• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birçok kişi üstüne görme olabiliyor diyor. İnşallah seninkide sorun olacak birşey değildir. Birde sen değerin kaçta kalp atışı duydun canım
ustune gorme 5. haftada falan oluyor canim benimki ustune gorme degil. Degerimi bilmiuorum 5+6 da duyuldu kalp atisi

Ya aklima ne geldi kizlar gecen hafta ben az bi lekelenme olmustuda hastaneye gitmistim ya ebe alttan bakmisti bisey yok demisti. Sonra ebe kanaman olacak muayeneden dolayi korkma demisti ama o gunlerde kanama falan olmamisti. Acaba gecen gunku kanama ondan olabilir mi ya orasi yara oldu yeni kanadi belki olabilir mi?

Ya aklima ne geldi kizlar gecen hafta ben az bi lekelenme olmustuda hastaneye gitmistim ya ebe alttan bakmisti bisey yok demisti. Sonra ebe kanaman olacak muayeneden dolayi korkma demisti ama o gunlerde kanama falan olmamisti. Acaba gecen gunku kanama ondan olabilir mi ya orasi yara oldu yeni kanadi belki olabilir mi?
Olabilir birde rahimde adetten sonra kan kalırmış azda olsa ara kanama oldu derizya ara kanama filan değilmiş ordaki artan kanamaymış✔️ ebeler çok doktordan daha iyidir ben çok güvenirim🙏🏽🤲🏽 korkma bence..

Günaydın kızlar rüyamda küçücük bir bebek vardı hayır olsun inşallah kimsesiz bebekmiş sahipleniyordum minicik etkisinde kaldım ☺
ay ne guzel aslinda imkani olan herkes sahiplense 1 hayat kurtarsa ne guzel olur

Günaydın canım bebek görmek hayırlı haberdir 🤲🏽🤲🏽
İnşallah ☺️☺️🤲🤲🤲kahve falımdada arkadaş hamile sin dedi instagram hikayemde paylaştım fincanı geçen akşam 😆😆 sonra fal programına yolladım ordan yorumda aynı geldi evinizee veya akrablarından bebek haberi var herkes çok sevinecek yazıyordu inşallah benim evimdir ☺️☺️☺️🤲🤲

Günaydın kızlar inofolic combi ne zaman içmeye başlanmalı bilen var mı?

Günaydın kızlar inofolic combi ne zaman içmeye başlanmalı bilen var mı?
2020 yilinda gebelik planlayanlar topigine bi yaz istersen canim onlar kullaniyordu onu

Günaydın canım genetik bölümündeki doktor bana hamilelik öncesinde kullan dedi
Ya ben şimdi hamile olmadığımı hissediyorum yarın alayım diyorum da Ovülasyon testi de sipariş vereceğim içmekte geç kalmayım regl 1 haziran ya öncesinde başlamak daha mı iyi olur diye merak ettim yoksa regli bekleyip regl olunca mı alayım

İçeriği nedir folik asitin metil folatmı?
İnositol+folik asit
Ben ocak ayından beri folik asit içiyordum şubat ayında kimyasal geçirdim. Nisan ve mayıs da Ovülasyon değerlendirdim ama bu ay da hamile olduğumu sanmıyorum o yüzden inofolic combi alayım diyorum

Back