Ya sorma bir kere hamile kaldıysan sıkıntı yok diyor 1 sene normal diyor, ama ben yaptıracağım kafam rahat olsunAslında her doktor ilk bu testleri istiyor ona göre yönlendiriyor seninki farklı demekki
Günaydın canımGunaydin guzel kizlaarrr
Evt 3.günTamam canım o zaman hastanede baktırayım reglin 3. Günü mü olması lazımdı?
Sağlık ocağında bişey baktırma canım normal hastane ile çok fark oluyor değerlerdeKızlar Prolaktin, Estradiol, LH, FSH Bu hormonlara sağlık ocağı bakıyor mu bilginiz var mı bir de regl döneminde mi olmak gerekiyor illa ki kan verirken? Sağlık ocağı kan alma günü perşembe reglime denk gelmiyor
Ya inşallah tiroid de farklı çıkar ama ultrasonda görüldü bişiler bakalım bugün 3 te doktoru arayacağım hastanede verdiğim sonuç nasıl çıkacakSağlık ocağında bişey baktırma canım normal hastane ile çok fark oluyor değerlerde ✔
GunaydinGunaydin guzel kizlaarrr☀
İyi bari çok sevindimKızlar sonuçlarım güzel geldi antikorlarım gayet iyiymiş sağlık ocağı sonuçlarım haşimato görülüyordu ama hastanedeki sonuçlarım öyle çıkmamış doktor da şaşırdı değerlerim gerilemişilaç kullanmama gerek yokmuş ultrasonda tiroide yatkınlık var biraz ama sıkıntı edilecek seviyede değil dedi Prolaktine de bakmış o da gayet iyiymiş
Kızlar sonuçlarım güzel geldi antikorlarım gayet iyiymiş sağlık ocağı sonuçlarım haşimato görülüyordu ama hastanedeki sonuçlarım öyle çıkmamış doktor da şaşırdı değerlerim gerilemişilaç kullanmama gerek yokmuş ultrasonda tiroide yatkınlık var biraz ama sıkıntı edilecek seviyede değil dedi Prolaktine de bakmış o da gayet iyiymiş
Masallah cok guzel haberler bunlar cok sevindimKızlar sonuçlarım güzel geldi antikorlarım gayet iyiymiş sağlık ocağı sonuçlarım haşimato görülüyordu ama hastanedeki sonuçlarım öyle çıkmamış doktor da şaşırdı değerlerim gerilemişilaç kullanmama gerek yokmuş ultrasonda tiroide yatkınlık var biraz ama sıkıntı edilecek seviyede değil dedi Prolaktine de bakmış o da gayet iyiymiş
Ay inşallah kuzucum dua et pozitif enerji gönder banaMasallah cok guzel haberler bunlar cok sevindimbak sna diorum enkisa zamanda hamis haberini alicaz sansli gelcen hepimzie insallah
Butunnn enerjilerimi yolladim snaa burdan bagirarakKIZLARRR HAMILEYIM haberini duycaz insallahAy inşallah kuzucum dua et pozitif enerji gönder bana
Rabbim gonlunuze gore versin insallahSelam ben yeni uyeyim uzun zamandir butun kadin kuluplerini hemen hemen takip etmeye calisiyom kismet bugun mus yazmak kimyasal ve dıs gebelik gecirdim birde 6 yasinda kim var tekrar bebek dusunuyorum
İnşallaaaahButunnn enerjilerimi yolladim snaa burdan bagirarakKIZLARRR HAMILEYIM haberini duycaz insallah
inşallah cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbimRabbim gonlunuze gore versin insallah
Dış gebelikte kullanılan iğne baya ağır bi iğneymiş eğer onunla düşük yaptıysanız doktorunuza bi danışın isterseniz o yüzden korunma veriyorlarBirsey sorabilirmiyim dis gebelik sonrasi ortalam 6 ay ara verilmesi soyleniyormus benim dr hicbirsey demedi ay olarak iki regli sonrasi kalabilirsin dedi ilacla sonlandirildi ve ben 3 regli gecirdim dis gebelik sonrasi bir bucuk ayda bta dusmesi surdu birde bu ay korunmayi biraktim biraz kendimdende supeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?