Bende benim çeyizlerim çıkarken de gelseydin ya o zaman dedim. Geldim diyor ama geldiği kına gecem. Çünkü çeyizlerin kalan kısmı kınadan sonra biz gelirken getirdik. Çok sinirliyim arayıp söyleyesim var ama şimdi durduk yere aramam mantıklı olmaz.Hem de bu dönemde? Vay anam vay sen de deseydin ya anne benim çeyizlerimin ne suçu vardı kargoyla geldiler kimse kapıda beklemedi diye. Ben senin yerinde olsam ne çeyiz giderim ne kaynanama sinir olurum böyle ayrımcı hareketlere
Bence boşver şuan illaki lafı söyleyeceğin an gelecek o zaman koyarsın lafı gediğine kendini de strese sokma hiç salla kim ne getiriyorsa getirsin bu saatten sonra hamilesin hiç bişeyi yapma mecburiyetin de yok hamileyim yol yasak korona var gelemem de geçBende benim çeyizlerim çıkarken de gelseydin ya o zaman dedim. Geldim diyor ama geldiği kına gecem. Çünkü çeyizlerin kalan kısmı kınadan sonra biz gelirken getirdik. Çok sinirliyim arayıp söyleyesim var ama şimdi durduk yere aramam mantıklı olmaz.
Aynen öyle yapacagım. Ama lafı bugün en geç yarın sokmam lazım. Yoksa içimde kalır.Bence boşver şuan illaki lafı söyleyeceğin an gelecek o zaman koyarsın lafı gediğine kendini de strese sokma hiç salla kim ne getiriyorsa getirsin bu saatten sonra hamilesin hiç bişeyi yapma mecburiyetin de yok hamileyim yol yasak korona var gelemem de geç
Valla sok içinde tutma ben artık hiç bişeyi içimde tutmuyorum süper rahatlıkAynen öyle yapacagım. Ama lafı bugün en geç yarın sokmam lazım. Yoksa içimde kalır.
Samsunda doğdum istsnbulda büyüdümSenin memleket nere
Ahh eczaneler kapalı yoksa kosarak gıdıcem test almaya :)Merhaba geç döllenme değilse çıkma ihtimali yüksek isterseniz bi erken gebelik testi ile deneyin
Samsun'da güzel atakum falanSamsunda doğdum istsnbulda büyüdüm ☺☺☺ama gitmek istediğim yer samsun ☺
Yok canım nöbetçi eczaneler açık bak googledan git al dün ben gittim eczaneye gitmek yasak değilAhh eczaneler kapalı yoksa kosarak gıdıcem test almaya :)
Bekleyim dıyorum zaten ama ıcım ıcımı kemirıyo eczanede kapalıymış şansıma bak :)Bence test yapmalısın canım. Ama daha sonra sökülme durumuda yaşayabilirsin. İstersen yarın yap bir gün daha bekle
Evet oda bıze uzakmıs esıme dedım al dıye oda kızıyo bekle gunun gecsın dıyo:)Yok canım nöbetçi eczaneler açık bak googledan git al dün ben gittim eczaneye gitmek yasak değil
Eşim konyalı istanbulda tanıştık ozaman o öğrenciydi istsnbuldan konyaya gelin geldim samsun güzeldir deniz olan heryer güzelSamsun'da güzel atakum falankonyada tayinci misiniz yoksa eşin mi oralı
Üzülme canım adet belirtileri ile aynı olduğu için işte çok dikkate almamak lazım ben mesela bu ay hamile değilim diyorum beklentim yok hiç çünkü belirtiler her şeye yorulabiliyor şansımıza artıkAdetime iki gün var test yaptim bişey cikmadi kızlar ,belirtiler fiyasko çıktı... O kadar emindim ki
Kızlar bugün yarın regl olmam lazım, yumurtlamanın üzerinden14 gün geçti bu test çok silik değil mi sizce de?daha evvel 2 kimyasal 2 dış gebelik geçirdim, tüpümün biri de yok, artık umudum da pek yok ama hayırlısı bakalım
Koyulaşma da pek iç açıcı değil
Evet evet, gebelik ama bugün yarın adet olmam lazım ya, normalde bu zamanda insanların kopkoyu çıkıyor, değeri yüksek oluyor, benimki çok silik olunca yine kinyasal diye salasım geliyor kendimiCanım ben ikinci çizgiyi silik görüyorum gebelik testi mi
Canım kopkoyu çıkmayabilir geç döllenmedir belki onu bilemezsin. Hayırlı olsun bana gebesin gibi geldi ama kan testi olmadan yine kesin birşey diyemeyiz. Kimyasal diye düşünme bu sefer sağlıklı olur inşallahEvet evet, gebelik ama bugün yarın adet olmam lazım ya, normalde bu zamanda insanların kopkoyu çıkıyor, değeri yüksek oluyor, benimki çok silik olunca yine kinyasal diye salasım geliyor kendimi
Benim reglden 1 gün önce hayalet çizgi çıkmıştı reglden iki gün sonra da yine çok hafif pembeydi bence teste göre yorumlama her test farklı sonuç gösterir sen en net cevabı kanda alırsın canım hayalet çizgiyi ben de gördüm ayrıca geç yumurtlama olabilir Ovülasyon takibi yapmış mıydın?Evet evet, gebelik ama bugün yarın adet olmam lazım ya, normalde bu zamanda insanların kopkoyu çıkıyor, değeri yüksek oluyor, benimki çok silik olunca yine kinyasal diye salasım geliyor kendimi