her zaman var, tüp bebek ya da aşılama bu riski azaltmaz diye biliyorum, doğru mu?

Canım geçmiş olsun ben yardımcı olayım iğneye doktor genelde hemen başlatıyor ama dış gebelik riskin var doktor karar vermeli öğrenir öğrenmez perinaloga gitmelisin riskli gebelik çünkü senin spermiogram çektirmeli eşin sperm dna sı ve sperm morfoloji sine bakılıyor hormonlarına baktırmalısın amh değerine ve estradiol değerine baktır rahim filmi çektirmelisin tıkanıklık varmı kanallarında baktır inşallah yakalarsın sağlıklı gebeliği

Eşimde de bende de hepsi tertemiz, tüm değerlerimiz iyi çıktı, aslında istediğimiz nerdeyse her ay hamilelik oldu, ama aksi gibi devamı gelmedi, şunu merak ediyorum, hamile kalabildiğime göre klomen ve çatlatma iğnesine gerek yok mu?

Klomen yumurtlamayı tetikleyen bi ilaç sen hamile kalabildiğine göre yumurtlamada sıkıntı yok ama kalitesini ölçmek lazım bence çünkü kimyasal kalitesiz gelişen sperm ve yumurtalıktan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…